View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vladan.polak (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:28 pm Post subject: Problém se změnou z ME45 na S45i |
|
|
Nevíte někdo, jak vyřešit, že po nahrání tuningové FF na 45i, mobil nejde zapnout a jen zavrčí? zkoušel jsem 3 FF, každá z jiného zdroje, a dělá to pořád. Nepomohlo ani zpětné nahrání své původní EEprom do nové FF.
S programkem Senzor-Tool1.3 se mobil poté ani nezkontaktuje, s V-Klayem i s S M45 Tools v1.2 ano.
Tak nevím, zda se musím smířit se zpětným nahráním celé své původní FF verze 23.
Nevíte, čím se liší od ní ta nejvyšší v. 30, že bych tam šoupnul aspoň tu?
Dík za radu.  |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:41 pm Post subject: Re: Problém se změnou z ME45 na S45i |
|
|
vladan.polak wrote: | Nevíte někdo, jak vyřešit, že po nahrání tuningové FF na 45i, mobil nejde zapnout a jen zavrčí? zkoušel jsem 3 FF, každá z jiného zdroje, a dělá to pořád. Nepomohlo ani zpětné nahrání své původní EEprom do nové FF.
S programkem Senzor-Tool1.3 se mobil poté ani nezkontaktuje, s V-Klayem i s S M45 Tools v1.2 ano.
Tak nevím, zda se musím smířit se zpětným nahráním celé své původní FF verze 23.
Nevíte, čím se liší od ní ta nejvyšší v. 30, že bych tam šoupnul aspoň tu?
Dík za radu.  |
Já to dělal kámošovi a taky mi to dělalo ty samé problémy, ale pak jsem to udělal přesně podle tohoto návodu a už mu to v pohodě a bez problémů funguje... Zkus to a kdybs měl jěště nějaké problémy, můžem to probrat, snad si ještě vzpomenu na postup...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:46 pm Post subject: |
|
|
Tento návod je právě ve své podstatě založen na zpětném nahrání své původní EEprom do nové FF, ale to mi nepomohlo. Jestli jsem to teda dělal správně, ale myslím , že jo. Zkoušel jsem to 3x, nahrával jsem ji přes SME 45 Tools 1.2. a od adresy pro EEprom( 1F000), a proběhlo to vždy O.K. Tak nevím. |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:52 pm Post subject: |
|
|
vladan.polak wrote: | Tento návod je právě ve své podstatě založen na zpětném nahrání své původní EEprom do nové FF, ale to mi nepomohlo. Jestli jsem to teda dělal správně, ale myslím , že jo. Zkoušel jsem to 3x, nahrával jsem ji přes SME 45 Tools 1.2. a od adresy pro EEprom( 1F000), a proběhlo to vždy O.K. Tak nevím. |
Tam myslím taky hodně záleží na použitém FW, který nahráváš... S tím jsem měl problémy... Pokud můžu doporučit, zkus to ještě jendou přesně podle toho návodu i s těmi věcmi, co se tam dají stáhnout a pokud by ani to nepomohlo, tak už fakt nevím...
btw... Tohle je můj stý příspěvek na Siemensmanii  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 10:08 pm Post subject: |
|
|
Tak to ještě jednou zkusím , ale až zítra...
Blahopřeji ke 100  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|