View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 10:23 pm Post subject: Problém s MMS vyřešen..... |
|
|
Tak,omlouvám se že zakládám nové téma,když podobné jsem zde založil dvě.Ale je to konečné řešení problémů s MMS.
Nešli mi MMS.Problém je v tom,že SX1 po master resetu (*#zap) nedokáže spolu se symbianem načíst do paměti data ohledně zapnutí GPRS při MMS.Tudíž v symbianu chybí a MMS nejdou.Liší se to v různých verzích FW.
Řešení je poměrně jednoduché.Stačí si sehnat zálohu funkčního SX1 kde MMS jdou.Pokud možno i s přijatou MMS.Restovat foun (*#zap),načíst onu funkční zálohu,vypnout a zapnout foun a mělo by vše fungovat.Popřípadě si poslat konfigurační SMS podle operátora.Pak si obnovit svojí zálohu s kontakty.Jen nikdy neobnovujte Messages ze zálohy kde MMS nejdou.Pravděpodobně by se smazali ony funkční data pro zapnutí GPRS.
Jako zálohu mám namysli zálohu z SDS,MPM, či zálohu z MMC karty.U MMC karty ovšem neovlivníte data která se mají obnovit!
Pokud vám to nevyjde napoprvé,zkuste jinou funkční zálohu.
PS:za toto info děkuji lidem na Symbian Fóru a to konkrétně Njuskovi za pomoc _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Last edited by Xfantasy on Thu Oct 28, 2004 10:18 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Vytryol veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 5:02 pm Post subject: |
|
|
No nemuzu nic vic nez gratulovat vim jak si byl nestastnej popravde jsem netusil ze problem kdyz se to tak vezme byl v takovy prkotine!!! |
|
Back to top |
|
 |
Stanik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 8:01 am Post subject: |
|
|
Opravdu to funguje přesně jak je popsáno. Osobně jsem to vyzkoušel. Nezbývá než pogratulovat a poděkovat.
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|