clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Problem s odeslanim dat pres BT

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Problem s odeslanim dat pres BT

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Baxnop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 9:47 pm    Post subject: Problem s odeslanim dat pres BT Reply with quote

Preflashnul sem sx1 dle navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=263 a nahral grav.tema.Jenze dnes jsem zjistil,ze potom,co jsem preflashnul,mi nejdou odeslat data pres BT :-( (velikost na c:\ je cca 3,5MB) FExplorer mi pise ze neni misto,ze musim smazat data,jenze misto je,pls poradte.Diky vsem
Back to top
View user's profile Send private message
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 9:57 pm    Post subject: Re: Problem s odeslanim dat pres BT Reply with quote

Baxnop wrote:
Preflashnul sem sx1 dle navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=263 a nahral grav.tema.Jenze dnes jsem zjistil,ze potom,co jsem preflashnul,mi nejdou odeslat data pres BT :-( (velikost na c:\ je cca 3,5MB) FExplorer mi pise ze neni misto,ze musim smazat data,jenze misto je,pls poradte.Diky vsem

Co to tady placas? Jak muze mit vliv na odesilany data velikost pameti? To by mel vliv pri prijmani a nee odesilani!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Baxnop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 10:00 pm    Post subject: Re: Problem s odeslanim dat pres BT Reply with quote

jaramara wrote:
Baxnop wrote:

Co to tady placas? Jak muze mit vliv na odesilany data velikost pameti? To by mel vliv pri prijmani a nee odesilani!

Ja sem si tim byl jistej!Rikal sem to kamosovi,ale on mi povedel ze ma volnyho 30Mb,tak sem mu asi slepe uveril a zacal heldat problem u sebe, uz si s tim lamu hlavu dlouho,diky moc---sorry I´m lama
Back to top
Baxnop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 06, 2005 10:45 pm    Post subject: Re: Problem s odeslanim dat pres BT Reply with quote

Sakra,ale proc mi to pise:
File manager:Not enought memory to perform operation.Delete some data first.
Back to top
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 9:24 am    Post subject: Reply with quote

No myslim, ze vobec neplaca... Tam bude asi taky problem, ze ten somar SX1 si chce subor, ktory ma byt odoslany ulozit, predpokladam, niekde na disk C alebo D ako temporary a odtial ho odoslat, preto mu pise, ze ma malo miesta. Teda mohlo by to tak byt, ak nie, rad sa necham poucit, tiez ma to stve, ze nemozem poslat napriklad mp3. I ked posielat 3MB Bluetoothom nie je sranda a asi to nebudete robit kazdy den;))
Back to top
Silencer
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 10:11 am    Post subject: Reply with quote

Zkuste to odeslat pres spravce souboru primo v telefonu nic se nebude nahravat na C: a rovnou to posle z disku na kterem to je.
Back to top
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 11:16 am    Post subject: Reply with quote

Az tym spravcom suborov myslis Menu->Extras->File manager tak tym som to skusal ako prve. Samozrejme to nejde. Skus to aj ty, ale pokus sa poslat aspon nejaku 4MB mp3, nie nejaky maly subor, samozrejme male subory idu...
Back to top
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 1:26 pm    Post subject: Reply with quote

Mě takhle nejde poslat ani 1mb :-(
Baxnop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 1:40 pm    Post subject: Reply with quote

teraxe wrote:

dneska jsem zjistil,ze uz jdou odesilat soubory mensi nez momoentalni volna kapacita na disku c:\ skoda,no,bezne sem posilal soubory pres 4Mb a ted nemuzu :-(
Back to top
barnabas_elvis
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 2:05 pm    Post subject: Reply with quote

Baxnop wrote:
teraxe wrote:

dneska jsem zjistil,ze uz jdou odesilat soubory mensi nez momoentalni volna kapacita na disku c:\ skoda,no,bezne sem posilal soubory pres 4Mb a ted nemuzu :-(

Ako je to teda mozne? Chces povedat, ze predtym ti to islo a teraz uz nie? Alebo si iba odvtedy zapratal disk a preto ti to nejde....?
Back to top
Baxnop
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 07, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

barnabas_elvis wrote:
Baxnop wrote:
teraxe wrote:

Ako je to teda mozne? Chces povedat, ze predtym ti to islo a teraz uz nie? Alebo si iba odvtedy zapratal disk a preto ti to nejde....?

jj,presne tak,predtim sem mohl odesilat soubory jakykoli velikosti,ale ted po (preflashnuti na fw15cz) uz mi to nejde :-( jdou jen soubory stejne,nebo mensi nez je volny misto na Cecku :-( divny, co?ZKusim prehrat fw,jestli jsem pri tom nahodou neco nepo....
Back to top
ludva10
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Sep 13, 2005 8:24 am    Post subject: Reply with quote

Nainstalujte si MsvDriveE a problém by měl bejt vyřešenej. Very Happy
Back to top
HDS
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 14, 2005 1:50 pm    Post subject: Reply with quote

ludva10 wrote:
Nainstalujte si MsvDriveE a problém by měl bejt vyřešenej. Very Happy
Applause Applause
Pekne ludvo :-) to co chcete posilat musite mit tolik mista na c: protoze odtamtud se posilaji data.. nejdrive se to nakopiruje do system/mail a pak to odesle a smaze a pokud tam neni dostatek mista nastava oblibena hlaska nedostatek mista smazte soubory... pokud nainstalujete program MSVDRVE tak slozka symtem/mail se presune na E: => na e mate vic mista a muzete posilat vetsi soubory a vetsi prijimat. o msvdrve je tady uz taky tema

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum