Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 4:53 pm Předmět: Operační paměť |
|
|
Jak se tady řešil ten můj problém s mp3 http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=16027 tak mi to už dělá zase!!!
Chci se zeptat kolik má mít operačka? Ta moje má hned po startu mobilu 7 mb. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 6:21 pm Předmět: |
|
|
Kolem tech 7MB,
zkus jinou MMC _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 6:49 pm Předmět: Re: Operační paměť |
|
|
Tak 7MB je brutalne malo, ja mam po startu 8,5MB.... To vypada tak na format! Ale jesli obnovujes z karty tak to bude porad to samy. _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 8:18 pm Předmět: Re: Operační paměť |
|
|
jaramara napsal: | Tak 7MB je brutalne malo, ja mam po startu 8,5MB.... | Asi tak. Tedy pokud se ti něco nezpouští automaticky po startu...
W.I.KING |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 28, 2005 10:11 am Předmět: |
|
|
Jj, ja mam taky po zapnuti telefonu kolem 8MB, takze se ti tam nastoprocent samo neco spousiti - treba sProfiles, Autostart.. atd. ZKus se podivat na bezici procesy a potom si nastavit ty programy, at se samy nespousteji
Btw. Treba takove najeti do menu te pripravi cca o 0,1 MB a takove prehravani mp3 prijde na kolem 1+MB zalezi asi na bitrate.. _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
No, prave ze mi nic nenabiha po startu (mam autolock, spMark,ProfiMail, Total ir remote, PhotoSpy,CPUmon,msvDriveE,) Dela mi to az ted, predtim sem mel urcite vic jak 7 mb.
Taky sem zpozoroval, ze se mi jaksi po delsi dobe nak zere pamet sama od sebe. Pac, asi po 1/2 h mi to ubralo 0.2 mb (to sem jenom spustil profi explorer a zkontroloval stav D) a po cca 1.5 h dalsich 0.3 mb. A pak uz se to nenavisi.
Sem se dival do manazera a tam ty voe kumim , ze tam je 5 programu navic! Jmenuji se Common Connector, Common About v 1.05, Common Licenser.... fur zacina Common . Nevim od ceho to tam je.
S tema mp3 je to furt stejny, ted to dela tak u kazdy2 nebo 3 pisnicky.
Myslite ze pomuze prehrat fw nebo to udelat jinak?
Dik vsem. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
Hmm tak ja mam po startu telefonu 8000kb v RAMce a to bych mohl mit este vic ale mam tam nahranej Callrecorder. Jinak ty Common blbosti tam mam taky nainstalovany takze tim to asi nebude. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 7:03 pm Předmět: |
|
|
KŘOVÁK napsal: | No, prave ze mi nic nenabiha po startu (mam autolock, spMark,ProfiMail, Total ir remote, PhotoSpy,CPUmon,msvDriveE,) Dela mi to az ted, predtim sem mel urcite vic jak 7 mb.
Taky sem zpozoroval, ze se mi jaksi po delsi dobe nak zere pamet sama od sebe. Pac, asi po 1/2 h mi to ubralo 0.2 mb (to sem jenom spustil profi explorer a zkontroloval stav D) a po cca 1.5 h dalsich 0.3 mb. A pak uz se to nenavisi.
Sem se dival do manazera a tam ty voe kumim , ze tam je 5 programu navic! Jmenuji se Common Connector, Common About v 1.05, Common Licenser.... fur zacina Common . Nevim od ceho to tam je.
Dik vsem. |
A ze netusis co to je Ty common licensery jsou app od T IR remote No a treba ten autolock nic nezere ?
A nemeni se to az tak nahodne Aspon jsem si toho nevsiml, vzdycky, jak neco spusits, najdes do menu natahnes obrazek, tak to neco v pameti zabere _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: ne říjen 30, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
KŘOVÁK napsal: | No, prave ze mi nic nenabiha po startu (mam autolock, spMark,ProfiMail, Total ir remote, PhotoSpy,CPUmon,msvDriveE,) Dela mi to az ted, predtim sem mel urcite vic jak 7 mb.
Dik vsem. |
Ty si totiz vubec neuvedomujes ze se ti automaticky spoustej nainstalovane aplikace z MMC, proto ti rikam zkus jinou MMC, nebo format MMC. Ja sem si ted taky uvedomil ze tech 7,5 MB co mam je uz oriznute o tyhle aplikace. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 31, 2005 1:44 pm Předmět: |
|
|
ok dík všem.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Návrat nahoru |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po říjen 31, 2005 5:28 pm Předmět: |
|
|
Ty Common sracky se tam instalujou snad se vsim co je od Psilocu protoze ja to tam mam taky a IrRemote sem tam nemel. Ale za to mam v mobilu od Psilocu miniGPS takze to nejspis bude tim. Btw nevite jestli se nekde da k tomu miniGPS sehnat nejakej seznam BTSek. Kdyztak dik za info. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|