View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:21 pm Post subject: java enabler |
|
|
mam a55 preflashovanou na c55, ale pri pokusu o odblokovani javy mi to pise reading information a potom stopped.. zkousel jsem dva ruzne programy.. i v-clay se chova divne.. muze to byt tim ze mam kabel bez napajeni? ale stejnym kabelem jsem preflashoval ten firmware... jsem zmateny  _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
Jednou se mi povedlo nacist zalohu FF z A55 s kabelem bez napajeni. Ale, aby Ti vse fungovalo postav si kabel podle navodu tady z SM a mas klid. Cili s napajenim. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
Tak ted nestiham mam tu dalsi kabel co jsem delal a flashuje bez napajeni. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
tom_b začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 20, 2005 8:45 pm Post subject: jj |
|
|
jj bylo to tim napajenim..upravil jsem kabel tak ze jsem odpojil napajeni z dtr rts a napajel ten prevodnik max232 z externiho zdroje a ten java enabler zacal fungovat.. zajimave ze winswup a freia fungovala i bez externiho napajeni... v-klay mi taky delal problemy  _________________ Linux rulezz (Linux is like a teepee no windows, no gates, apache inside) |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 21, 2005 8:22 pm Post subject: Re: jj |
|
|
tom_b wrote: | jj bylo to tim napajenim..upravil jsem kabel tak ze jsem odpojil napajeni z dtr rts a napajel ten prevodnik max232 z externiho zdroje a ten java enabler zacal fungovat.. zajimave ze winswup a freia fungovala i bez externiho napajeni... v-klay mi taky delal problemy  |
Ja tam napajeni mam, ale funguje to i bez zapnuteho napajeni.. Vse jede ok, jen 1x jsem mel problem, ale pak to zase jelo. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|