View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 9:57 pm Post subject: Smazla T9 na Siemens S65 |
|
|
zdravím všechny návštěvníky,smázl jsem si t9 na S65 a jsem s ní zvyklý psát, dočetl jsem se že má být v adřesáři system složka T9 ale te tam není tak jsme ji vytvořil(přes SiMoCo ) ale potřeboval bych ty soubory,prosím,pošlete je na [email protected] nebo hodte odkaz kde je stahnu díky (mám sw 50) |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:09 pm Post subject: Re: Smazla T9 na Siemens S65 |
|
|
mmazalek wrote: | zdravím všechny návštěvníky,smázl jsem si t9 na S65 a jsem s ní zvyklý psát, dočetl jsem se že má být v adřesáři system složka T9 ale te tam není tak jsme ji vytvořil(přes SiMoCo ) ale potřeboval bych ty soubory,prosím,pošlete je na [email protected] nebo hodte odkaz kde je stahnu díky (mám sw 50) |
Tady najdes jak to dostat ven Z FFSInit (obsahuje T9 sovniky a vubec soubory co je v telefonu kdyz se koupi.
Navod je zde:
http://siemensmania.cz/content.php?id=503 _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 5:42 am Post subject: |
|
|
Blbost proč tak složitě???
A možná je tady na SM
http://www.siemensmania.cz/zalohy.php
A tady je takový návod jak je dostat do mobilu
Takže někde si sežen ty slovníky které tam chcceš mít. Potom si na PC zobraz skryté složky. Dělá se to tak že v nějaké složce dáš nahoře Nástroje - Možnosti složky - vybereš si záložku zobrazení a najdeš si tam - Zobrazovat skryté soubory a složky a to musí být zaškrtnuté.
Potom se přes nějaký program ( SiMoCo, MPM ) spojíš s mobilem a ta cesta k tomu adresáři kam to nahrát je takováta: Siemens Device\\Data\System\T9 do té složky nahraj ty slovníky a mělo by to být oukej... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:20 am Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Blbost proč tak složitě???
A možná je tady na SM
http://www.siemensmania.cz/zalohy.php
A tady je takový návod jak je dostat do mobilu
Takže někde si sežen ty slovníky které tam chcceš mít. Potom si na PC zobraz skryté složky. Dělá se to tak že v nějaké složce dáš nahoře Nástroje - Možnosti složky - vybereš si záložku zobrazení a najdeš si tam - Zobrazovat skryté soubory a složky a to musí být zaškrtnuté.
Potom se přes nějaký program ( SiMoCo, MPM ) spojíš s mobilem a ta cesta k tomu adresáři kam to nahrát je takováta: Siemens Device\\Data\System\T9 do té složky nahraj ty slovníky a mělo by to být oukej... |
OK. Je to slozitejsi, ale applikovatelny na jakykoli soubor co v telefonu byl, kdyz jsem ho koupil a ja blbec ho smazal. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Back to top |
|
 |
mmazalek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
díky už je tu mám je to super zase psát s T9.díky moc |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|