View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 11:40 pm Post subject: Chybjejici patch na S65fw43 |
|
|
Nikde jsem nemohl najit patch na zobrazeni skrytych slozek a disku v telefonu.
Tak kdyby jste to nekdo potreboval tak jsem ho nejak vykutil.
Je to pro S65 offic fw 43 .
;Otevreni skrytych disku a souboru
09BB350: 0900000A 000055E3
09BB3AC: 3534 2000 _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:01 am Post subject: |
|
|
Pridane na stranku...vdaka _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:13 am Post subject: |
|
|
Ten tvůj převedený patch je jistě taky funkční, ale odkrytí disků pro S65 v43 je jako první patch č. 153 _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:16 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Ten tvůj převedený patch je jistě taky funkční, ale odkrytí disků pro S65 v43 je jako první patch č. 153 |
ee,patch 153 je otvorenie diskov pre PC, on urobil patch pre zobrazenie vsetkych diskov a skrytych suborov v telefone. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 7:52 am Post subject: |
|
|
hanni wrote: | Krokodýl wrote: | Ten tvůj převedený patch je jistě taky funkční, ale odkrytí disků pro S65 v43 je jako první patch č. 153 |
ee,patch 153 je otvorenie diskov pre PC, on urobil patch pre zobrazenie vsetkych diskov a skrytych suborov v telefone. |
Máš pravdu omlouvám se  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 10:25 am Post subject: |
|
|
Prave jsem ho predtim taky marne hledal.Vsude byly patche jen na odkryti disku pro PC.
ALe ne ze bych ho udelal.Akorat jsem ho predelal z fw 41.Jinak nic. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:59 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Prave jsem ho predtim taky marne hledal.Vsude byly patche jen na odkryti disku pro PC.
ALe ne ze bych ho udelal.Akorat jsem ho predelal z fw 41.Jinak nic. |
2hamsa a hanni - je mi líto,ale asi ste špatně hledali Tenhle patch už mam staženej a nahranej ve founu 14 dnů z BI Je mi líto že přes tu "nevraživost" nenakouknete k nim na stránky Sou sice opožděný,ale co se týče patchů tak sou dost často napřed před SM,díky Grafikovi kterej tam asi jedinej něco dělá. Siemensmania je můj domov,ale občas je potřeba kouknout z okna jestli už nevyšlo slunce
Ale i přesto pochvala hamsovi za snahu  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
No, na S65 FW43 mam zo desiatky sys. patchov co niesu na sm..  |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 8:26 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | hamsa wrote: | Prave jsem ho predtim taky marne hledal.Vsude byly patche jen na odkryti disku pro PC.
ALe ne ze bych ho udelal.Akorat jsem ho predelal z fw 41.Jinak nic. |
2hamsa a hanni - je mi líto,ale asi ste špatně hledali Tenhle patch už mam staženej a nahranej ve founu 14 dnů z BI Je mi líto že přes tu "nevraživost" nenakouknete k nim na stránky Sou sice opožděný,ale co se týče patchů tak sou dost často napřed před SM,díky Grafikovi kterej tam asi jedinej něco dělá. Siemensmania je můj domov,ale občas je potřeba kouknout z okna jestli už nevyšlo slunce
Ale i přesto pochvala hamsovi za snahu  |
No BI... Bez tech se da obejit, ono staci obcas mrknout na stranky AsteriXe a alexida, tam to je jeste driv nez na BI... Aby bylo jasno, nejsem nevrazivosti vuci BI nijak postizen, jenom mne proste SM vyhovuje vic po strance prehlednosti a tak. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 8:12 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | 2hamsa a hanni - je mi líto,ale asi ste špatně hledali Tenhle patch už mam staženej a nahranej ve founu 14 dnů z BI Je mi líto že přes tu "nevraživost" nenakouknete k nim na stránky Sou sice opožděný,ale co se týče patchů tak sou dost často napřed před SM,díky Grafikovi kterej tam asi jedinej něco dělá. Siemensmania je můj domov,ale občas je potřeba kouknout z okna jestli už nevyšlo slunce
Je mi jedno,ake patche ma na stranke BI.Viem,ze im to tam vsetko robi Grafic...ten patch mam uz davno,len som ho zabudol dat na stranku...aj to sa stava.Nestiham sledovat popri praci a vsetkych povinnostiach vsetky patche.Kludne si ich stahuj z BI,alebo z inych stranok.Ani tu na SM nemame vsetko  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 8:14 am Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | No, na S65 FW43 mam zo desiatky sys. patchov co niesu na sm..  |
Akoze ich este nemam na maili,kolego  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | jamaica wrote: | 2hamsa a hanni - je mi líto,ale asi ste špatně hledali Tenhle patch už mam staženej a nahranej ve founu 14 dnů z BI Je mi líto že přes tu "nevraživost" nenakouknete k nim na stránky Sou sice opožděný,ale co se týče patchů tak sou dost často napřed před SM,díky Grafikovi kterej tam asi jedinej něco dělá. Siemensmania je můj domov,ale občas je potřeba kouknout z okna jestli už nevyšlo slunce
Je mi jedno,ake patche ma na stranke BI.Viem,ze im to tam vsetko robi Grafic...ten patch mam uz davno,len som ho zabudol dat na stranku...aj to sa stava.Nestiham sledovat popri praci a vsetkych povinnostiach vsetky patche.Kludne si ich stahuj z BI,alebo z inych stranok.Ani tu na SM nemame vsetko  |
2Hanni,nebuď tak vztahovačnej Nikdo Ti nic nevyčítá a ani Tě nikdo kvuli ničemu nenapadá,vim taky že nemužeš sledovat všechno,taky chodim do práce a spustu věcí nestíhám Přednější je rodina,pak bohužel na dalším místě práce a až pak koníčky  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Apr 04, 2005 4:57 pm Post subject: |
|
|
Orpheus wrote: | No, na S65 FW43 mam zo desiatky sys. patchov co niesu na sm..  |
2orpheus - proč se nejde dostat na tvé stránky?Proč se nedaj otevřít?To už Ti je blokli?  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 9:33 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | 2Hanni,nebuď tak vztahovačnej Nikdo Ti nic nevyčítá a ani Tě nikdo kvuli ničemu nenapadá,vim taky že nemužeš sledovat všechno,taky chodim do práce a spustu věcí nestíhám Přednější je rodina,pak bohužel na dalším místě práce a až pak koníčky  |
Nie som vztahovacny..ja som to nebral ako vycitku. Iba som sa Ti snazil naznacit,ze na ziadnej stranke nie je vsetko.Myslim si,ze tu na SM mame najvacsiu zbierku patchov vobec..netvrdim,ze vsetky a mozno nie hned..ale vzdy,ked mam cas, vacsinou v sluzbe, preleziem aj stranky,ktore bezne nestiham sledovat. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | jamaica wrote: | 2Hanni,nebuď tak vztahovačnej Nikdo Ti nic nevyčítá a ani Tě nikdo kvuli ničemu nenapadá,vim taky že nemužeš sledovat všechno,taky chodim do práce a spustu věcí nestíhám Přednější je rodina,pak bohužel na dalším místě práce a až pak koníčky  |
Nie som vztahovacny..ja som to nebral ako vycitku. Iba som sa Ti snazil naznacit,ze na ziadnej stranke nie je vsetko.Myslim si,ze tu na SM mame najvacsiu zbierku patchov vobec..netvrdim,ze vsetky a mozno nie hned..ale vzdy,ked mam cas, vacsinou v sluzbe, preleziem aj stranky,ktore bezne nestiham sledovat. |
Jo,já mít možnost sedět v práci u kompla,to by byl hukot,ale takhle?Ku*va pos*aná práce  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|