Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Whito kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 02, 2005 4:19 pm Předmět: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
Existuje nejaky patch, alebo upraveny firmware, aby
C60-ka mala hlasovu volbu? Ja som z C60-kou velmi spokojny,
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  _________________ Whito (Siemens C60) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so duben 02, 2005 4:36 pm Předmět: Re: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
Whito napsal: | Existuje nejaky patch, alebo upraveny firmware, aby
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  |
Ty si s C-60 spokojny????Ja sa neviem dockat kedy to dam prec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
skyjet začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so duben 02, 2005 5:00 pm Předmět: Re: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  |
Myslím, že nič také pre C60 bohužiaľ neexistuje (aj keď mne nechýba). _________________ C35i -> C60v27 + 4.14MB + strašná kopa patchov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 8:12 am Předmět: Re: Hlasova volba pre C60-tku! |
|
|
az na tu hlasovu volbu.
Dikes  |
Ako už napísal Skyjet, jemu to nechýba a myslím, že existuje ešte oveľa viac ľudí ktorým to nechýba, a nech´ňyba to hlavne tým, čo tie patche robia a 2. je to veľmi zložitý patch aby ho dokázal spraviť aj obyčajný patcher, na to by sme potrebovali oveľa viac ľudí, ak nie celý Siemens. Mne by táto funkcia bola aj tak na nič, ako tvrdí veľa ľudí, včetne mňa.
Ešte ohľadom spokojnosti s C60: Ja som s ňou veľmi spokojný. Prirodzene, že by som už chcel niečo lepšie, ale vezmite si: Máme kvalitnejšie prehrávanie midov ako x65, neviem čo vám chýba, mne iba OS. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 03, 2005 1:32 pm Předmět: |
|
|
Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
aj ja som bol s mojou C60-kou velmi spokojný, no keď už prišla CX65-ka tak som nepovedal nie.(hlavne keď ma nič nestála)  _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 4:58 pm Předmět: |
|
|
Palio napsal: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
aj ja som bol s mojou C60-kou velmi spokojný, no keď už prišla CX65-ka tak som nepovedal nie.(hlavne keď ma nič nestála)  |
Tak to je šťastie, len tak ísť po ulici a stretnúť CX65, ktorá sa ti vopchá do vrecka . _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 6:09 pm Předmět: |
|
|
Borix napsal: | Palio napsal: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
aj ja som bol s mojou C60-kou velmi spokojný, no keď už prišla CX65-ka tak som nepovedal nie.(hlavne keď ma nič nestála)  |
Tak to je šťastie, len tak ísť po ulici a stretnúť CX65, ktorá sa ti vopchá do vrecka . |
Nie. Otec potreboval 2. phon tak som našiel inzerát za 4000 a ukecal som ho aby mi ho potom dal.  _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 7:13 pm Předmět: |
|
|
Palio napsal: | Borix napsal: | Palio napsal: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
Tak to je šťastie, len tak ísť po ulici a stretnúť CX65, ktorá sa ti vopchá do vrecka . |
Nie. Otec potreboval 2. phon tak som našiel inzerát za 4000 a ukecal som ho aby mi ho potom dal.  |
To sa niekto má, môj otec má Alcatel OT311(išlo o cenu), ja mám u nás doma jediný paušál a aj naj mobil a prirodzene som aj v mobiloch doma najschopnejší. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po duben 04, 2005 7:49 pm Předmět: |
|
|
Borix napsal: | Palio napsal: | Borix napsal: | Palio napsal: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
Nie. Otec potreboval 2. phon tak som našiel inzerát za 4000 a ukecal som ho aby mi ho potom dal.  |
To sa niekto má, môj otec má Alcatel OT311(išlo o cenu), ja mám u nás doma jediný paušál a aj naj mobil a prirodzene som aj v mobiloch doma najschopnejší. |
Tak to je pravda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út duben 05, 2005 8:08 am Předmět: |
|
|
Borix napsal: | Palio napsal: | Borix napsal: | Palio napsal: | Chalani to tu už presne napísali: nič také neexistuje.
To sa niekto má, môj otec má Alcatel OT311(išlo o cenu), ja mám u nás doma jediný paušál a aj naj mobil a prirodzene som aj v mobiloch doma najschopnejší. |
Aj ja som doma v mobiloch najschopnejší. Len ja mám EASY.  _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|