Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 9:08 am Předmět: Zalozky v internetovom prehliadaci |
|
|
Dnes mi pisal kamarat a zaskocil ma otazkou s problemom,s ktorym nemam skusenosti a este sa tu tusim neriesil.
Prehraval FW a nejako si zmazal zalozky v prehliadaci u CX65. Vie mi niekto napisat, kde sa tieto zalozky nachadzaju (ak vo filesysteme,tak v ktorej zlozke), a ak sa nachadzaju inde,akym sposobom je mozne ich zalohovat? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 9:37 am Předmět: Re: Zalozky v internetovom prehliadaci |
|
|
hanni napsal: | Dnes mi pisal kamarat a zaskocil ma otazkou s problemom,s ktorym nemam skusenosti a este sa tu tusim neriesil.
Prehraval FW a nejako si zmazal zalozky v prehliadaci u CX65. Vie mi niekto napisat, kde sa tieto zalozky nachadzaju (ak vo filesysteme,tak v ktorej zlozke), a ak sa nachadzaju inde,akym sposobom je mozne ich zalohovat? |
Jo vím, když jsem párkrát dělat formátování paměti tak jsem si je pak vrátil všechny nazpátek, ale jsem ve škole, doma net nemám a přesně si nepamatuji cestu ani název.
Je to myslím v cache - browser - a jmenuje se to nějak opbookmarks.db nebo tak nějak. měl jsem kolem 40záložek a myslím že to mělo kolem 10kB. doufám že sem ti hanni pomohl
popřípadě bych to ještě zítra dopsal, kde přesně _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 9:41 am Předmět: Re: Zalozky v internetovom prehliadaci |
|
|
krvesaj napsal: |
Jo vím, když jsem párkrát dělat formátování paměti tak jsem si je pak vrátil všechny nazpátek, ale jsem ve škole, doma net nemám a přesně si nepamatuji cestu ani název.
Je to myslím v cache - browser - a jmenuje se to nějak opbookmarks.db nebo tak nějak. měl jsem kolem 40záložek a myslím že to mělo kolem 10kB. doufám že sem ti hanni pomohl
popřípadě bych to ještě zítra dopsal, kde přesně |
přesně je to takhle : > Cache\Browser\sys\OpBookmarkDB.db |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krvesaj rozumbrada

Založen: 08. 10. 2004 Příspěvky: 396 Bydliště: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 9:43 am Předmět: Re: Zalozky v internetovom prehliadaci |
|
|
jiji2004 napsal: | krvesaj napsal: |
popřípadě bych to ještě zítra dopsal, kde přesně |
přesně je to takhle : > Cache\Browser\sys\OpBookmarkDB.db |
Přesně tak ale nebyl jsem daleko od pravdy 8) _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 11:36 am Předmět: |
|
|
zalohovat se dají z internet prohlížeče: Soubor->Vyexportovat záložky. Ale samozřejmě se musí myslet doředu a udělat to před upgradem firmware  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: st duben 06, 2005 12:06 pm Předmět: |
|
|
No,popredu nemyslel,ale ma zalohu vsetkych diskov,takze v pohode. Vdaka za rady. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|