Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
XCbiker začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 17, 2004 3:44 pm Předmět: tvůrci patchů, pomůžete??? |
|
|
dostal jsem takový šílený nápad.čeká mě poměrně dlouhý let a představa několikahodinového vypnutí mé milované M55ky mě děsí. Proto bych se chtěl zeptat jestli neexistuje něco jako patch na vypínání části M55 která vysílá a příjmá, tzn. že by potom zbyl jen přístroj se kterým by šlo dělat vše kromě práce v síti.(volání, posílání zpráv,...)napadlo mě že by šel využít profil Letadlo, jen ho nějakým způsobem poupravit tak, aby se telefon po jeho spuštění jen odhlásil ze sítě (a tím simuloval vypnutí).a aktivací jiného profilu by zase spojení se sítí navázal........myslím, že něco podobného má nokia u své N-GAGE. poraďte mi, popř. mě poučte, že je to moc složité........
díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: so červenec 17, 2004 5:39 pm Předmět: Re: tvůrci patchů, pomůžete??? |
|
|
XCbiker napsal: | dostal jsem takový šílený nápad.čeká mě poměrně dlouhý let a představa několikahodinového vypnutí mé milované M55ky mě děsí. Proto bych se chtěl zeptat jestli neexistuje něco jako patch na vypínání části M55 která vysílá a příjmá, tzn. že by potom zbyl jen přístroj se kterým by šlo dělat vše kromě práce v síti.(volání, posílání zpráv,...)napadlo mě že by šel využít profil Letadlo, jen ho nějakým způsobem poupravit tak, aby se telefon po jeho spuštění jen odhlásil ze sítě (a tím simuloval vypnutí).a aktivací jiného profilu by zase spojení se sítí navázal........myslím, že něco podobného má nokia u své N-GAGE. poraďte mi, popř. mě poučte, že je to moc složité........
díky |
No, i kdyby to šlo, tak se bojím, že i s takto upraveným telefonem, Tě fofrem vykážou z letadla. A budeš jen rád, když ne za letu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jan Novák badatel

Založen: 25. 07. 2004 Příspěvky: 101 Bydliště: Globální vesnice
272.66 SMM
|
Zaslal: so říjen 30, 2004 12:06 am Předmět: |
|
|
Vypnití vysílání mobilu jde na C55 jednoduše volbou v servisním menu
GPRS Test - Dettach GSM a - Dettach GPRS.
Mobil se odhlásí od aktivní BTS.
Dále stále měří signál, ale nepřihlašuje se k BTSkám.
Odběr proudu je jako obvykle 4mA.
Zapnutí je Attach.
Aby to bylo ještě jednoduší - Jako levé tlačítko na základním displeji lze zvolit GPRS. (Podmenu stejné jako u GPRS Test.)
Pro aktivaci se ale musí do servis. menu.
PS: Ví někdo na co je v servisním menu Ctxt actv/deact? Možná pro CB-prosím potvrďte.
Dále je tu Send IP Ack/Unack; Ctxt activ Cl3 (neboCI3?); Ctxt activ QoS. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|