Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
servil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 12, 2005 1:34 pm Předmět: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
zdravim
zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), telefon mi ale nekolikrat spadl na zem a na krytu je to videt, mam sanci to vyreklamovat? (hodiny se zacly spozdovat az ted takze ty pady za to asi nemuzou)
jeste subdotaz, kdyz mam v telefonu patche, musim ty patche pred reklamaci vymazat? (asi jo ze? ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út duben 12, 2005 1:42 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil napsal: | zdravim
zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), telefon mi ale nekolikrat spadl na zem a na krytu je to videt, mam sanci to vyreklamovat? (hodiny se zacly spozdovat az ted takze ty pady za to asi nemuzou)
jeste subdotaz, kdyz mam v telefonu patche, musim ty patche pred reklamaci vymazat? (asi jo ze? ) |
Musis tam nahrat vse co tam bylo puvodne. Ten kryt je snad nemusi zajimat.. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pjootr všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út duben 12, 2005 1:48 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil napsal: | zdravim, zacaly me zlobit hodiny (predbihaji/spozduji), |
.. a nemůže za to nějakej patch ???
Jinak před reklamací určitě odstraň patche, nejlíp nahrát starou čistou zálohu FF. _________________ Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
servil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 12, 2005 5:20 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
Pjootr napsal: |
.. a nemůže za to nějakej patch ??? |
pravdepodobne ne, posledni patch je nekolik mesicu starej a zacalo to vcera. spis me zajimalo jestli mam sanci to reklamovat kdyz je nakraplej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: út duben 12, 2005 5:42 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil napsal: | Pjootr napsal: |
.. a nemůže za to nějakej patch ??? |
pravdepodobne ne, posledni patch je nekolik mesicu starej a zacalo to vcera. spis me zajimalo jestli mam sanci to reklamovat kdyz je nakraplej. |
Jo to snad jo, vzdyt vono mu nic neni  _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
S55_KeNnY ostřílený diskusník

Založen: 05. 08. 2004 Příspěvky: 538 Bydliště: Poprad, Slovensko - Port 3784
3061.00 SMM
|
Zaslal: st duben 13, 2005 1:53 pm Předmět: |
|
|
mne zasa hodinky niekedy meskaju aj 3 minuty.... stale musim nieco kliknut aby som videl aktualny cas....
btw. neviete ak sa da nastavit na x55 aby som tam mal aj sekundy???(myslim v patchy)  _________________
Foun: Ericsson A2618s (r. 2002) >> Sendo S200 (r.2003-2004) >> Siemens S55 (r.2004-2005) >> SonyEricsson K750i (This Summer 2005 ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hawwwran (člen klubu SM) rozumbrada

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 10:34 am Předmět: |
|
|
to jsem jeste neslysel, ze by se telefon spozdoval... moje m55 akorad obcas meni cas... ale upne.. o par hodin a datum o par let _________________ KONEČNĚ S65 !!!
PHP CSS Java script - http://www.hawwwran.com
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 12:02 pm Předmět: |
|
|
Teda to by me zajimalo co jste s tim podelali, tel se mi jeste nespozdli o 1s.  _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 06. 04. 2004 Příspěvky: 307 Bydliště: Budějce.. krásné městečko mezi Berlínem a Lanzarote
1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 12:44 pm Předmět: |
|
|
Johny007 napsal: | Teda to by me zajimalo co jste s tim podelali, tel se mi jeste nespozdli o 1s.  |
tak jestli myslis me, tak me se nezpozduje.. proste tam obcas naskoci neco uplne jinyho... je to asi patchem. ale spozdovani nechapu.. to by musel mit spatnej casovac, nebo co... _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 12:54 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
servil napsal: | zdravim
myslim, ze pad by nic takoveho zpusobit nemel. Spise (na 99%) to pusobi nejaky patch. Pokud tel. preflashnes, tak by teoreticky hodiny mely zas fungovat jako pret tim. Tímpejdem bys ho nemusel ani reklamovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 12:59 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
witty napsal: | servil napsal: | zdravim
myslim, ze pad by nic takoveho zpusobit nemel. Spise (na 99%) to pusobi nejaky patch. Pokud tel. preflashnes, tak by teoreticky hodiny mely zas fungovat jako pret tim. Tímpejdem bys ho nemusel ani reklamovat  |
nechapu, jak by mohl patch posouvat hodiny pravidelne o neco, jako kdyz ti nejdou hodinky.. je to jednou naprogramovany, tak to musi jit... to je zaklad... jako kdybych rekl, ze se mi predbiha pocitac... to jsem taky jeste neslysel _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 1:02 pm Předmět: Re: predbihaji se hodiny, da se reklamovat? |
|
|
hawwwran napsal: | witty napsal: | servil napsal: | zdravim
nechapu, jak by mohl patch posouvat hodiny pravidelne o neco, jako kdyz ti nejdou hodinky.. je to jednou naprogramovany, tak to musi jit... to je zaklad... jako kdybych rekl, ze se mi predbiha pocitac... to jsem taky jeste neslysel |
patchem muzes predelat cokoliv ve firmware, nechapu proc by nesla prekuchat zrovna rychlost hodin
>mel jsem taky jednou v telefonu nejake dva patche, ktere se mi navzajem praly - vysledkem bylo take posouvani nejen hodin, ale i roku... :c) |
|
Návrat nahoru |
|
 |

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 1:05 pm Předmět: |
|
|
cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case.. _________________ KONEČNĚ S65 !!!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 15, 2005 1:19 pm Předmět: |
|
|
hawwwran napsal: | cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case.. |
tak cim je podle tebe zpusoben tento problem, padem - to se mi nezda
ten casovac - to asi bude nejaky cip, ale ten cip musi vyuzivat firmware, musi spolupracovat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nerve_Toxin táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so duben 16, 2005 6:29 am Předmět: |
|
|
hawwwran napsal: | cti si predchozi.. to se deje mne, ale casovac zcela urcite neni ve firmwaru.. musi to byt cip, ktery je stranou.. pochybuju ze do nej jde pristoupit.. u compu to taky nepredelas.. je to cip, ktery systemu dava informaci o case.. |
Pamatuješ ty starý čipy, kde se čas měřil podle frekvence v síti? To bylo taky superpřesný  _________________ Siemens is the best
C35i fw18+patche+t9CZ->MT50 fw18@242KB flex+patche->M55 Palladium fw11@3,6MB flex+patche->CX70 fw43 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|