View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 11, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | MLB wrote: | jamaica wrote: | Tak ještě jednou,znovu a naposledy Program SPC3 je vpořádku Žádný chyby v něm nejsou Každej kdo vytváří grafický patch tak ho dělá ve své FF a proto se potom ty patche ve Vašich telefonech "tlučou" a špatně se zobrazujou pokud chcete mít v telefonu víc grafickejch patchů najednou,musíte si je buď předělat jeden po druhym a nebo si vytahat obrázky a udělat si jeden velkej MULTIPATCH a ten pak nahrát do tlf FF každého telefonu je jiná a proto nesouhlasej adresy a někdy se i přepisujou A už to pochopte a přestaňte rozebírat grafický patche v každym druhym příspěvku a nesvádějte chyby na sPC3 Nebuďte líný a předělejte si je tak jako já a všichni ostatní co maj v tlf.víc grafickejch patchů  |
Tak mi povedz ako je mozne, ze ja ked si spravim vlastny patch v SPC (na AKTUALNOM FF, ktory som tesne predtym vytiahol z telefonu), ulozim ho a dam do telefonu, tak sa mi vypina telefon v adresari? Nejaka chyba tam urcite bude! |
jedině ta že sis to špatně uložil,jiná chyba tam neni.Z těch grafickejch patchů si musíš vytvořit jeden velkej balík a ten pak nahrát do tlf,jinak tyhle potíže budeš mít pořád,protože ho tam nahráváš znova,předělanej a ten patch chce zapisovat na adresy co sou už obsazený.SPC3 chytřejší nebude,to je jen na uživateli aby na tohle přišel a se tomu vyhnul  |
Jeden velky patch? Obsadene adresy? Takze ked otvorim v SPC FF, tak SPC je take blbe, ze nepozna, ktore adresy su v tom FF obsadene?
A aj tak, prepisanie obsadenej adresy s obrazkom nema co vypinat telefon - mozno ak by sa to malo stat pri zorbazeni danej ikony, ale preco ikona vibracii vypina adresar??? _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:36 am Post subject: C65 fw43 patch 139 Informační ikony |
|
|
tak tyhle ikonky mi docela dobře rozházely telefonek... tloukly se s patchem 123 Ukazatel stavu baterie - modrý s % (od nějakých osmdesáti procent níž byla místo symbolu baterie změť barevných fleků), navíc se všude a za všech podmínek zobrazovala jen jedna ikona z těch asi pěti. a taky mi po nahrátí tohohle patche začal padat telefon (teda ne z kapsy, prostě se vypínal, jak se mu chtělo)... tak asi moc nedoporučuju...  _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 5:52 pm Post subject: |
|
|
Pokud si chcete do tlf dávat víc grafických patchů je nejlepší udělat toto.Buď si vytahat obrázky všeho co tam chcete mít a pak vytvořit v SPC3 jeden grafickejmultipatch a nebo nahrát jen jeden,pak si v té FF vytvořit další,nahrát,pak další a tak pořád dokola až tam budete mít to co chcete.Tím docílíte toho že se nebudou přepisovat adresy a bude se vše zobrazovat korektně tak jak má.Jinak se stává že se jak říkám já tlučou a dělá to v tlf. neplechu.Proto je rychlejší ten první postup.A i grafické patche mužou někdy vypínat tlf,mě to dělal patch signálu.Proto sem si pro každej FW dělal svuj multipatch.A teď je to obzvlášť snadný když se 90% patchů dá stáhnout i s ikonkama co v něm sou  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 12, 2005 7:57 pm Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | Tak ještě jednou,znovu a naposledy Program SPC3 je vpořádku Žádný chyby v něm nejsou Každej kdo vytváří grafický patch tak ho dělá ve své FF a proto se potom ty patche ve Vašich telefonech "tlučou" a špatně se zobrazujou pokud chcete mít v telefonu víc grafickejch patchů najednou,musíte si je buď předělat jeden po druhym a nebo si vytahat obrázky a udělat si jeden velkej MULTIPATCH a ten pak nahrát do tlf FF každého telefonu je jiná a proto nesouhlasej adresy a někdy se i přepisujou A už to pochopte a přestaňte rozebírat grafický patche v každym druhym příspěvku a nesvádějte chyby na sPC3 Nebuďte líný a předělejte si je tak jako já a všichni ostatní co maj v tlf.víc grafickejch patchů  |
Nechci do tebe naražet, jen u SPC je divné, že nepoznavá originalní data v ff.
Vytvořil jsem si graf. patche na mém ff, v tel jsem měl původní (originalní) obr. a při kontrole před aplikovaním V_Klay mi našel jiné data než jsou v tom patchi od SPC v častí původní data . Divné co? |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Co přesně dělá patch pro změnu komprese obrázků? To zvýší jejich kvalitu či co?  |
Ten orginální se mi zdá že ne, ten právě kompresi eště zvýší, ale řekl bych, že pokud se patch upraví (sou to hodnoty komprese v procentech: 4BHEX=75, 64=100, takže např dat 32 a měla by být komprese 50%), tak by měl kompresi zmenšovat->lepší fotky. Nemám ted k dispozici kabel, nemůžu ozkoušet... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65
Last edited by busch on Wed Apr 13, 2005 1:41 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Co přesně dělá patch pro změnu komprese obrázků? To zvýší jejich kvalitu či co?  |
Aby to nedopadlo takhle:
[img] http://temp.webz.cz/mobil/bscap003.jpg [/img] Na [img] http://temp.webz.cz/mobil/bscap0031.jpg [/img]
 _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Last edited by jenda^^ on Mon Jul 18, 2005 8:25 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:42 pm Post subject: |
|
|
no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:43 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný  |
Já bych řekl že je to komprese obrázků co leze z foťáku... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 2:08 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | BEZY wrote: | no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný  |
Já bych řekl že je to komprese obrázků co leze z foťáku... |
Jj,zasah do cierneho.. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 2:09 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: |
Jj,zasah do cierneho.. |
Ono taky u čeho jinýho v mobilu se aplikuje JPEG komprese,že? Zkoušel to už někdo? _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
hanni wrote: | busch wrote: | BEZY wrote: | no a to mi ta komprese pak uvolní nějaký místo ve flashy? Ale to je dobrý tak leda pro grafický patche nebo patch pro zvětšení paměti, jinak nepoužitelný  |
Já bych řekl že je to komprese obrázků co leze z foťáku... |
Jj,zasah do cierneho.. | Ale vždyť
100% komprese = hrozná kvalita
nejniižší komprese = nejlepší kvalita, ne? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 2:19 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: |
Ale vždyť
nejniižší komprese = nejlepší kvalita, ne? |
Přesně tak. Taky nevím, proč ten patch eště snižuje už tak dost obludnou kvalitu fotek...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
busch wrote: | jenda.69 wrote: |
Ale vždyť
Přesně tak. Taky nevím, proč ten patch eště snižuje už tak dost obludnou kvalitu fotek...  |
Kvůli místu?
A to se pak nedá nějak v PC dekompresovat? _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:03 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | busch wrote: | jenda.69 wrote: |
Ale vždyť
Přesně tak. Taky nevím, proč ten patch eště snižuje už tak dost obludnou kvalitu fotek...  |
Kvůli místu?
A to se pak nedá nějak v PC dekompresovat? |
To nedá. Když dáš obrázek na nejvyšší kompresi, tak to dopadne jako ta druhá fotka, která je výše. A s tim moc neuděláš. _________________ Teď mám: Nexus S
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|