clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - A 50 - totálně mrtvá?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

A 50 - totálně mrtvá?

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 12:02 pm    Předmět: A 50 - totálně mrtvá? Odpovědět s citátem

S telefonem se program spoji a napise hlasku : A HARDWARE I/O ERROR WAS REPORTED WHILE ACCESSING COM1 - LOADER : OPEN : NO ANSWER FROM BOOT INITBOOT.BIN.
Ví někdo co s tím? Please.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

Založen: 19. 03. 2005
Příspěvky: 1081

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 12:03 pm    Předmět: Re: A 50 - totálně mrtvá? Odpovědět s citátem

Lepar napsal:
S telefonem se program spoji a napise hlasku : A HARDWARE I/O ERROR WAS REPORTED WHILE ACCESSING COM1 - LOADER : OPEN : NO ANSWER FROM BOOT INITBOOT.BIN.
Ví někdo co s tím? Please.
problem s loaderom
_________________
Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 12:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aku mas verziu FW?
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ted uz asi zadnou.Nahraval jsem tam ty zachrane co mate na serveru jednu pres martech a druhou pres v-klay. Ani jedna nefici... takze A50_FUBU_MARTECH a A50fulflash pro v klay.
Návrat nahoru
capo di tutti capi
táta fóra
táta fóra

Založen: 19. 03. 2005
Příspěvky: 1081

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
no ted uz asi zadnou.Nahraval jsem tam ty zachrane co mate na serveru jednu pres martech a druhou pres v-klay. Ani jedna nefici... takze A50_FUBU_MARTECH a A50fulflash pro v klay.
aka je verzia Firmwaru Question Brick wall
_________________
Buď múdrejší ako sú ostatní, ale nepovedz im to
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TA poslední odpoved je¨moje,akorat jsem se zapomnel prihlasit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ted uz asi zadnou.Nahraval jsem tam ty zachrane co mate na serveru jednu pres martech a druhou pres v-klay. Ani jedna nefici... takze A50_FUBU_MARTECH a A50fulflash pro v klay. Ani jeden uz nesel nahrat, taky mam zazalohovany ten stary mobil,ale tam nevim co to presne bylo za verzi. Pokud se to da nejak zjistit z te zalohy,tak to muzu zjistit. Zalohoval jsem to ve frei...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2005 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi si zrusil bootcore...skus testpoint
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak testpoint?Jako spojit?No to jsem zkousel, ale to nepomuze, protoze to n apise potom tu hlasku...Zkusim to kdyztak jeste jednou,ale myslim ze ten tespoint to neresi Sad ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak testpoint?Jako spojit?No to jsem zkousel, ale to nepomuze, protoze to n apise potom tu hlasku...Zkusim to kdyztak jeste jednou,ale myslim ze ten tespoint to neresi Sad ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lepar
kolemjdoucí

Založen: 08. 06. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 18, 2005 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zkousel jsem znova ten testpoint, jako spojit a ten mobil se normalne spoji s kompem, ale pak to na me vyhodi tu hlasku, kterou jsem resili na zacatku. Pokud jsi tim testpointem myslel neco jineho nez ho spojit, tak to please napis. Jo a jeste pres martech to nejde, ale pres ten v-klay tam mam davat jako typ telefonu jenom A50 a nebo tam mam vybrat nejaky A50 co ma v zavorce bootcoor bug a nebo bootcoor patched a nebo tespoint???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group