View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 6:05 pm Post subject: |
|
|
Hmmm myslim že je to blbost. Vzdyt s nabijeckou to neni problém tak proc takhle riskovat?  |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Mon Apr 18, 2005 8:01 pm Post subject: |
|
|
PZ wrote: | Hmmm myslim že je to blbost. Vzdyt s nabijeckou to neni problém tak proc takhle riskovat?  |
Nabijeckou trvale napajeni nevyresis - nabijecka ti ho nabije a vypne.
Jinak k tem svorkam sem se celkem poeticky vyjadril v diskusi u toho clanku. Jako nejekonomictejsi / nejlepsi reseni se mi jevi M3 procesor od GSMCables... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Apr 19, 2005 1:20 pm Post subject: |
|
|
koscik wrote: | PZ wrote: | Hmmm myslim že je to blbost. Vzdyt s nabijeckou to neni problém tak proc takhle riskovat?  |
Nabijeckou trvale napajeni nevyresis - nabijecka ti ho nabije a vypne.
Jinak k tem svorkam sem se celkem poeticky vyjadril v diskusi u toho clanku. Jako nejekonomictejsi / nejlepsi reseni se mi jevi M3 procesor od GSMCables... |
Já vím že trvale napajení nevyresim ale proste se mi to nejak nelibi stema svorkama...  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|