Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kriket kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 20, 2005 7:52 pm Předmět: Nejlepsi bluetooth handsfree k S65? Automaticky prijem? |
|
|
Nazdar, mam S65 a chtel bych si koupit bluetooth handsfree, ktere bude s telefonem co nejvice kompatibilni (jde mi predevsim o funkci automatickeho prijmu hovoru). Muzete mi prosim poradit? (V Siemensu mi nebyli schopni rict ani to, podporuje-li to model HHB-600.)
Dik Kriket |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miloš Anetta kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 20, 2005 9:49 pm Předmět: BT sluchátko |
|
|
S65 mám,sluchátko o němž píšeš taky mám.Nevím co přesně myslíš "automatický příjem hovoru" Někdo volá,zmáčknu tlačítko a tím hovor přijmu.To funguje.Jinak ho nepoužívám,pokud chceš levně prodám,protože při mé frekvenci telefonování mi vydrží půl dne a to je mi na nic!!! Čau Miloš |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kriket kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 20, 2005 10:14 pm Předmět: Re |
|
|
Pod pojmem 'automaticky prijem hovoru' myslim, ze po nekolika zazvonenich (vetsinou dvou?) je hovor automaticky prijat (aniz bych musel cokoliv mackat). Neshanim to pro sebe a pro dotycneho je to opravdu dulezita funkce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|