Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
nitro začátečník

Založen: 23. 04. 2004 Příspěvky: 60 Bydliště: Bělá pod Bezdězem (u MB)
61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 1:45 pm Předmět: M65 Mensi poskozeni vs reklamace |
|
|
Zdravim. Mam M65 uz skoro rok a za tu dobu se mi uz lehce poskodil. Konkretne se mi pod displej dostal prach a nejake 4 male kapicky (?). Potom je este taky ulomena ta zapadka (nebo jak to mam nazvat)co drzi akumulator a dira pro klic drzici sponu je taky trochu vyslochtana Myslite, ze je to na reklamaci, resp. ze mi tu reklamaci uznaj? Protoze se na slunci ten displej neda prakticky precist a vzhledem k tomu, ze je to zbozi, ktere se prezentuje jako odolne, meli by to, jako seriozni firma, uznat. Zkousel to uz nekdo reklamovat kvuli temto problemum? _________________
The evolution: Motorola Timeport T250 ->> Siemens S55 ->> Siemens M65 FW43 + few patches |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 3:19 pm Předmět: Re: M65 Mensi poskozeni vs reklamace |
|
|
nitro napsal: | Zdravim. Mam M65 uz skoro rok a za tu dobu se mi uz lehce poskodil. Konkretne se mi pod displej dostal prach a nejake 4 male kapicky (?). Potom je este taky ulomena ta zapadka (nebo jak to mam nazvat)co drzi akumulator a dira pro klic drzici sponu je taky trochu vyslochtana Myslite, ze je to na reklamaci, resp. ze mi tu reklamaci uznaj? Protoze se na slunci ten displej neda prakticky precist a vzhledem k tomu, ze je to zbozi, ktere se prezentuje jako odolne, meli by to, jako seriozni firma, uznat. Zkousel to uz nekdo reklamovat kvuli temto problemum? |
kámošovi to uznali _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nitro začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 3:45 pm Předmět: |
|
|
A vymenili mu celej foun nebo jenom vycistili? Protoze tohle by to museli cely prekopat, ta dira pro klic spony mobilu je ulne vymlacena, ulobil se tam kus zarazky - prece jenom je to plast. A ta baterie nedrzi, perkrat se mi stalo, ze mi vypad za behu. Beznou veci ale je, ze otevru foun, abych vymenil sim a pak baterii hledam po zemi. Tak uvidim, az pojedu do praglu, tak tam skocim... Kdyz to neuznaj, tak jim asi neco reknu... _________________
The evolution: Motorola Timeport T250 ->> Siemens S55 ->> Siemens M65 FW43 + few patches |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanes.strnad rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 3:48 pm Předmět: |
|
|
nitro napsal: | A vymenili mu celej foun nebo jenom vycistili? Protoze tohle by to museli cely prekopat, ta dira pro klic spony mobilu je ulne vymlacena, ulobil se tam kus zarazky - prece jenom je to plast. A ta baterie nedrzi, perkrat se mi stalo, ze mi vypad za behu. Beznou veci ale je, ze otevru foun, abych vymenil sim a pak baterii hledam po zemi. Tak uvidim, az pojedu do praglu, tak tam skocim... Kdyz to neuznaj, tak jim asi neco reknu... |
myslím že mu vrátili prachy ale nevím to jistě _________________ Alcatel OT 303(ještě žije)=>Siemens M65 fw06=>fw12=>fw25=>fw43(čistej,až na ikony a na zvuk u fotáku)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 3:50 pm Předmět: |
|
|
Musíš mít tři stejné závady aby ti vyměnili telefon,a nebo neopravitelnou,ale záruka se nevstahuje na opotřebení běžným používáním  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nitro začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 4:03 pm Předmět: |
|
|
No tri stejny zaady to nejsou, vzniklo to beznym pouzivanim, tak nevim, co s tim budou delat. Zavady jsem popsal vyse, ja nedokazu posoudit, co je jeste opravitelna a neopravitelna reklamace. Ta baterka se urcite neda opravit, ta pacicka je ulomena. A ta dira na klic - to nevim, jedine, ze by vymenili celej kryt. Navic o poradne netesni a pod tou oranzovou gumou je naky smeti ... Asi sem natrefil na spatnej kus "odolneho" telefonu  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
nitro začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne duben 24, 2005 4:06 pm Předmět: |
|
|
hanes.strnad napsal: | nitro napsal: | A vymenili mu celej foun nebo jenom vycistili? Protoze tohle by to museli cely prekopat, ta dira pro klic spony mobilu je ulne vymlacena, ulobil se tam kus zarazky - prece jenom je to plast. A ta baterie nedrzi, perkrat se mi stalo, ze mi vypad za behu. Beznou veci ale je, ze otevru foun, abych vymenil sim a pak baterii hledam po zemi. Tak uvidim, az pojedu do praglu, tak tam skocim... Kdyz to neuznaj, tak jim asi neco reknu... |
myslím že mu vrátili prachy ale nevím to jistě |
To by bylo nejlepsi... asi bych pak presel na S65  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|