Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
rudymed pisatel

Založen: 14. 12. 2004 Příspěvky: 263 Bydliště: Terra Innominata
661.00 SMM
|
Zaslal: út duben 19, 2005 9:03 pm Předmět: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? |
|
|
standa napsal: | Mám v sxku ofic. 14cz, chtel bych si tam hodit 15int, problem je ten ze na ceskou verzi nedam verzi s jinou jazykovou verzi(konkretne oficialni int 15 z webu siemensu). Jak to mam udelat? Díky moc. |
Obidva fw su sevisni =takze prehras jeden cez druhy v pohodke.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út duben 19, 2005 9:33 pm Předmět: |
|
|
standa napsal: | Ale ja myslim ofiko verzi ze stranek Siemensu. Zkousel jsem hodit int verzi na cz verzi a nejde to |
Tak si stiahni winswup 15 int.Inak oficialni 14 so servisu je to iste ako winswup 14 so siemensmanie.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hainzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po duben 25, 2005 4:13 pm Předmět: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap |
|
|
standa napsal: | rudymed napsal: | standa napsal: | Ale ja myslim ofiko verzi ze stranek Siemensu. Zkousel jsem hodit int verzi na cz verzi a nejde to |
Tak si stiahni winswup 15 int.Inak oficialni 14 so servisu je to iste ako winswup 14 so siemensmanie.  |
Tak to je super!
Myslel jsem si, že swup v servise poznaji  |
Kde se dá stáhnout FW15 int winswap, tady na siemensmanii je pouze ruská modifikace SW15 , ne int. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po duben 25, 2005 6:00 pm Předmět: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap |
|
|
Hainzi napsal: |
Kde se dá stáhnout FW15 int winswap, tady na siemensmanii je pouze ruská modifikace SW15 , ne int. | Podívej se na stránky siemensu  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: po duben 25, 2005 6:32 pm Předmět: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap |
|
|
Gwin napsal: | Hainzi napsal: |
Kde se dá stáhnout FW15 int winswap, tady na siemensmanii je pouze ruská modifikace SW15 , ne int. | Podívej se na stránky siemensu  |
Servisnu verziu nestiahnes na oficialnych strankach siemensu!
Na symbianfore mas link tak si ho najdi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hainzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 26, 2005 5:27 pm Předmět: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap |
|
|
rudymed napsal: | Gwin napsal: | Hainzi napsal: |
Kde se dá stáhnout FW15 int winswap, tady na siemensmanii je pouze ruská modifikace SW15 , ne int. | Podívej se na stránky siemensu  |
To jsem ani netvrdil. Na symbianforum.cz jsem nic nenašel, tam je jakýsi postup přepsaný z ruského orig., ale žádná servisni SW15 int. Zeptal jsem se jen pro zajímavost, mám 14CZ a zatím si nestěžuju. Osobně si ale myslím, že v servisu by se dost divili, že na telefonu je 15int ( sice od siemensu ), když prodejní verze byla např. "SX1_CZ-SK-RETAIL-uk-cz-sk_12_0001_update" a upgrade ze siemensu je možný jen pokud jsou dle siemens shodné viz následující orig .citace.
SVN: xx is the software release number in the phone.
If you scroll a little bit down with the joystick, you will find "Rolf Variant Name:"
This is the name of the software variant and only the same version can be updated into your phone.
Tak, kdo poradí a ne pouze odpálkuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út duben 26, 2005 5:36 pm Předmět: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap |
|
|
Hainzi napsal: | rudymed napsal: | Gwin napsal: | Hainzi napsal: |
To jsem ani netvrdil. Na symbianforum.cz jsem nic nenašel, tam je jakýsi postup přepsaný z ruského orig., ale žádná servisni SW15 int. Zeptal jsem se jen pro zajímavost, mám 14CZ a zatím si nestěžuju. Osobně si ale myslím, že v servisu by se dost divili, že na telefonu je 15int ( sice od siemensu ), když prodejní verze byla např. "SX1_CZ-SK-RETAIL-uk-cz-sk_12_0001_update" a upgrade ze siemensu je možný jen pokud jsou dle siemens shodné viz následující orig .citace.
If you scroll a little bit down with the joystick, you will find "Rolf Variant Name:"
This is the name of the software variant and only the same version can be updated into your phone.
Ad first:Reagoval som na Gwin-ov prispevok.
Ad 2:Ak by si hladal dobre tak najdes FAQ na download.
Ad orig. citace:Nikto netvrdil ze by si nemusel prist o zaruku ak by si tam prisiel s neorig. FW.
Este jedno upresnenie upgrade originalnim FW neni mozny na tu stejnou verzy danej jazyk. mutace.Musi byt vyssi.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hainzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út duben 26, 2005 10:28 pm Předmět: Re: Kde se dá stáhnout FW15 int winswap |
|
|
rudymed napsal: | Hainzi napsal: | rudymed napsal: | Gwin napsal: | Hainzi napsal: |
Ad first:Reagoval som na Gwin-ov prispevok.
Ad 2:Ak by si hladal dobre tak najdes FAQ na download.
Ad orig. citace:Nikto netvrdil ze by si nemusel prist o zaruku ak by si tam prisiel s neorig. FW.
Este jedno upresnenie upgrade originalnim FW neni mozny na tu stejnou verzy danej jazyk. mutace.Musi byt vyssi.  |
Dodávám :
reakce na záruku - někdo psal, že změnu FW v servisu nepoznají, proto jsem říkal, že poznají, neboŤ změnil národní verzi proti výchozí - prodejní,což,opět opakuji, standardním postupem ze siemensu nejde
-FW15 int lze stáhnout např.na http://www.siemens-mobiles.org/index.php?option=com_smf&Itemid=41&expv=0&?topic=104.0
-pro zkoušku jsem zkusil přehrát FW15INT od siemense přes servisní verzi staženou viz výše,šlo to |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 10:39 am Předmět: |
|
|
Osobne si myslim, ze v servise by im malo byt jedno aku verziu FW mas v telefone, ak nie je nijak pozmenena. Pretoze nevedu celosvetovu evidenciu v ktorom servise si s nim naposledy bol. To znamena mozes povedat za fw15RU ti nahrali v oficialnom servise v Moskve a nemozu na to nic povedat. Takze je to v podstate jedno aku verziu tam mas. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hainzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 6:02 pm Předmět: |
|
|
Sirus napsal: | Osobne si myslim, ze v servise by im malo byt jedno aku verziu FW mas v telefone, ak nie je nijak pozmenena. Pretoze nevedu celosvetovu evidenciu v ktorom servise si s nim naposledy bol. To znamena mozes povedat za fw15RU ti nahrali v oficialnom servise v Moskve a nemozu na to nic povedat. Takze je to v podstate jedno aku verziu tam mas. |
Doufám, že máš pravdu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
Sirus napsal: | Osobne si myslim, ze v servise by im malo byt jedno aku verziu FW mas v telefone, ak nie je nijak pozmenena. Pretoze nevedu celosvetovu evidenciu v ktorom servise si s nim naposledy bol. To znamena mozes povedat za fw15RU ti nahrali v oficialnom servise v Moskve a nemozu na to nic povedat. Takze je to v podstate jedno aku verziu tam mas. |
Omyl, jakmile mas neodpovidajici verzi, jinou nez puvodni, musis to mit v zarucnim liste jako servisni opravu s jejich razitkem.
Proto je na reklamace nutne vratit puvodni verzi FW. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pupi Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 9:25 pm Předmět: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? |
|
|
mam servisni a zkousel jsem prehrat opet servisni a "prd" Asi jsem levej
rudymed napsal: | standa napsal: | Mám v sxku ofic. 14cz, chtel bych si tam hodit 15int, problem je ten ze na ceskou verzi nedam verzi s jinou jazykovou verzi(konkretne oficialni int 15 z webu siemensu). Jak to mam udelat? Díky moc. |
Obidva fw su sevisni =takze prehras jeden cez druhy v pohodke.  |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rudymed pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st duben 27, 2005 9:57 pm Předmět: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? |
|
|
pupi napsal: | mam servisni a zkousel jsem prehrat opet servisni a "prd" Asi jsem levej
rudymed napsal: | standa napsal: | Mám v sxku ofic. 14cz, chtel bych si tam hodit 15int, problem je ten ze na ceskou verzi nedam verzi s jinou jazykovou verzi(konkretne oficialni int 15 z webu siemensu). Jak to mam udelat? Díky moc. |
V com bol problem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 28, 2005 4:55 am Předmět: Re: fw15int na fw14cz -> JAK? |
|
|
pupi napsal: | mam servisni a zkousel jsem prehrat opet servisni a "prd" Asi jsem levej
- kousek nahoře se o tom bavíme, rozdílné jazykové verze stažené od siemense nepřehraješ, stáhni si opravdovou servisní verzi ( odkaz tam máš taky ), pak si mužeš odzkoušet i tu upgrade verzi od siemensu,funguje to. hlavně pozor na baterii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|