clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Offline rezim

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Offline rezim
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 21, 2005 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
vbvbvb napsal:
tak som to nasiel pre M65 cislo 165 Práce s telefónem bez SIM karty wink
Super kuknem Applause .Mozno sa to pokusim prerobit a inac da sa vybrat ci treba patchovat a unpatchovat?Myslim to tak ze vyberiem v telefone ci on alebo of alebo cez compa?Diegé
Myslim ze jedine cez comp
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 22, 2005 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vraj nieco take, len pre cx65:
;* Работа телефона без SIM-карты * © SiNgle, § AsteriX
;!Жмем *#06# потом заходим в тест и жмём тест звука 1, ничего не происходит, жмем кратко красную кнопку
0911640: 04F0DCFE 05F0D0EB
0916DE4: 10B55A49 FF7F2DE9
0916DE8: 5A4803F0B0EA041C59485A490068FF30 10109FE510009FE50120A0E30FE0A0E1
0916DF8: 0130C460201C03F0ACEA5748A4F752FE 11FF2FE1FFBFBDE8200C23A100200BA8

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2005 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

právě sem přišel na to, že tenhle patch je úplně zbytečnej-stačí mít aplikovanej patch ###->main menu. Zkusil sem to, funguje i bez SIMky wink

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
saduc_teg
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2005 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A pokud jde jen o to, aby nikdo nerusil, tak by mohlo byt resenim vybrat pasmo GSM 1900, ktere v Evrope neni. Mozna by to bylo narocnejsi na baterku a telefon by mohl byt poimalejsi... To uz nevim...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
ferenczy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 28, 2005 7:43 pm    Předmět: patch ani PC IMHO netreba Odpovědět s citátem

jak uz jsem jednou psal, pouzivam a prijde mi nejjednodussi a nejsystemovejsi k pripojeni/odpojeni do/od GSM site servisniho menu, konkretne polozky "GPRS test", obsahujici 4 polozky - Attach/Detach GPRS (nemel jsem potrebu pouzit Wink a Attach/Detach GSM

Dawid Ferenczy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2005 6:43 pm    Předmět: Re: patch ani PC IMHO netreba Odpovědět s citátem

ferenczy napsal:
jak uz jsem jednou psal, pouzivam a prijde mi nejjednodussi a nejsystemovejsi k pripojeni/odpojeni do/od GSM site servisniho menu, konkretne polozky "GPRS test", obsahujici 4 polozky - Attach/Detach GPRS (nemel jsem potrebu pouzit Wink a Attach/Detach GSM

Na me CX65 jsem si zrejme pomoci mackani attach/detach GPRS jsem si GPRS odvaril tak, ze proste uz neslo zapnout a musel jsem nahravat FF. (Nevim proc, ale zrovna tahle polozka se mne objevila jako moznost, kterou si muzu nastavit jako rychlou volbu na klavesu - asi to tam mam misto GPRS Info Sad - fw43. Kdyz jsem GPRS Info zkousel nastavit v DSE, stejne tam byla nabidka attach/detach GPRS - o a/d GSM tam nebylo ani pamatky)

ferenczy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2005 7:35 pm    Předmět: Re: patch ani PC IMHO netreba Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
ferenczy napsal:

Na me CX65 jsem si zrejme pomoci mackani attach/detach GPRS jsem si GPRS odvaril tak, ze proste uz neslo zapnout a musel jsem nahravat FF. (Nevim proc, ale zrovna tahle polozka se mne objevila jako moznost, kterou si muzu nastavit jako rychlou volbu na klavesu - asi to tam mam misto GPRS Info Sad - fw43. Kdyz jsem GPRS Info zkousel nastavit v DSE, stejne tam byla nabidka attach/detach GPRS - o a/d GSM tam nebylo ani pamatky)

jako v menu "GPRS Test" nemas Attach/Detach GSM???

btw ja mam taky na C55 jako rychlou volbu moznost nastavit "GPRS Test"...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2005 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam to v tom menu, co se mne nastavlio na tu klavesu. Jenze ted mam strach si to tam jenom nastavit, natoz do toho lezt.. Smile V servisnim menu jsem polozku GPRS test vubec nenasel, v nabidce rychle volby se to jmenuje jenom GPRS, v DSE GPRS Info - ale to jenom znamena, ze je to tam misto GPRS Infa.
ferenczy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá duben 29, 2005 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Nemam to v tom menu, co se mne nastavlio na tu klavesu. Jenze ted mam strach si to tam jenom nastavit, natoz do toho lezt.. Smile V servisnim menu jsem polozku GPRS test vubec nenasel, v nabidce rychle volby se to jmenuje jenom GPRS, v DSE GPRS Info - ale to jenom znamena, ze je to tam misto GPRS Infa.

Zkus tam vlezt pres servisni menu. Ja tam taky nelezu pres hotkey, ikdyz ted jsem to zkusil nastavit a funguje to taky. Ostatne mam toho v menu "GPRS Test" povicero:

- Attach/Detach GPRS
- Attach/Detach GSM
- Ctxt activ/deact
- Send IP Ack/Unack
- Ctxt activ CI3
- Ctxt activ QoS
- Mobile Class
- Baudrate

"GPRS Info" je neco jineho, nachazi se v normalnim menu Nastaveni > Datova vymena (u C55)

Dawid Ferenczy
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 30, 2005 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ferenczy napsal:
oookoook napsal:

Zkus tam vlezt pres servisni menu. Ja tam taky nelezu pres hotkey, ikdyz ted jsem to zkusil nastavit a funguje to taky. Ostatne mam toho v menu "GPRS Test" povicero:

- Attach/Detach GPRS
- Attach/Detach GSM
- Ctxt activ/deact
- Send IP Ack/Unack
- Ctxt activ CI3
- Ctxt activ QoS
- Mobile Class
- Baudrate

"GPRS Info" je neco jineho, nachazi se v normalnim menu Nastaveni > Datova vymena (u C55)

Ach jo, delas ze me deblia. Ale mam pocit, ze jsi ten muj prispevek moc necetl. Pisu tam, ze v servisnim menu polozku GPRS test nemuzu vubec najit. Potom taky pisu, ze ta moje moznost je tam MISTO GPRS Infa, ktery jsem si tam chtel nastavit, ale neslo to, tak je snad jasny, ze vim, co to je GPRS Info a kde to najit, ne?

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 30, 2005 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U řady x65 je už jenom v té GPRS nabídce Attach a Detach GPRS Sad

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 30, 2005 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:

No vida, presne jak rikam. Smile Jenom nevim, kde to je v servisnim menu. Ja to fakt mam jenom na te hotkey...

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 30, 2005 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
busch napsal:

No vida, presne jak rikam. Smile Jenom nevim, kde to je v servisnim menu. Ja to fakt mam jenom na te hotkey...

Tam to snad není, resp. taky sem nenašel wink

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ferenczy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne květen 01, 2005 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Ach jo, delas ze me deblia. Ale mam pocit, ze jsi ten muj prispevek moc necetl. Pisu tam, ze v servisnim menu polozku GPRS test nemuzu vubec najit. Potom taky pisu, ze ta moje moznost je tam MISTO GPRS Infa, ktery jsem si tam chtel nastavit, ale neslo to, tak je snad jasny, ze vim, co to je GPRS Info a kde to najit, ne?

Nedelam a jestli to tak vypadalo, tak sorry... Jak jsem psal popisoval jsem situaci na sve C55...

Dawid Ferenczy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: