Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út květen 03, 2005 8:32 pm Předmět: |
|
|
Lb01 napsal: | oookoook napsal: | POMOOOOC! Sem asi fakt totalni lama... Snazim se nacmarat nejaky vlastni menu a proste nemuzu do toho PNG dat tu pruhlednou barvu! Jak to mam udelat, aby to ten mobil chapal jako pruhlednou? Mam k dispozici Malovani (v tom to vyrabim), IrfanView a Photoshop... Jenze Photoshop se tvari, jako ze pruhlednost neexistuje, malovani neumoznuje tu pruhlednou barvu urcit, irfanview sice jo, ale mobil se chova, jako kdyby tam nic pruhlednyho nebylo... Seda jako pro patche taky nefuguje...  |
Presne ti pomoct neviem ,ale skus pozriet aka farba je pouzita v inych (priehladnych) ikonach. |
Cerna. Nebo taky jakakoliv jina To me taky napadlo. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sminar kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 04, 2005 6:15 pm Předmět: |
|
|
mam jednu otazku,da sa napalit ten patch do siemensu aj cez IrDa??????????alebo len cez kabel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
szkepek táta fóra

Založen: 17. 01. 2005 Příspěvky: 1269 Bydliště: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Zaslal: st květen 04, 2005 6:17 pm Předmět: |
|
|
sminar napsal: | mam jednu otazku,da sa napalit ten patch do siemensu aj cez IrDa??????????alebo len cez kabel |
Patch ne, ikony ano . _________________ Vita Circulus ést !!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: st květen 04, 2005 10:16 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | POMOOOOC! Sem asi fakt totalni lama... Snazim se nacmarat nejaky vlastni menu a proste nemuzu do toho PNG dat tu pruhlednou barvu! Jak to mam udelat, aby to ten mobil chapal jako pruhlednou? Mam k dispozici Malovani (v tom to vyrabim), IrfanView a Photoshop... Jenze Photoshop se tvari, jako ze pruhlednost neexistuje, malovani neumoznuje tu pruhlednou barvu urcit, irfanview sice jo, ale mobil se chova, jako kdyby tam nic pruhlednyho nebylo... Seda jako pro patche taky nefuguje...  |
ADOBE PHOTOSHOP 8.0 tam som si nastavil normalne PNG , farba a bola hned na vyber pruhledna , a mobil aj ma priehladne ,, takze to ide ale kdovie aky mas photoshop _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 05, 2005 11:10 am Předmět: |
|
|
CX65-ka napsal: | oookoook napsal: | POMOOOOC! Sem asi fakt totalni lama... Snazim se nacmarat nejaky vlastni menu a proste nemuzu do toho PNG dat tu pruhlednou barvu! Jak to mam udelat, aby to ten mobil chapal jako pruhlednou? Mam k dispozici Malovani (v tom to vyrabim), IrfanView a Photoshop... Jenze Photoshop se tvari, jako ze pruhlednost neexistuje, malovani neumoznuje tu pruhlednou barvu urcit, irfanview sice jo, ale mobil se chova, jako kdyby tam nic pruhlednyho nebylo... Seda jako pro patche taky nefuguje...  |
ADOBE PHOTOSHOP 8.0 tam som si nastavil normalne PNG , farba a bola hned na vyber pruhledna , a mobil aj ma priehladne ,, takze to ide ale kdovie aky mas photoshop |
No ja mam sednicku... zkusim teda jeste pohledat, treba to tam taky bude... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
smajlice kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po květen 30, 2005 3:41 pm Předmět: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: po květen 30, 2005 8:10 pm Předmět: Re: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
smajlice napsal: | Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice |
Vitam novu zastupkynu nezneho pohlavia
ake ikonky si si nahravala?...mrknem sa Ti nato. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 8:27 am Předmět: Re: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
hanni napsal: | smajlice napsal: | Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice |
Vitam novu zastupkynu nezneho pohlavia
ake ikonky si si nahravala?...mrknem sa Ti nato. |
No jasne, ikony jsem mela zobrazene ty nove, ale slo pres ne vlezt akorat do zprav a vypisu volani, u ostatnich ikon mi to hazelo chybu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 8:30 am Předmět: |
|
|
To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 5:40 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. |
Ty ses najednou nejakej ochotnej, jakmile se ozve nejaka slecna/pani...  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
And1111 pisatel

Založen: 18. 03. 2005 Příspěvky: 244 Bydliště: Svit, pri Poprade SVK
661.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 5:46 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | hanni napsal: | To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. |
Ty ses najednou nejakej ochotnej, jakmile se ozve nejaka slecna/pani...  |
To ja asi kazdy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 7:55 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | hanni napsal: | To mi jasne..ale ja potrebujem vediet,ake ikony to boli,aby som sa pozrel do main.fs,kde je problem,popripade Ti to opravil a poslal Ti to opravene. |
Ty ses najednou nejakej ochotnej, jakmile se ozve nejaka slecna/pani...  |
Tak k slesnam/paniam treba byt gentleman nie?
Ale to vyznelo,ako keby som ochotny nebol...ked mozem,vzdy pomozem _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scater věrný diskusník

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 496 Bydliště: Praha-Modřany
2061.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 8:15 pm Předmět: Re: Nemuzu se dostat do nastaveni |
|
|
smajlice napsal: | Po prehrati novych ikon menu, mi nefunguje nastaveni a extra - hlasi mi to, ze nebyl nalezen soubor setup.xml. Nevite prosim nekdo, cim by to mohlo byt? Predem diky, Smajlice | Já mám M65 kupovanou u T-mobile.poprví se se tam pokoušel nacpat nový ikony,jenže nešlo otevřít nastavení a byla tam místo ikonky nějaká složka.Nakones mi musel Jenda.69 poslat jeho soubory z flexmenu (veliké díky) a pak to fungovalo.Zkus to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majkl_M pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 10:27 am Předmět: |
|
|
Potřebuji poradit mám USB kabel a když připojím Siemense M65 tak nevím jak to mám nastavit.... děkuji za radu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: so červen 04, 2005 1:06 pm Předmět: |
|
|
Majkl_M napsal: | Potřebuji poradit mám USB kabel a když připojím Siemense M65 tak nevím jak to mám nastavit.... děkuji za radu.... |
To sis trochu spletl topic,tady se řeší ikonky _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|