View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:30 pm Post subject: |
|
|
Je to jeden *.sis subor, ktory spustis v telefone cez nejaky file manager. Potom spustis fw upgrade na fw15newbie a pockas. Ten sis subor ti na kartu prekopiruje vsetky potrebne suboru na spustenie telefonu. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:34 pm Post subject: |
|
|
Takže nemusim ručně přendavat ty soubory jako například Eidpic.mbm  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:38 pm Post subject: |
|
|
guiksilver wrote: | Takže nemusim ručně přendavat ty soubory jako například Eidpic.mbm  | Nemusi, vsetky ich za teba presunie ten *.sis. Ak by cistou nahodou nefungoval, da sa stiahnut *.rar v ktorom je zachovana adresarova struktura. Ale to asi nebude treba. vela stastia a daj vediet ako to dopadlo. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
jj dik mooc  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
hej ale pre ludi co sa v tom nevyznaju dost jednoduche |
|
Back to top |
|
 |
AndyS pisatel

670.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
doporucuju navstivit http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=11105 - ve zkratce - na sexyone je slozka _PATCH a v ni minimalne jeden patch ode me ve WinHexu (vcetne nej bez cracku) resici vsechny tyto veci (startup, listy, baterka, signal, ikony menu, vzrustajici vyzvaneni) naraz jedinym skriptikem vcetne navodu (navod.txt) _________________
(r)evolution:
Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI |
|
Back to top |
|
 |
sajner kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:46 pm Post subject: Firmware 15 na my-siemens |
|
|
Zdravim vsechny,
nevim, jestli je to jen muj problem, nebo to potka i nekoho jineho, ale radsi se chci zeptat/ varovat ostatni.
Stahl jsem si aplikaci s upgradem firmware 15cz, ktera je ted cerstve na stranka siemensu. Pri instalaci me podle jejich slov mela postupnymi dotazi vest. Nevedla. Podle instrukci jsem prepnul telefon do SWUP rezimu, prepnul komunikaci programu na USB only a vse ostatni nechal, jak bylo. Pak uz bylo na rade velke tlacitko START. Aplikace nasla telefon, oznamila, ze nahradi verzi firmware xxx verzi 15cz. Po odkliknuti OK se nic dal nedelo. A nedelo se nic hodinu. Pak jsem to vypnul.
Od te doby uz telefon nastartoval vzdy pouze do SWUP rezimu.
Dnes mi v servisu preflesovali zpet FW14.
Vite nekdo, jestli je to moje chyba, nahoda, nebo chyba aplikace?  |
|
Back to top |
|
 |

5874.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:50 pm Post subject: |
|
|
naistaloval si driver? |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 3:57 pm Post subject: Re: Firmware 15 na my-siemens |
|
|
sajner wrote: | Zdravim vsechny,
nevim, jestli je to jen muj problem, nebo to potka i nekoho jineho, ale radsi se chci zeptat/ varovat ostatni.
Stahl jsem si aplikaci s upgradem firmware 15cz, ktera je ted cerstve na stranka siemensu. Pri instalaci me podle jejich slov mela postupnymi dotazi vest. Nevedla. Podle instrukci jsem prepnul telefon do SWUP rezimu, prepnul komunikaci programu na USB only a vse ostatni nechal, jak bylo. Pak uz bylo na rade velke tlacitko START. Aplikace nasla telefon, oznamila, ze nahradi verzi firmware xxx verzi 15cz. Po odkliknuti OK se nic dal nedelo. A nedelo se nic hodinu. Pak jsem to vypnul.
Evidentne je chyba u Tebe. Pokud bys byval procetl forum, zjistil bys, ze to neni klasicky update, ale servisni verze. Navod je chybny - je pro x65 (dokonce to tam je uvedeno).
Pokud muzes telefon zapnout jen ve swup modu, nechapu, proc jsi to nepreinstaloval treba tou FW14 sam...
Varovat nikoho nemusis. Kazdy, kdo trosku cte, muze si bezproblemu FW sam nainstalovat. Zde na SiemensManii je navodu dokonce nekolik...
P.S:Take se ovsem mohlo stat, ze z nejakeho nepochopitelneho duvodu Ti zrovna telefon zatuhl... Pokud ale jde spustit v rezimu swup, nic se nedeje! |
|
Back to top |
|
 |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:30 pm Post subject: Re: Firmware 15 na my-siemens |
|
|
sajner wrote: | Zdravim vsechny,
Pokud chceš FW15cz, tak ti doporočuji,aby sis tam nacpal ten upravenej ud gandalfa.Dneska sem ho tam hodil a je fakt super  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Back to top |
|
 |

5874.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 4:35 pm Post subject: Re: Firmware 15 na my-siemens |
|
|
Njuska wrote: | sajner wrote: | Zdravim vsechny,
Evidentne je chyba u Tebe. Pokud bys byval procetl forum, zjistil bys, ze to neni klasicky update, ale servisni verze. Navod je chybny - je pro x65 (dokonce to tam je uvedeno).
Pokud muzes telefon zapnout jen ve swup modu, nechapu, proc jsi to nepreinstaloval treba tou FW14 sam...
Varovat nikoho nemusis. Kazdy, kdo trosku cte, muze si bezproblemu FW sam nainstalovat. Zde na SiemensManii je navodu dokonce nekolik...
P.S:Take se ovsem mohlo stat, ze z nejakeho nepochopitelneho duvodu Ti zrovna telefon zatuhl... Pokud ale jde spustit v rezimu swup, nic se nedeje! |
njuska citaj on to spravil ako sevisny update!!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: |
hej ale pre ludi co sa v tom nevyznaju dost jednoduche | njn _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
Njuska badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 7:51 pm Post subject: Re: Firmware 15 na my-siemens |
|
|
duuri wrote: |
njuska citaj on to spravil ako sevisny update!!!!!  |
Nie, duuri, citaj Ty! Ved pisal (naznacil), ze to robil podla navoda pre x65, co je na tej stranke! Kludne sa mohlo stat, ze vo swupu nebolo zaskrtnute vsetko, co ma byt (mna sa to uz nekolkokrat stalo)... Alebo len zatuhol phone. Pokud ale phone isel aj potom zapnut do swupu, mohol to znova preflashnut inou verziou... alebo znova FW15. Je ale potreba dodrzat niektore podmienky (vid. navod zde). |
|
Back to top |
|
 |

5874.50 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Quote: | prepnul telefon do SWUP rezimu, prepnul komunikaci programu na USB only a vse ostatni nechal, jak bylo. Pak uz bylo na rade velke tlacitko START. Aplikace nasla telefon, oznamila, ze nahradi verzi firmware xxx verzi 15cz. Po odkliknuti OK se nic dal nedelo |
hmm a toto je co update x65 rady pokial viem nemaju swup mode...ale ok nebudeme sa hadat vratme sa k problemu |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:24 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: | Quote: | prepnul telefon do SWUP rezimu, prepnul komunikaci programu na USB only a vse ostatni nechal, jak bylo. Pak uz bylo na rade velke tlacitko START. Aplikace nasla telefon, oznamila, ze nahradi verzi firmware xxx verzi 15cz. Po odkliknuti OK se nic dal nedelo |
hmm a toto je co update x65 rady pokial viem nemaju swup mode...ale ok nebudeme sa hadat vratme sa k problemu |
cti poradne.On nemyslel SWUP mode ale SWUP firmware.Ten navod na Siemensu vypada takhle.Jestli jsi ho teda vubec videl.:
1. Download Zvolte SW a nahrajte jej do svého počítače při respektování pokynů při stahování. !Tento download je zdarma! 2. Propojení Spojte Váš telefon s PC, použijte Siemens datový kabel. !Používejte výhradně USB. Zapněte Váš telefon. 3. Instalace Spusťte downloadovaný soubor a následujte instrukce. Opakujte pokud nebyl Váš telefon identifikován. Po dotazu na stisknutí ON-OFF tlačítka na telefonu (tlačítko se zavěšeným telefonem)stiskněte toto tlačítko na 2 vteřiny. !Neobávejte se o adresy a jiná data vložená do telefonu - budou zachovány. !Poznámka: Nepřerušujte instalaci SW do telefonu během procesu! (Baterie musí být plně nabitá.)
O swupu tu vubec neni zminka.Tak co tu resis  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|