clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patch Mini GPS s GSM Data Logger - verze 0.8

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patch Mini GPS s GSM Data Logger - verze 0.8
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Wishmaster
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Jo, díky. Už ho tam mám i s FW50. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. U FW43 jsem měl Dynamickou změnu operátora nastavenou na Screensaver a Mini GPS na Main Screen. Od FW47 mi však to, co nastavím na Main Screen jede i ve Screensaveru a nastavení pro Screensaver mi už funkčnost nijak neovlivní. Vypadá to, jako by to v nových FW "opravili" tak, že Screensaver si teďka bere ten řádek operátora z Main Screenu. Děla vám to taky? Popř. nevíte, jestli to ještě nejde nějak udělat, aby se zobrazovaly rozdílné věci - rád bych do Screensaveru datum, ale Mini GPS se nevzdám.

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Back to top
View user's profile Send private message
jasan
pisatel
pisatel

Phone: ME75, S75
360090.00 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

Mám zpracovaný seznam ID buněk T-Mobilu pro okresy Benešov, Pelhřimov, Písek Příbram, Tábor, Třebíč a Znojmo. Zítra se mrknu na Jihlavu.
Když si to nahrajete do konkrétního adresáře, tak to bude ukazovat město nebo obec, kde se nacházíte Dancing
Celková velikost 19,24 kB, počet buněk 708 a počet okresů 7.
Má-li někdo zájem, pište.

Last edited by jasan on Thu May 19, 2005 8:35 pm; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

Uz ma stve ako Mini GPS prerabaju na kazde FW pre CXko.PROSIIIIIIIIIIM PREROBTEH O NA C65 FW50 PROSIIIIIIIM BUDEM VAM DO SMRTI ZAVIAZANY
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Dieg0 wrote:
Uz ma stve ako Mini GPS prerabaju na kazde FW pre CXko.PROSIIIIIIIIIIM PREROBTEH O NA C65 FW50 PROSIIIIIIIM BUDEM VAM DO SMRTI ZAVIAZANY

Ja se pridam. A neplati to jenom o tomto patchi.

neoxs1 [email protected]
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 8:34 pm    Post subject: otestovane Reply with quote

no tento patch je asi jeden z tych najprijemnesich, otestovane na CX65 fw50 a funguje bez problemov, doma chytam dve BTSky takze sa my to preblikuje ale inak je to cool.

mne by este sekli patche na odstranenie toho ustavicneho vypytovania ci xcem zmazat sms alebo kontakt, a potom to este oznami ze to zmazalo, je to take otravne. no ale tak netrufam si experimentovat, tak snad pockam na nejakeho sikovnejsieho siemensmaniaka.

Dancing

PS: vdaka bohu ze existuje taky portal ako je tento Applause
Back to top
sssugi
táta fóra
táta fóra

667.50 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 8:45 pm    Post subject: Re: otestovane Reply with quote

neoxs1 [email protected] wrote:
no tento patch je asi jeden z tych najprijemnesich, otestovane na CX65 fw50 a funguje bez problemov, doma chytam dve BTSky takze sa my to preblikuje ale inak je to cool.

mne by este sekli patche na odstranenie toho ustavicneho vypytovania ci xcem zmazat sms alebo kontakt, a potom to este oznami ze to zmazalo, je to take otravne. no ale tak netrufam si experimentovat, tak snad pockam na nejakeho sikovnejsieho siemensmaniaka.

Dancing

PS: vdaka bohu ze existuje taky portal ako je tento Applause

Napísal by si mi stručný ale presný návod ako na to?vobec tomu nechápem.
Alebo ked máš icq tak si ma nájdi pls
moje icq 336-926-248

View user's profile Send private message Visit poster's website
pitrisek
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu May 19, 2005 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

Zkouseli jste do toho nekdo nacpat cestinu? Nebere to ani ceske znaky zadane na mobilu (co je to proboha za kodovani?) ani win1250 ani isolatin2 Sad

Pitrisovo doupě @ http://pitris.org/
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Pavlos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 5:00 am    Post subject: Profily. Reply with quote

Budík je v poho, byla tto poplašná zpráva. Ale stále jsem nepochopil na co je těch 1-8 profilů. Jak to teda funguje. Normálně při nálezu nové BTSky zadám přímo ve founu o jakou se jedná a to se mi pak zobrazuje místo operátora. Ale na co jsou ty profily?
Back to top
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 5:38 am    Post subject: Re: Profily. Reply with quote

Pavlos wrote:
Budík je v poho, byla tto poplašná zpráva. Ale stále jsem nepochopil na co je těch 1-8 profilů. Jak to teda funguje. Normálně při nálezu nové BTSky zadám přímo ve founu o jakou se jedná a to se mi pak zobrazuje místo operátora. Ale na co jsou ty profily?
Ze napriklad v skole si davas tam manualne tichy rezim a doma mas normalny a v skole chytas jednu a doma druhu BTS.Tak ked prides do skoly sa ti sam aktivuje tichy rezim a ked domov obycajny.Dieg0
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:09 am    Post subject: Reply with quote

pitrisek wrote:
Zkouseli jste do toho nekdo nacpat cestinu? Nebere to ani ceske znaky zadane na mobilu (co je to proboha za kodovani?) ani win1250 ani isolatin2 Sad

Na cestimu zatim zapomente. Nazvy jsou ulozeny v *.tmo souborech ktere sice jsou UNICODE, ale v patchy se to uplne spravne nepredava. Toto je opraveno ve verzi 0.9 ale jsou k dispozici jen zdrojaky. Nevite nekdo jak to prelozit?
Back to top
Wishmaster
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:11 am    Post subject: Reply with quote

pitrisek wrote:

Ne jednom odkazu - gsm-multifund, co je taty v tomto topicu je zmínka o verzi 0.9, která prý zobrazuje vše. Je tam ale jen pro S65 FW43, ale o funkčnosti toho nic nevím.

Ještě mě napadlo, že by se mohl někde dát dohromady nějaký archiv téch *.tmo souborů, a´by nemusel každý dělat znova to, co už je jednou udělané.

EDIT: Tak si mě předběhl Very Happy Nevšiml jsem si, že to jsou akorát zdrojáky.

Ještě dotaz: Dají se ty *.tmo soubory nějak funkčně dělat/editovat na počítači - znaky jsou totiž v hex editoru prokládány 00, tak se to blbě přepisuje tak napřeskáčku. Popř. nejde použít klasický txt přejmenovaný na tmo nebo něco v tom smyslu?

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Back to top
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:34 am    Post subject: Re: Profily. Reply with quote

Dieg0 wrote:
Pavlos wrote:
Ze napriklad v skole si davas tam manualne tichy rezim a doma mas normalny a v skole chytas jednu a doma druhu BTS.Tak ked prides do skoly sa ti sam aktivuje tichy rezim a ked domov obycajny.Dieg0

V souboru data/misc/gps/lastnet.tmp je ulozeno posledni Cell_ID telefon neustale porovnava aktualni Cell_ID s tim starym a pripadne, ze se lisi, zmeni profil. Takze se muse stat, ze vypnuti a zapnuti telefonu profil nezmeni, pokud se nezmeni Cell_ID.

Jinak jeste k zapisu do Flash. Kazda zmena zapisuje 2x do filesystemu (lastnet, log). To napriklad u me znamena 300 zapisu denne. Filesystem se sice snazi zapisovat pokazde jinam (fyzicky) ale to nefunguje perfektne pokud je pamet skoro plna. Minimalni vydrz flash mameti je 100000 - 10000000 zapisu do jednoho mista. To jest v nejhosim pripade 333 dni (plna flash, stotisicova pamet).
Takze pokud vam staci, ze je napis na hlavni obrazovce, a nevadi ze nebude fungovat log a zmena profilu (prvni pismeno komplet) tak nastavte oba soubory jako "read-only".
Pokud jen chcete zabranit tomu, aby log zaplnil veskerou pamet (neni tam osetreni, viz zdrojaky) tak staci pouze u logu.
Back to top
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Fri May 20, 2005 7:41 am    Post subject: Reply with quote

Wishmaster wrote:

Ještě dotaz: Dají se ty *.tmo soubory nějak funkčně dělat/editovat na počítači - znaky jsou totiž v hex editoru prokládány 00, tak se to blbě přepisuje tak napřeskáčku. Popř. nejde použít klasický txt přejmenovaný na tmo nebo něco v tom smyslu?

Daji, ale neni to jednoduchy. TMO soubor obsahuje krome UNICODE znaku (proto ty 00) jeste delku obsazeneho textu a XOR zabezpeceni.
Jediny editor ktery to umi je
http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/software/tmoeditor.exe
ale nezvlada UNICODE, takze funguje jen pro anglikou abecedu (neumi ceske znaky)
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sat May 21, 2005 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Vypina niekomu tento patch telefon? CX65v43...
Mam pocit ze to robi ked nie je prihlaseny do siete. Da sa s tym nieco robit?

Last edited by lacibogi on Sat May 21, 2005 11:54 am; edited 2 times in total
Back to top
jasan
pisatel
pisatel

Phone: ME75, S75
360090.00 SMM
PostPosted: Sat May 21, 2005 11:23 am    Post subject: Reply with quote

A neuměli by ti Rusáci udělat, aby ty názvy všech buněk načítal z jediného souboru Question
Potom by nebyl problém udělat seznam všech buněk pro všechny operátory. d'oh!

Reply to topic     Forum Index -> Patche All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 18, 19, 20  Next
Page 4 of 20

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum