View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
H.Hanny kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 24, 2005 1:22 pm Post subject: Potřebuju pomoc s USB |
|
|
Najde se tu někdo, kdo by mi řekl jak mám postupovat? Koupila jsem si USB na C55/S55 a mám mobil M65 v obchodě mi řekli, ž problém vyřeším díky siemensmania. Mám Windows xp a USB mi stále nepracuje s mobilem, můžete mi říct kde seženu drivery nebo tak něco aby mi to už fungovalo? Prosím, už nevím co mám dělat........... |
|
Back to top |
|
 |
peeero.p věrný diskusník

2061.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 8:16 am Post subject: |
|
|
To je špatná rada! Povede jen k tomu, že si do počítače nainstaluje kdejaké smetí a stejně to s největší pravděpodobností fungovat nebude...
1. je třeba získat SPRÁVNÉ ovladače ke konkrétnímu kabelu! Slušný prodejce by je měl dát ke kabelu automaticky, jinak od něj pryč a to hodně daleko. Vždy mně bere ďas, když vidím prodávat USB kabely bez ovladačů - to je jako prodávat auta bez klíčků. Prodejce tak vlastně říká "zajdi do železářství a vyzkoušej, jestli nějaký klíč nebude pasovat".
2. je třeba ovladače nainstalovat a komunikaci mezi kabelem a PC zprovoznit.
3. zprovoznit komunikaci mezi PC a telefonem.
V tomto konkrétním případě ještě může být problém s tím, že prodejce zákaznici vnutil kabel, který bez úprav s x65kami nechodí. To je další argument vzít gumovou palici a mlátit ho do hlavy, dokud se mu v ní nerozsvítí! Systém DOdělej DOma bychom už dávno jako zákazníci neměli akceptovat! |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 8:53 am Post subject: |
|
|
Pripoj to do PC a do mobilu , maj zapnute PC . Na mobile natukaj *#06# stlac viac a chod joystickom uplne naspodok az tam bude napisane
Acc.:
a napis co tam mas bude to jedno z tychto moznosti
________
None
________
Plugged In :
DCA-500
________
Plugged In :
DCA-510
________
Plugged In :
DCA-540
________
Plugged In :
No ak ti pise tu poslednu len Plugged In alebo vobec nic nepise ani to plugged In tak znamena ze mas zly kabel ktory treba nasledne prerobit pomocou navodu na SM myslim ze sa to riesilo pridanim dvoch rezistorou . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 11:45 am Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | No ak ti pise tu poslednu len Plugged In alebo vobec nic nepise ani to plugged In tak znamena ze mas zly kabel ktory treba nasledne prerobit pomocou navodu na SM myslim ze sa to riesilo pridanim dvoch rezistorou . |
A je to normální? Proč si má zákazník kupovat zboží, které je bez úprav nefunkční?  |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 11:53 am Post subject: |
|
|
No a prave preto sa nespoliehajte na neoriginalne kable . A ten kabel je funkcny ale z inim telefonom rada x55
Aj ja mam kabel DCA-510 priamo od SIEMENSU a na krabicy pisu ze C55 / S55
ale kedze je to originalny kabel tak na nom slapu vsetky telefony SIEMENS Podlamna sa neoplati kupovat neoriginalne kable od pochybnych predajcov ktore stoja 200-300 korun pretoze je uz viac ako iste ze budu problemy . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Wed May 25, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
CX65-ka wrote: | No ak ti pise tu poslednu len Plugged In alebo vobec nic nepise ani to plugged In tak znamena ze mas zly kabel ktory treba nasledne prerobit pomocou navodu na SM myslim ze sa to riesilo pridanim dvoch rezistorou . |
Jen drobné doplnění: "Plugged in" tam napíše, i když telefon jen nabíjíš na nabíječce, ale to sem asi nepatří  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|