Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
salami kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 2:09 pm Předmět: virtualny com port |
|
|
Poradte mi prosim s rozchodenim virtualneho com portu. Stiahol som XP Certified Version driver, ale ked pridavam novy hw - zvolimm jeden z 3 inf co su tam(ftdibus.inf, ftdiport.inf, ftsermou.inf), ale wizard mi neponukne ziadny virt. com - len prazdne okno kde si vyberam model. Napiste mi prosim niekto navod krok po kroku jak pre blbeho
dik
btw mam winXP sp1, mb: abit kt7a |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kelso začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 12, 2004 6:11 pm Předmět: Re: virtualny com port |
|
|
salami napsal: | Poradte mi prosim s rozchodenim virtualneho com portu. Stiahol som XP Certified Version driver, ale ked pridavam novy hw - zvolimm jeden z 3 inf co su tam(ftdibus.inf, ftdiport.inf, ftsermou.inf), ale wizard mi neponukne ziadny virt. com - len prazdne okno kde si vyberam model. Napiste mi prosim niekto navod krok po kroku jak pre blbeho
dik
serus kde si stiahol ten XP Certified Version driver? akosi to nemozem na nete najst!
vopred diky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kelso začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 16, 2004 3:33 pm Předmět: Re: virtualny com port |
|
|
salami napsal: | Poradte mi prosim s rozchodenim virtualneho com portu. Stiahol som XP Certified Version driver, ale ked pridavam novy hw - zvolimm jeden z 3 inf co su tam(ftdibus.inf, ftdiport.inf, ftsermou.inf), ale wizard mi neponukne ziadny virt. com - len prazdne okno kde si vyberam model. Napiste mi prosim niekto navod krok po kroku jak pre blbeho
dik
ja by som to tiez rad vedel! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út srpen 17, 2004 7:43 am Předmět: |
|
|
Virtuální COM prot se vytvoří například pro USB kabel. Při jeho připojení (W-XP) ho najde PC jako nové zařízení a chce instalovat driver (nejlépe přímo od výrobce kabelu). Po instalaci se vytvoří virtuální COM, který je viditelný ve správci zařízení pouze ve chvíli kdy je připojeno dané zařízení. Pozor na změnu zásuvky. Jakmile připojíte kabel k jiné zásuvce než ve které došlo k instalci driveru, dojde opět k instalaci /driver zž zná takže porběhne automaticky/ a změní se i číslo virtuálního COM portu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|