Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ritchieb pisatel

Založen: 23. 09. 2004 Příspěvky: 201 Bydliště: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 3:48 pm Předmět: |
|
|
Lewa napsal: | ginzo napsal: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HLAVNE,ZE TVOJ MOBIL NAVRHOVAL TIEZ TEN ISTY K****!!!! |
Já mám Siemens rád, ale tohle podle mě podělal... |
já nevim co ti na tom tak vadí? copak musej byt všechny mobily nabouchaný funkcema? to nemuže bejt pár levnějších jo kdyby cx nemělo mp3 a paměťovku tak to chápu ale c? _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 8:18 pm Předmět: |
|
|
ritchieb napsal: | Lewa napsal: | ginzo napsal: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já nevim co ti na tom tak vadí? copak musej byt všechny mobily nabouchaný funkcema? to nemuže bejt pár levnějších jo kdyby cx nemělo mp3 a paměťovku tak to chápu ale c? |
Mě jenom vadí, že tam nejsou MP3  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ritchieb pisatel

Založen: 23. 09. 2004 Příspěvky: 201 Bydliště: Červ. Kostelec (velkoměsto poblíž Trutnova :)
661.00 SMM
|
Zaslal: út květen 31, 2005 8:22 pm Předmět: |
|
|
Lewa napsal: | ritchieb napsal: | Lewa napsal: | ginzo napsal: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
já nevim co ti na tom tak vadí? copak musej byt všechny mobily nabouchaný funkcema? to nemuže bejt pár levnějších jo kdyby cx nemělo mp3 a paměťovku tak to chápu ale c? |
Mě jenom vadí, že tam nejsou MP3  |
no a co tak si kup cx a budes je mit  _________________ M55 fw91+patche->SE K750i |
|
Návrat nahoru |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 734 Bydliště: Překrásné Brno
4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: út květen 31, 2005 8:34 pm Předmět: |
|
|
Lewa napsal: | ritchieb napsal: | Lewa napsal: | ginzo napsal: | SA PREORIENTUJ NA BLOKIU,KED SA TI SIEMENS NELUBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mě jenom vadí, že tam nejsou MP3  |
Proboha řada "C" je odjakživa o malinkatý krůček lepší jak "A" a te je o malinkatý krůček lepší jak cihla...co bys chtěl??? _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kranky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 06, 2005 1:23 pm Předmět: |
|
|
Lewa napsal: | bondcze napsal: | Lewa napsal: | To si ze mě děla Siemens prdel? Vono to nema nic! Ani MMC, ani MP3, ANI BT! Ježiš marjá! Končim, over!  |
Klidek, klídek ... sedni si a uklidni se. ALE MOH TAM NECO UZ KONECNE HODIT  |
Aspoň ty podělaný MP3 tam mohl nacpat! V Siemensu to musí bejt pěknej *******, co tohle navrhoval.
Klidek
hanni |
keby mal terbars MMC a prehraval by aj Mp3 tak kto by si kupil trebars CX?
neviem za malo penazi ujde. Uzivatelsku pamat ma len do 8MB, ale dizajn ujde a je celkom kompaktny...
tlacitka su trochu malo (hlavne tie pod displayom) podsvietene a tiez tl. na prijatie hovoru. Nema BT, nepodporuje Mp3 ani MMC, ale ma GPRS Class10 modem. A podla vsetkeho s MPM pojde len zalohovanie dat do Outlooku a nie uplna synchronizacia.
Ma VGA kameru a 5x Zoom,nataca Video, podporuje PTT, E-mail (SMTP,POP3,IMAP4), Display 56k a tak ale celkom ujde ca tu cenu nie????
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po červen 06, 2005 4:21 pm Předmět: |
|
|
kranky napsal: | Lewa napsal: | bondcze napsal: | Lewa napsal: | To si ze mě děla Siemens prdel? Vono to nema nic! Ani MMC, ani MP3, ANI BT! Ježiš marjá! Končim, over!  |
Klidek, klídek ... sedni si a uklidni se. ALE MOH TAM NECO UZ KONECNE HODIT  |
Aspoň ty podělaný MP3 tam mohl nacpat! V Siemensu to musí bejt pěknej *******, co tohle navrhoval.
Klidek
hanni |
keby mal terbars MMC a prehraval by aj Mp3 tak kto by si kupil trebars CX?
neviem za malo penazi ujde. Uzivatelsku pamat ma len do 8MB, ale dizajn ujde a je celkom kompaktny...
tlacitka su trochu malo (hlavne tie pod displayom) podsvietene a tiez tl. na prijatie hovoru. Nema BT, nepodporuje Mp3 ani MMC, ale ma GPRS Class10 modem. A podla vsetkeho s MPM pojde len zalohovanie dat do Outlooku a nie uplna synchronizacia.
Ma VGA kameru a 5x Zoom,nataca Video, podporuje PTT, E-mail (SMTP,POP3,IMAP4), Display 56k a tak ale celkom ujde ca tu cenu nie????
 |
Dokonale si to vystihol. Neviem, čo viac by ste chceli za nejakých 5 000. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majkl_M pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 03, 2005 12:10 pm Předmět: |
|
|
mohl by mít aspoň MP3 vyzvánění! I když je pravda, že ho WAV zastoupí... _________________ Siemens M55/S65(teď)/S75(teď)
Nokia 5110/3310/3315/7110/6260/9500(teď)
Motorola E680i
Qtek 9090 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kyhoush kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 9:57 pm Předmět: Spojení s počítačem |
|
|
Netušíte někdo, proč tento telefon nelze spojit s počítačem?
Byl jsem dnes nemile překvapen, když jsem to po rozbalení telefonu zjistil.
Už jenom např. překopírování adresáře přes IrDa není nejpohodlnější. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:01 pm Předmět: |
|
|
Neide spojiť?
Aký máš problém? IRDA treba naemulovať na COM port a všetko pôjde hladko. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
kdyby si nám řekl jakým kabelem a jakým programem ho spojuješ, tak bysme ti pomoct mohli... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Zaslal: so listopad 26, 2005 10:11 pm Předmět: |
|
|
koukam ze tu resite C75ku... nemohl by mi tu nekdo poskytnout fullflash C75ky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fredy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 10:02 am Předmět: Re: Spojení s počítačem |
|
|
kyhoush napsal: | Netušíte někdo, proč tento telefon nelze spojit s počítačem?
Byl jsem dnes nemile překvapen, když jsem to po rozbalení telefonu zjistil.
Už jenom např. překopírování adresáře přes IrDa není nejpohodlnější. |
Mobil umožňuje spojit se s PC buďto přes IR vzduchem nebo kabelem na RS232 nebo USB + nějaká příslušná aplikace na PC. V čem je konkrétně problém? Konstatování, že mobil nejde spojit s PC a zároveň že překopírování adresáře přes IR není pohodlný si dost protiřečí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
Lasky napsal: | Neide spojiť?
Aký máš problém? IRDA treba naemulovať na COM port a všetko pôjde hladko. |
Ja bych taky potreboval helpnout...prosim,prosim.
Jedna se tedy o CX-75,k praci pouzivam V-Navigator (prenos fotek,mp3 apod) zkousel jsem SiMoCo,na spravu telefonu,sms,adresar a tak,jenze mi telefon nechce najit,BT mam na portu 17COM a ten uz simoco nezna.......nevite nekdo jak na to? _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 10:20 am Předmět: |
|
|
Martin C napsal: | Lasky napsal: | Neide spojiť?
Jedna se tedy o CX-75,k praci pouzivam V-Navigator (prenos fotek,mp3 apod) zkousel jsem SiMoCo,na spravu telefonu,sms,adresar a tak,jenze mi telefon nechce najit,BT mam na portu 17COM a ten uz simoco nezna.......nevite nekdo jak na to? |
Najdi si spravcu zariadeni vo Windowse, potom pripoj BT, alebo ak ho mas pripojeny, tak sa ti tam zobrazilo zariadenie, neviem, ako je oznacene BT, ale IrDA je Infrared ...... a nieco este pisane, alebo to bude potom asi v COM a LPT porty. Ked si najdes BT, tak potom klikni pravym tlacitkom a daj volby, albo nastavenia. A tam by sa mal dat nastavit COM port, a zvol si take cislo, ake podporuje SiMoCo. Aspon na IrDA takto funguje nastavenie portu.  _________________ momentalne SL55  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 28, 2005 10:44 am Předmět: |
|
|
Drobcek9056 napsal: | Martin C napsal: | Lasky napsal: | Neide spojiť?
Jedna se tedy o CX-75,k praci pouzivam V-Navigator (prenos fotek,mp3 apod) zkousel jsem SiMoCo,na spravu telefonu,sms,adresar a tak,jenze mi telefon nechce najit,BT mam na portu 17COM a ten uz simoco nezna.......nevite nekdo jak na to? |
Najdi si spravcu zariadeni vo Windowse, potom pripoj BT, alebo ak ho mas pripojeny, tak sa ti tam zobrazilo zariadenie, neviem, ako je oznacene BT, ale IrDA je Infrared ...... a nieco este pisane, alebo to bude potom asi v COM a LPT porty. Ked si najdes BT, tak potom klikni pravym tlacitkom a daj volby, albo nastavenia. A tam by sa mal dat nastavit COM port, a zvol si take cislo, ake podporuje SiMoCo. Aspon na IrDA takto funguje nastavenie portu.  |
Na to jsem ani nevzdech......jak to bude mozny tak to prubnu,ted "makam" na ikonach ,photoshop je vsemocnej a zatim se dari,admin slibili ze kdyz se to podari,budou 100% na webu ,tobe je poslu zvlast,dej jenom vedet jestli chces povodni velikost nabo nak upravit,cau a dik. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|