Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Mate nekdo problem s chybejici EEPROM EEPROM 5121, 5122 a 5123 ? |
Ano, chybi me tak ty bloky a mam problem |
|
6% |
[ 1 ] |
Bloky chybi a zadnej problem nemam |
|
6% |
[ 1 ] |
Bloky tam mam OK |
|
56% |
[ 9 ] |
Co je to EEPROM ;-) |
|
31% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
|
Autor |
Zpráva |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 9:07 am Předmět: |
|
|
jdobry napsal: | A v tom je prave ten problem. Vezmu to poporade.
- screenshot jsem nepotreboval a ani nezkousel (zkusim doma)
- s PapuaUtils jsem negeneroval nove kody, mam ulozene a navic bych to pod fw50 stejne neudelal
- x65flasher normalne beha s klicem BKEY. Patchovany bootcore jsem nikdy nemel.
- Odblokovani. Potreboval jsem telefom odblokovat, po tom, co jsem smazal vsechny skryte EEPROM bloky. Tedy i 5121 atd. Odblokovat se podarilo (vice zde ).
- |
Hm, ale jak jsi tam dostal ostatní bloky EEPROM, to už nepíšeš, tam je jen popis odblokování, ale při Save All se smaže celá EEPROM. No nic, hlavně že ti telefon funguje. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 9:16 am Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: |
Hm, ale jak jsi tam dostal ostatní bloky EEPROM, to už nepíšeš, tam je jen popis odblokování, ale při Save All se smaže celá EEPROM. No nic, hlavně že ti telefon funguje. |
Nesmaze se cela. Pomoci save all jsem dokazal zapsat vsechno , krome skrytych EEPROM bloku ktere v zaloze EEPROM nebyli.
Jenze jsem si to neuvedomil, ze me budou chybet a pak jsem odblokovaval protoze FF zalohu jsem nemel u sebe.
Nemam problem tam bloky 5121 nahrat, mam i FF zalohu, ale zatim zkousim prijit proc me nechybi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 9:44 am Předmět: |
|
|
Ked das Save all,zmazu sa Ti vsetky bloky EEPROM,aj tie skryte a nahraju sa Ti bloky,ktore mas v lavom okne.Ak nemas aplikovany patch na otvorenie skrytych blokov EEP,tak sa tych 6 skrytych blokov nemas, nenahraju sa a je pruser. Iba pri Save selected sa premazavaju konkretne bloky,ktore su v lavom okne...
Takze pozor na tlacitko Save all  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 26, 2005 9:48 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Ked das Save all,zmazu sa Ti vsetky bloky EEPROM,aj tie skryte a nahraju sa Ti bloky,ktore mas v lavom okne.Ak nemas aplikovany patch na otvorenie skrytych blokov EEP,tak sa tych 6 skrytych blokov nemas, nenahraju sa a je pruser. Iba pri Save selected sa premazavaju konkretne bloky,ktore su v lavom okne...
Takze pozor na tlacitko Save all  |
Lepe receno to co jsem tu psal. A presne v tomto stavu jsem odblokoval telefon, prestoze bloky 5121atd jsem nemel a nemam dosud (zalohu nepocitam) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 8:23 am Předmět: |
|
|
Uz jsem na neco prisel.
Takze s Papuautils funguje generovani kodu i bez techto bloku.
Ale nejde me zapsat SKEY do telefonu.
Uvidim, jesli se to zmeni az tam zase bloky 5121 budu mit. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004 Příspěvky: 985 Bydliště: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 10:06 am Předmět: |
|
|
jdobry napsal: | Uz jsem na neco prisel.
Takze s Papuautils funguje generovani kodu i bez techto bloku.
Ale nejde me zapsat SKEY do telefonu.
Uvidim, jesli se to zmeni az tam zase bloky 5121 budu mit. |
Zeby sme dosli na problem preco tu niektorym ludom vôbec nefunguje zapisanie SKEY . Tiez sa mi zda ze ty co im to neslo mali rpedtym nejku skusenost s tlacitkom save all
No taka otazocka ten SKEY som si do telefonu zapisal uz asi pred mesiacom a telefon mam stale vo factorymode aby som mohol pouzivat screenshoter , vadi to niako ze telefon je vo factory mode t.j. stale mam zapisany SKEY ?? _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Zaslal: pá květen 27, 2005 10:29 am Předmět: |
|
|
Tak přesně toto vyřešilo můj problém a nemožnost zapsat SKEY. Já sem tam sice ty bloky měl, jenomže sem tam měl cizí EEPROM a cizí bloky.. (odblok přes SST) a ani už nevím proč...
Tak sem pohledal v PC starou EEPROM... Nahrál a ejhle! Už mi PUPA nepsala "Špatný S-KEY" už jen FACTORY... A já de**l sem sa s tým mordoval čím to može být asi 3 měsíce... Ku**A
No hlavně že sa na to došlo...  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 10:48 am Předmět: |
|
|
Marinak napsal: | Tak přesně toto vyřešilo můj problém a nemožnost zapsat SKEY. Já sem tam sice ty bloky měl, jenomže sem tam měl cizí EEPROM a cizí bloky.. (odblok přes SST) a ani už nevím proč...
Tak sem pohledal v PC starou EEPROM... Nahrál a ejhle! Už mi PUPA nepsala "Špatný S-KEY" už jen FACTORY... A já de**l sem sa s tým mordoval čím to može být asi 3 měsíce... Ku**A
No hlavně že sa na to došlo...  |
Alespon tato z pocatku teoreticka debata ma nejaky prakticky vysledek.
Krokodyl to navedl spravnym smerem.
Pokud vim, jediny zpusob opravy pro toho kdo nema zalohu je papuautils. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 27, 2005 9:07 pm Předmět: |
|
|
Obnovil jsem bloky 5121,5122,5123 ze zalohy a SKEY zacal fungovat. _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
|
Návrat nahoru |
|
 |
radavacatko pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: st červen 01, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem si do MT nahral cizi EE a odblokoval pres SST a potom jsem do mobilu nemohl nahrat SKEY.Tak jsem napsal LAZYCODEROVI a on mne poslal ten kod do papui a uz to vsechno jde normalne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|