Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
guiksilver rozumbrada

1262.50 SMM
|
Zaslal: út červen 07, 2005 4:47 pm Předmět: |
|
|
Podívej se na stahuj.cz tam jich je hafo.Jinak já to převádim JetAudiem...  _________________ Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dafko ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: út červen 07, 2005 4:52 pm Předmět: |
|
|
No najednoduchsie je to cez CDEx pripadne plugin vo WinAmp... ale je to OT takze..  _________________ † I-Am-Lost
Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710
---------------------------- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: čt červen 09, 2005 12:13 am Předmět: |
|
|
tak qod rings ..nebo jak se to pise mi nikdy nevyzvanelo..vzdy to jen spustilo grafickou vizualizaci a nic:( tak sem ho vyhodil a nainstaloval si na PC GoldWave perfektni programek pro prevod z jakeho koli formatu hudby do jakeho koli formatu:) proste parada ..A tak sem si udelal kousek prez minutu dlouhe vyzvaneni v 8bitovem mono souboru wav ..hraje to perfektne ..velmi zretelne a hlavne dosti nahlas:) Opravdu parada ..a tudiz doporucuji ..vyprdnete se na ten stupidni program ,kterej stejne nefunguje a prevedte si to do wavu!!! 8) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zavit kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 11, 2005 1:50 pm Předmět: Re: Neda sa nastavit abz mi mp3 hralo ako zvonenie na SX1 _ |
|
|
Machmi napsal: | Dafko napsal: |
Staci ak prevedies mp3 na wavko |
Prosimtě, jakým programem převedeš mp3 do wav ? dík |
CoolEdit, SoundForge, de to i ve winampu... _________________ trance rulezzz!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|