clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Patch Mini GPS s GSM Data Logger - verze 0.8

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Patch Mini GPS s GSM Data Logger - verze 0.8
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Next

Reply to topic     Forum Index -> Patche
View previous topic :: View next topic  
Author Message
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 7:19 pm    Post subject: Reply with quote

TO je taky docela dobry.....A jeste neco de to aplikovat na tech 14 MB ?????
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 7:27 pm    Post subject: Reply with quote

teraxe wrote:
TO je taky docela dobry.....A jeste neco de to aplikovat na tech 14 MB ?????

jasně

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

2-3 hodiny psaní ?????, a 800BTS ??? he he při mí rychlosti bych měl za 2-3 hodiny tak 2BTS........nez zjistim jak se to vubec dela :-(
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 7:42 pm    Post subject: Reply with quote

teraxe wrote:
2-3 hodiny psaní ?????, a 800BTS ??? he he při mí rychlosti bych měl za 2-3 hodiny tak 2BTS........nez zjistim jak se to vubec dela :-(

je to strašně jednoduchý. v mobilu otevřeš příslušný soubor s názvem a naťukáš tam jméno a je to

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
jasan
pisatel
pisatel

Phone: ME75, S75
360090.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 06, 2005 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
teraxe wrote:

je to strašně jednoduchý. v mobilu otevřeš příslušný soubor s názvem a naťukáš tam jméno a je to

Přesně tak a ještě jeden zlepšovák. Potom dáš uložit. Znovu otevřeš ten samý soubor a ať změníš text nebo ne (více buněk má stejný název), dáš znovu uložit a změníš-li jméno, uloží se jako kopie
Žádný zbytečný vytváření souborů. Něco otevřeš, změníš text a při ukládání změníš název a máš kopii.

teraxe
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Tue Jun 07, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

Prosim vas......Zni to zajimave....Poradil by mi někdo na ICQ ????? pac mam moc pomalej net tak mi to tu moc nejde.....Prosiiiim.....
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Tue Jun 07, 2005 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

teraxe wrote:
Prosim vas......Zni to zajimave....Poradil by mi někdo na ICQ ????? pac mam moc pomalej net tak mi to tu moc nejde.....Prosiiiim.....

Přidej si mé číslo do kontaktů a vrhneme se na to

SM
Back to top
Pavlos
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 08, 2005 7:06 am    Post subject: Hromadná konverze do TMO Reply with quote

Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že jste mi v minulosti dosti ochotně odpovídali na mé otázky, rád bych se všem odměnil. Oslovil jsem jednoho velice ochotného programátora (Díky Petře!!!! Applause ). Byl to jeden z těch svačinkových programů. Tzn. svačinka v jedné ruce a druhou rukou cvakání na klávesnici. Jedná se o program, který umožní ze souboru TXT vyexportovat všechny BTSky do příslušných adresářů a hlavně do tvaru *.tmo. Lokace je ořezána na několik znaků, ale z mé zkušenosti je to dostačující. Celý převod všech!!! BTSek naší republiky trvá cca 30 sec.
Jediné, co musí uživatel udělat je, vyexportovat exelovský seznam BTS (volně k mání na netu) do txt s tabulátory. Tento txt umístit do stejného adr. jako samotný program. Nejdéle na celé operaci trvá překlopení všeho do mobilku. Neměl jsem moc možností testování, proto je možné, že se ještě budou vyskytovat nějaké chyby. Konkrétně byla ponechána čeština. Mě osobně to mobil o háčky a čárky ořeže sám při zobrzování. Byl jsem ujištěn, že to lze zakomponovat do samotného programu. A teď to nejdůležitější: Program rád poskytnu dále (se souhlasem autora), stačí mi napsat na adresu [email protected].
Zdravím všechny Pavlos.
Back to top
View user's profile Send private message
jasan
pisatel
pisatel

Phone: ME75, S75
360090.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 08, 2005 1:46 pm    Post subject: Re: Hromadná konverze do TMO Reply with quote

Pavlos wrote:
Vážení přátelé, vzhledem k tomu, že jste mi v minulosti dosti ochotně odpovídali na mé otázky, rád bych se všem odměnil. Oslovil jsem jednoho velice ochotného programátora (Díky Petře!!!! Applause ). Byl to jeden z těch svačinkových programů. Tzn. svačinka v jedné ruce a druhou rukou cvakání na klávesnici. Jedná se o program, který umožní ze souboru TXT vyexportovat všechny BTSky do příslušných adresářů a hlavně do tvaru *.tmo. Lokace je ořezána na několik znaků, ale z mé zkušenosti je to dostačující. Celý převod všech!!! BTSek naší republiky trvá cca 30 sec.
Jediné, co musí uživatel udělat je, vyexportovat exelovský seznam BTS (volně k mání na netu) do txt s tabulátory. Tento txt umístit do stejného adr. jako samotný program. Nejdéle na celé operaci trvá překlopení všeho do mobilku. Neměl jsem moc možností testování, proto je možné, že se ještě budou vyskytovat nějaké chyby. Konkrétně byla ponechána čeština. Mě osobně to mobil o háčky a čárky ořeže sám při zobrzování. Byl jsem ujištěn, že to lze zakomponovat do samotného programu. A teď to nejdůležitější: Program rád poskytnu dále (se souhlasem autora), stačí mi napsat na adresu [email protected].
Zdravím všechny Pavlos.

Applause Applause Applause Applause
Gratuluji, tohle je opravdu průlom.
Mohu poprosit o jednu kopii? Pray Pray Pray Pray

Jinak kdyby nebo chtěl, mám pro změnu prográmek který zbaví textu háček a čárek. Stačí vybrat text, dát ho do schránky, spustit program a pak ho zase z té schránky vložit.

boarek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:00 am    Post subject: Reply with quote

A co takhle nekam na net povesit primo ZIPak se vsema TMO ? a obcas to aktualizovat ?
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 2:24 pm    Post subject: Reply with quote

boarek wrote:
A co takhle nekam na net povesit primo ZIPak se vsema TMO ? a obcas to aktualizovat ?

To není vůbec špatnej nápad

SM
Back to top
Wishmaster
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Jun 09, 2005 7:32 pm    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
boarek wrote:

To není vůbec špatnej nápad

Však já už jsem to tady taky zmiňoval. Jinak plánuju udělat celý T-Mobile (snad do konce června). Od jižní Moravy dál, Prahu nakonec (do té se mi moc nechce-má asi 2300 položek). Udělal bych to už dávno, ale mám zkouškové a není moc času.
PS: V jakém formátu si zapisujete názvy BTS, co se vám nejvíc osvědčilo?
Já např.:
Okresní města - 0 BM-Masarykova 26 (nechávám zkratku a číslo, ulice zkracuju na to co se vejde)
Ostatní - 0 Město-Ulic.Číslo (U dlouhých názvu jen město popř. číslo)

FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50
Back to top
boarek
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 12, 2005 11:57 am    Post subject: Reply with quote

Nemta nekdo specifikaci tmo souboru?
Back to top
Dieg0
siemensmaniak