clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Aktivni ikona GPRS - nemizí

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Aktivni ikona GPRS - nemizí
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Monika89cz
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 11:43 am    Předmět: Aktivni ikona GPRS - nemizí Odpovědět s citátem

Ahoj chtela bych se zeptat. Koupila jsem si CX70 s FW43. Kamos mi tam nahral hned FW50. Pouzivam java aplikaci na odesilani SMS, ktera komunikuje pres GPRS. Kdyz tu aplikaci ukoncim (opravdu je ukoncena), tak stejne mam ale vedle napisu GPRS takovy ty prerusovany carecky. V manualu je napsany, ze to znamena aktivni GPRS prenos. Ja ale opravdu nic neprenasim. Pomuze na to jen vypnuti a zapnuti telefonu nebo vyp. a zap. GPRS v nastaveni... Neco podobneho se mi deje i pri odeslani nebo prijmuti MMS nebo po odeslani E-Mailu. Poradte prosim. Mam totiz Eurotel GO, kde se uctuje i cas pri pripojeni GPRS Sad . Diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zrejme se telefon jeste odpojuje od GPRS, nemelo by to mit nejaky velky vliv.. proste to tak je, a kdyz rucne GPRS vypnes stejne se bude odpojovat akorat to neuvidis
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikonka gprs samotna znamena ze gprs je k dispozici (cervena ze neni) a ty bily carky jak jsem napsal ze je pripojeno. No kdyz tam jsou ty carky tak to znamena ze mobil je gprs pripojeno. To ze je pripojeno ale neznamena ze probiha nejaky prenos dat- nemusis se toho bat. Probihajici prenos je, mam ten pocit, znazornen takovou tou jednou sipickou.

Proste se nemas ceho bat, data ti nikde neutikaji :-)

řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 11:58 am    Předmět: Re: Aktivni ikona GPRS - nemizí Odpovědět s citátem

Monika89cz napsal:
Ahoj chtela bych se zeptat. Koupila jsem si CX70 s FW43. Kamos mi tam nahral hned FW50. Pouzivam java aplikaci na odesilani SMS, ktera komunikuje pres GPRS. Kdyz tu aplikaci ukoncim (opravdu je ukoncena), tak stejne mam ale vedle napisu GPRS takovy ty prerusovany carecky. V manualu je napsany, ze to znamena aktivni GPRS prenos. Ja ale opravdu nic neprenasim. Pomuze na to jen vypnuti a zapnuti telefonu nebo vyp. a zap. GPRS v nastaveni... Neco podobneho se mi deje i pri odeslani nebo prijmuti MMS nebo po odeslani E-Mailu. Poradte prosim. Mam totiz Eurotel GO, kde se uctuje i cas pri pripojeni GPRS Sad . Diky

Ono to tam zůstává i potom, co gprs používáš, ale jestli chceš mít jistotu, tak si nastav zapnutí a vypnutí gprs na nějakou klávesu (zmáčkni klávesu a pravym softwarovym tlačítkem si nastav gprs) a můžeš si gprs zapínat a vypínat podle potřeby jen stisknutím tlačítka v pohotovostní obrazovce Wink

řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:00 pm    Předmět: Re: Aktivni ikona GPRS - nemizí Odpovědět s citátem

Mark Pawl napsal:
Monika89cz napsal:

Ono to tam zůstává i potom, co gprs používáš, ale jestli chceš mít jistotu, tak si nastav zapnutí a vypnutí gprs na nějakou klávesu (zmáčkni klávesu a pravym softwarovym tlačítkem si nastav gprs) a můžeš si gprs zapínat a vypínat podle potřeby jen stisknutím tlačítka v pohotovostní obrazovce Wink

To je zbytecny...

řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:02 pm    Předmět: Re: Aktivni ikona GPRS - nemizí Odpovědět s citátem

koscik napsal:

To je zbytecny...

Mě rozčilujou všechny zbytečný ikony (i na počítači) takže pro mě ne Very Happy A říkal jsem, jen když chce mít jistotu, třeba nám neuvěří Smile

řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:10 pm    Předmět: Re: Aktivni ikona GPRS - nemizí Odpovědět s citátem

Mark Pawl napsal:
koscik napsal:

To je zbytecny...

Mě rozčilujou všechny zbytečný ikony (i na počítači) takže pro mě ne Very Happy A říkal jsem, jen když chce mít jistotu, třeba nám neuvěří Smile

Prosimte... Nehrot to...

kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kluci, diky za rady. V tom manualu je proste napsano, ze tahle ikonka znamena "GPRS je pripojeno". Tak jsem se jen bala. U ET GO se totiz odecita i jen za cas pripojeni - nemusi se nic prenaset.
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Monika89cz napsal:
Kluci, diky za rady. V tom manualu je proste napsano, ze tahle ikonka znamena "GPRS je pripojeno". Tak jsem se jen bala. U ET GO se totiz odecita i jen za cas pripojeni - nemusi se nic prenaset.

S gprs se ti odecitaji jen preneseny data. I u ET Go. Cas jako takovej platis jen u CSD resp. HSCSD, neboli vytacenyho spojeni. Pripojeno v tomhle pripade znamena ze mobil je pripojen na gprs kanal na bts. Je pripojen, nic nedela, ceka... V klidu si vychutnavej ty tecky u gprs ikonky, nic te to nestoji...

všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koscik napsal:
Monika89cz napsal:

S gprs se ti odecitaji jen preneseny data. I u ET Go. Cas jako takovej platis jen u CSD resp. HSCSD, neboli vytacenyho spojeni. Pripojeno v tomhle pripade znamena ze mobil je pripojen na gprs kanal na bts. Je pripojen, nic nedela, ceka... V klidu si vychutnavej ty tecky u gprs ikonky, nic te to nestoji...

POZOR: u Eurotelu GO se plati i za spojeni GPRS a to cca. 0,6 Kč za 10 min. !!!
viz.: "*3"
http://www.mobilgo.cz/jnp/cz/tariffs/tariff/go-cz-tariffs-dataContainer-T1_GoTarify-GoOriginal.html

Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
koscik
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pjootr napsal:
koscik napsal:
Monika89cz napsal:

POZOR: u Eurotelu GO se plati i za spojeni GPRS a to cca. 0,6 Kč za 10 min. !!!

Opravdu? Tak to jsem netusil. Tak to vnasi do naseho problemu nove svetlo. Chtelo by to zjistit u Eurotelu co si predstavuji pod pojmem "pripojene gprs". Jinak je to jen slovickareni. Ja osobne si myslim ze "mrtve" pripojeni (ty nase bily tecky) zpoplatnovany neni. Podle me se to vztahuje spis na to, ze treba ve wap browseru mas nactenou stranku a cekas... Vemte si wap browser a jeho stavy - samotna zemekoule = odpojeno. Zemekoule + gprs = pripojeno (tohle je podle me zpoplatnovany). Kdy serfujes na wapu, jsi pripojen a na konci das ůrozpojit" a odpojis se. Jste si jisti ze Eurotel zpoplatnuje pripojeni GPRS? Nema to bejt spis ten wap?

řád zlaté antény
řád zlaté antény

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno ale pisou tam gprs... Je to divny, takovhle praktiky... Nejde mi to pod kuzi, ale mohlo byt ciste pripojeni mobilu ke gprs datovymu kanalu na bts... Je to ale pekny svinstvo... O duvod vic proc od Telecomu, pardon Eurotelu ruce pryc...
čestný člen
čestný člen

Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koscik napsal:
Mno ale pisou tam gprs... Je to divny, takovhle praktiky... Nejde mi to pod kuzi, ale mohlo byt ciste pripojeni mobilu ke gprs datovymu kanalu na bts... Je to ale pekny svinstvo... O duvod vic proc od Telecomu, pardon Eurotelu ruce pryc...

jj, plne souhlasim. Podle me je zpoplatneni doby u GPRS blbost, vzdyt byly i reklamy ze platis jenom za prenesena data apod.

Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To víte, Eurotel - více ze života
IMHO to bude tak,že je zpoplatňován pouze stav BUSY, tedy na displeji GPRS>. Stav Ready (:GPRS: na displeji) asi ne.

Nokia 6234, Ericsson T65
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Monika89cz
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S tim Eurotelem je to takhle: Za 1kB odecitaji 6 haliru + k tomu za kazdejch 10 minut pripojeni 10 haliru. Takze, kdyz poslu jednu SMS, co ma 1kB, tak me to stoji celkem 16 haliru. Volala jsem na infolinku a samozrejme me odpalkovali s tim, ze CX70 Eurotel nenabizi Rolling Eyes . Rikala jsem jim, ze to je stejnej telefon jako CX65, ale bylo jim to jedno. Pry mi neporadi, kdyz ho nenabizi. Ale rikala mi, ze se opravdu uctuje za kazdych 10 minut 10 haliru. Posledni rada byla, ze nemam nechavat GPRS aktivni - pripojeny. Mam se vzdy presvedcit, ze se ta javovka odpojila. No, tak ze jsem zase tam, kde jsem byla. Radeji to vzdy budu vypinat. Ach jo Sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: