clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Komplexní práce s programem V_Klay 3.0

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Komplexní práce s programem V_Klay 3.0
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 20, 2005 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Anonymous napsal:

Tak vidis co jsme se tady naucili. wink

Ja som sa to nenaucil tu, ale ucim to tu inych... wink Ale uz sme OT Shhh

Myslel jsem nas ostatni, ne Tebe. Shhh
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 21, 2005 7:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Anonymous napsal:
hanni napsal:
Nie,nie je to nutne v ziadnej z verzii 3.0 a vyssie...staci SKey a loader.

Ale nekdy jsou to zadni vratka (patch bootcore) Laughing , nebo se pletu?

Nepleties...su to zlate zadne vratka wink

Jenze tyhle zadni vratka maji jednu chybu. Jsou snadno zjistitelna. Nejen, ze neni problem je zjistit v servistu, ale neni ani problem aby si je firmware detekoval a v pripade jejich pritomnosti odmitl spolupraci. Takze by mohl update SW v budoucnu narazit. Ale to zalezi na Siemensu a jesli to udela nebo ne.
Pro me zadny poroblem neni, ze k zaloze FF (kdo ji nema je cvok) ulozim i BKEY (ostatni se da cist smelterem i bez testpointu pro jakoukoli verzi FW pokud mate BKEY.

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 21, 2005 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
Nepleties...su to zlate zadne vratka wink
Jenze tyhle zadni vratka maji jednu chybu. Jsou snadno zjistitelna. Nejen, ze neni problem je zjistit v servistu, ale neni ani problem aby si je firmware detekoval a v pripade jejich pritomnosti odmitl spolupraci. Takze by mohl update SW v budoucnu narazit. Ale to zalezi na Siemensu a jesli to udela nebo ne.
Pro me zadny poroblem neni, ze k zaloze FF (kdo ji nema je cvok) ulozim i BKEY (ostatni se da cist smelterem i bez testpointu pro jakoukoli verzi FW pokud mate BKEY.

Myslim,ze zbytocne zachadzas do extremov...v servise Ti patchovane bootcore v zivote nezistia,pokial je telefon totalne mrtvy..a pokial nie je ,ide patchovane bootcore velmi jednoducho uviest do povodneho stavu...

Naposledy upravil hanni dne st červenec 20, 2005 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Radeg
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 7:25 pm    Předmět: initboot Odpovědět s citátem

Ať chci při jakékoliv akci připojit mobil k počítači přes v klay a patchovat, napíše to, že spojuje a když zmáčknu tlačítko pro vypnutí, napíše to, že je spojeno a že to načítá initboot.bin, pak to nahlásí chybu: A hardware I/O error was reportedwhile accessing COM3 - Loader:Open:No answer from boot InitBoot.bin, co s tím ? Mám Siemens MC60
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 8:34 pm    Předmět: Re: initboot Odpovědět s citátem

Radeg napsal:
Ať chci při jakékoliv akci připojit mobil k počítači přes v klay a patchovat, napíše to, že spojuje a když zmáčknu tlačítko pro vypnutí, napíše to, že je spojeno a že to načítá initboot.bin, pak to nahlásí chybu: A hardware I/O error was reportedwhile accessing COM3 - Loader:Open:No answer from boot InitBoot.bin, co s tím ? Mám Siemens MC60
Asi musíš vygenerovat loader.Nebo patchnout bootcode jinak to asi nepude Think

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
darkmoor
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prosiiim vedel bz mi niekto poradit ye co si mam stiahnut alebo co s tzmto? mam USB kabel MA - 8730 P a mt S65 a chcel by som si tam dat novy firmware a aj s V_Klaye si zalohovat fullflash ale telefon sa po vypnuta a hlaske prosim stlacte kratko zap. tlacitko (a ja to spravim) nic nestane aj odpojit som to skusal a pripojit a nejde co s tym? Crying or Very sad uz fakt neviem co mam urobit! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall ak sa niekto ochotny najde prosim sem alebo na [email protected] vopred dakujem!
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

darkmoor napsal:
prosiiim vedel bz mi niekto poradit ye co si mam stiahnut alebo co s tzmto? mam USB kabel MA - 8730 P a mt S65 a chcel by som si tam dat novy firmware a aj s V_Klaye si zalohovat fullflash ale telefon sa po vypnuta a hlaske prosim stlacte kratko zap. tlacitko (a ja to spravim) nic nestane aj odpojit som to skusal a pripojit a nejde co s tym? Crying or Very sad uz fakt neviem co mam urobit! Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall ak sa niekto ochotny najde prosim sem alebo na [email protected] vopred dakujem!

Doporučuji si řádně prostudovat tento článek který je určen pro začínající uživatele.
Jinak mnoho dalšího je ve fóru pro x65 ve FAQ.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Costha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2005 8:14 pm    Předmět: siemens m55 bootcore Odpovědět s citátem

zdravim vcera sem si nahral do telefonu novy firmware (tusim91) rikam zkusim nejaky patche tak si stahnu v klay kdyz chci pripojit nebo aplikovat patch tak se mi po stisknuti cervenyho tlacitka pri hlasce sending boots go boot bootcorebug.bin napise

a hardware I/O error was reported while accessing com1 -loader: open no answer from boot goboot_bootcorebug.bin

jiny zasahy do telefonu delany nebyly zkousel jsem vsechny mozny typy boot u m55 ale nic mi nefunguje nevite cim to muze byt nebo co mam udelat? diky moc
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 29, 2005 9:14 pm    Předmět: Re: siemens m55 bootcore Odpovědět s citátem

Costha napsal:
zdravim vcera sem si nahral do telefonu novy firmware (tusim91) rikam zkusim nejaky patche tak si stahnu v klay kdyz chci pripojit nebo aplikovat patch tak se mi po stisknuti cervenyho tlacitka pri hlasce sending boots go boot bootcorebug.bin napise

a hardware I/O error was reported while accessing com1 -loader: open no answer from boot goboot_bootcorebug.bin

jiny zasahy do telefonu delany nebyly zkousel jsem vsechny mozny typy boot u m55 ale nic mi nefunguje nevite cim to muze byt nebo co mam udelat? diky moc

Nahraj do telefonu FW10, najdi si na stranke moj clanok Nový loader pre M55 a C60, patchni tym loaderom bootcore, nahraj znovu FW91, vo V_Klay nastav Patched bootcore a patchuj wink

Costha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2005 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ale ja sem v prusvihu ta 91 nejde tim original siemensovskym podfalshofat...
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2005 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musis pouzit FW vo Winswupe...
yokel
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chtel sem si udelat zalohu pres program V-Klay, nikdy sem nic nedelal a sem uplnej amater co se tohohle tyce. Takze sem si nevsim, ze na to potrebuju kabel. Mam jen IrDA. Nahral sem podle rad loader px65v3. Od te doby mi nejde spojeni s PC pres IrDA, ani v mpm se nezobrazi a nic nejde p0slat.. Napad me jedine, ze to je tim loaderem, smazal sem ho z java/jam/applications, ale porad to nejde, nevim co s tim, p0radite mi plz??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mskbb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2005 6:40 pm    Předmět: Problém so zálohou FF na SL65 FW50 Odpovědět s citátem

Takže vo V-klay 3.3 sa pripojím na fon (rýchlosťou 12228800) a nabehne automatická záloa FF. Tá prebehne celá a potom tesne po načítaní FF mi XPčko hodí modrú obrazovku že error že je možné poškodenie a že mám reštart pc... Zálohu FF som si spravil cez x65flasher ale v-klay aj tak nemôžem spustiť lebo tá automatická záloha ff sa nedá vypnúť... čo s tým?
mskbb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2005 7:14 pm    Předmět: zase ja Odpovědět s citátem

Ktorá verzia v-klay ešte nerobí automatickú zálohu FF??? Skúšal som nájsť v-klay 3.2 ale všetky odkazy sú na vi-soft-ťácku stránku a tam je len 3.3 a potom 2.7 a nižšie Sad
mskbb
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 31, 2005 7:58 pm    Předmět: vyriešil som Odpovědět s citátem

podarilo sa mi nájsť v-klay 3.2 a tá ešte nemá auto zálohu ff...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
Strana 12 z 16

Přejdi na: