View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bredy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 11:09 am Post subject: C65 FW50 a Adresa 0x00800000 |
|
|
Spoustu patchů je napsaných na této adrese. Já ale zjišťuji, že na celém tomhle bloku je již nahraný nějaký kód a zřejmě už z původního firmware. Nejsem si vědom, že bych na tyto adresy nějaké patche nahrával.
Napadá někoho co to může být?
Když aktualizuju firmware, smaže se ten starý úplně? (jestli to nejsou zbytky něčeho starého)
Dík
Ondra. |
|
Back to top |
|
 |
Wishmaster badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 12:42 pm Post subject: |
|
|
Když přehraješ FW, tak se tyto bloky nepřemazávají. Takže pokud máš např. Dynamickou změnu operátora na FW43, nahraješ FW50 a chceš tam znova tenhle patch, tak se nahrává přes ten starý. Některé pak při aplikaci hlásily neshodu dat (nyní to však již bývá ošetřeno těmi řádky #pragma enable old_equal_ff, že to nehlásí tyto "falešné" poplachy. Dříve jsem se s tím však párkrát setkal). _________________ Alcatel OT Club -> OT 302 -> Siemens MT50 -> CX65
FW 05 -> 14 -> 16 -> 25 -> 43 -> 47 -> 50 |
|
Back to top |
|
 |
bredy začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 12:56 pm Post subject: |
|
|
Wishmaster wrote: | Když přehraješ FW, tak se tyto bloky nepřemazávají. Takže pokud máš např. Dynamickou změnu operátora na FW43, nahraješ ... |
Takže to mám zkusit s tím, že si vyrobím opravný patch?
(a raději ještě jednou udělám zálohu fullflash) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|