Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 8:41 am Předmět: S65 a auto.opakování volby |
|
|
Zdravím, znáte to: máte nový mobil a hrajete si, nějak se nemůžu dopracovat k funkci automatické opakování volby( mělo by to samo opakovat volání ve vzrůstajících intervalech - 10x) a pokud jsem dobře pochopil tak se tu ještě nachází možnost připomenutí, že mám zobrazené tel.č. znovu volit. V jakých případech jsou tyto funkce dostupné? Poradíte mi? Dík RadekZ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 8:47 am Předmět: Re: S65 a auto.opakování volby |
|
|
RadekZet napsal: | Zdravím, znáte to: máte nový mobil a hrajete si, nějak se nemůžu dopracovat k funkci automatické opakování volby( mělo by to samo opakovat volání ve vzrůstajících intervalech - 10x) a pokud jsem dobře pochopil tak se tu ještě nachází možnost připomenutí, že mám zobrazené tel.č. znovu volit. V jakých případech jsou tyto funkce dostupné? Poradíte mi? Dík RadekZ  |
Pokud vim, tak by se to melo objevit v moznostech behem hovoru, kdyz je obsazeno atd... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 8:53 am Předmět: |
|
|
jj..objeví se to, když je obsazeno..jinak to najdeš v návodu, str 20.. _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RadekZet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 10:06 am Předmět: |
|
|
Dík, to bude ono : nabídka bude přístupná jen pokud má účastník obsazeno. A já vůl zkoušel vše možné a při tom mě to nekoplo, protože tak to funguje v podstatě u všech mobilů i u těch co jsem měl. Nějak jsem se do té S65-tky zažral a přestal rozumně uvažovat. Dík. Jen na okraj - manuál je snad nejhorší, který jsem kdy držel v ruce. Jo ..... jen mě za to neukamenujte, prosím .... . RadekZ  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 10:17 am Předmět: |
|
|
RadekZet napsal: | Dík, to bude ono : nabídka bude přístupná jen pokud má účastník obsazeno. A já vůl zkoušel vše možné a při tom mě to nekoplo, protože tak to funguje v podstatě u všech mobilů i u těch co jsem měl. Nějak jsem se do té S65-tky zažral a přestal rozumně uvažovat. Dík. Jen na okraj - manuál je snad nejhorší, který jsem kdy držel v ruce. Jo ..... jen mě za to neukamenujte, prosím .... . RadekZ  | Mas telefon od T-Mobile co?  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kofik začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so červen 25, 2005 10:47 am Předmět: |
|
|
RadekZet napsal: | Jen na okraj - manuál je snad nejhorší, který jsem kdy držel v ruce. | Jo, to je fakt. Misto diakrtitiky ctverecky apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|