View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
monak wrote: | Borix wrote: | monak wrote: | Borix wrote: | Stiahol som HP6 cez limewire!!! Je to asi naozaj ono, prvá kapitola sa volá The funeral a druhá Dobby again. Je to ale v pdf a tak hľadám nejaký program, čo to dokáže previesť do pdb. |
Otevřeš to v Adobe Acrobatu/uložíš jako .txt/otevřeš to v DocReaderu/uložíš jako .pdb. To je celý. |
Už som na to prišiel dávnejšie. Lenže uložiť sa to dalo iba ako pdf ale exportovať dokument do textu a už to bolo. |
Tak máš asi starší verzi.Já mám 6.0 a uložiz jako .txt mně funguje. |
Ja mám iba 5.0.5, ale na moje potreby zatiaľ stačí. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 3:44 pm Post subject: |
|
|
HP6- The half-blood prince. !!!Oficiálne vidanie už zajtra(16.07.2005)!!! To som zvedavý, či som teda mal správnu knihu. Ak nie tak za chvíľku už ju budem mať. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
Takže tá kniha, čo som si stiahol je fakt podvod(aj sa mi to zdalo, keď hovorili o Siriusovi ako o živom, ale to som si myslelže to je iba chyba môjho prekladu) a dôkaz je tu:http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/sim-explorer/explore-items/-/0439784549/0/101/1/none/purchase/ref%3Dpd%5Fsxp%5Fr0/103-3874371-6908614
Píšu tam, že druhá kapitola má byť Spinner´s end a nie Dobby´s again.  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

SMM
|
Posted: Fri Jul 15, 2005 9:17 pm Post subject: |
|
|
Darklord45 wrote: | Gulde wrote: | Jo, jestli tu náhodou někdo nemá nějakou knížku s tematikou Warhammer a Warhammer 40k, prosím, pošlete na výše zmíněnou adresu!!!!
Nebo prostě kde bych našel nějaký knížky od Williama Kinga!?!?!?  |
Toho Warhammera ti stiahnem a pošlem na mail.
EDIT:kašlem na to:
http://ebookz.sign.sk/CS/PalmBookz_Mirror/
meno:ebookz
heslo:n2ptsd75f98ej |
Nedavno jsem ještě v klidu stahoval knihy z tet stranky ve formatu *.zip a uvnitř bylo *.txt ale tedka si chci stáhnout hru a jsou všechny v *.pdb
Formát PDB mi Readmaniac 2,2 nepřečte nevim proč když ho pry minula verze podporovala(2.0)...
Nemate nejaky programek ktery převadi *.pdb zpatky na *.txt???
nebo jine řešení??
Pls help _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 8:59 am Post subject: |
|
|
Frodo wrote: | Nedavno jsem ještě v klidu stahoval knihy z tet stranky ve formatu *.zip a uvnitř bylo *.txt ale tedka si chci stáhnout hru a jsou všechny v *.pdb
Formát PDB mi Readmaniac 2,2 nepřečte nevim proč když ho pry minula verze podporovala(2.0)...
nebo jine řešení??
Pls help |
Ide to cez Docreader. Tam to otvoríš, označíš, dáš CTRL-C a potom už ti stačí iba poznámkový blok a CTRL-V. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 12:50 pm Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Frodo wrote: | Nedavno jsem ještě v klidu stahoval knihy z tet stranky ve formatu *.zip a uvnitř bylo *.txt ale tedka si chci stáhnout hru a jsou všechny v *.pdb
nebo jine řešení??
Pls help |
Ide to cez Docreader. Tam to otvoríš, označíš, dáš CTRL-C a potom už ti stačí iba poznámkový blok a CTRL-V. |
Hodíš mi sem pls odkaz na ten Docreader???
Bohužel nemám čas vyhledat tady na fórech odkaz...
thx _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
CrazyCZ (člen klubu SM) ostřílený diskusník

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 525 Location: Roudnice nad Labem
SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 2:53 pm Post subject: |
|
|
Frodo wrote: | Formát PDB mi Readmaniac 2,2 nepřečte nevim proč když ho pry minula verze podporovala(2.0)...
nebo jine řešení??
Pls help |
Readmaniac 2.2 PDB soubory podporuje, ale neni PDB jako PDB. Kazdopadne DocReader vytvari PDB soubory, ktere RM podporuje, takze staci otevrit knihu v DR a dat ulozit jako PDB a vysledny soubor by mel RM precist. Pokud presto chces TXT soubor, tak to DR umi taky, staci dat ulozit jako TXT, ctrl+c a potom ctrl+v vubec pouzivat nemusis. DocReader urcite najdes na google. _________________ MC60 FW13 CZ - 3,5MB FlexMem + T9 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Frodo badatel

SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
Skvělé
Neznate nejake hodne dobre knizky co vas nejvice zaujaly???
Kromě HP,LordOTR a Červeneho trpaslika co sem už četl??? _________________ CX65 -> Tuning fw43 |
|
Back to top |
|
 |
Darklord45 pisatel

Joined: 23 Apr 2005 Posts: 294 Location: Slovensko, okres PO, J9 KE
SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
Frodo wrote: |
Skvělé
Kromě HP,LordOTR a Červeneho trpaslika co sem už četl??? |
Pratchet a jeho séria úžasná zemeplocha.
(nečítaj v autobuse!!!) _________________ CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)
S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(
K800i |
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 8:00 pm Post subject: |
|
|
Hele, nemáte někdo už ten 6.díl Harryho Pottera, už začínám bejt docela nedočkavej... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

SMM
|
|
Back to top |
|
 |
haldyr řád zlaté antény

Joined: 30 Aug 2004 Posts: 866 Location: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
SMM
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 8:20 pm Post subject: |
|
|
Ricky wrote: | haldyr wrote: | Hele, nemáte někdo už ten 6.díl Harryho Pottera, už začínám bejt docela nedočkavej... |
Taky bych bral, ale v češtině samozřejmě...  |
No, v češtině už se to prodává....tak by to taky mohlo... _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

SMM
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
Frodo wrote: |
Skvělé
Kromě HP,LordOTR a Červeneho trpaslika co sem už četl??? |
Celkom sa mi páčia vecy od Kulhánka a celkom dobré bolo aj Ja, robot od Asimov Isaaca. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|