clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Odblokace MC60, generovani bootloaderu
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Odblokace MC60, generovani bootloaderu

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sobolka
kolemjdoucí

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 6:49 am    Předmět: Odblokace MC60, generovani bootloaderu Odpovědět s citátem

Mam Siemens MC 60, mam problem s V-klay, SST a dalsimi programky, stale nejsem schopen zprovoznit komunikacni sluzbicky(patche, FW, atd.) zkusil jsem vse mozne a rezat cesticku v mobilu se mi nechce, poradte.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sobolka
kolemjdoucí

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Siemens MC 60> FW7 > FW10 > FW13 , Siemens Data suite a jine programky na beznou udrbu funguji, GPRS modem take, ale zmnenit zpet FW na 10 nejde a ani patchovat nejde. <>
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sobolka napsal:
Siemens MC 60> FW7 > FW10 > FW13 , Siemens Data suite a jine programky na beznou udrbu funguji, GPRS modem take, ale zmnenit zpet FW na 10 nejde a ani patchovat nejde. <>


Tak na nižší firmware se dostaneš pouze firmware ve Winwswup, ne oficiálním Siemens. Potom nahraješ javaaplikaci patch na bootcore.
Pokud to nepůjde, tak jediná šance je udělat testpoint.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sobolka
kolemjdoucí

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vyzkousel jsem i winswup, bohuzel po nastaveni portu a rychlosti program nezbrazi vysvicene START, mam kabel MA-8730P do USB ale v PC se hlasi jako COM 4
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sobolka
kolemjdoucí

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 6:45 am    Předmět: TESTY Odpovědět s citátem

po vikendovem testovani sem ziskal tyto informace:

1) ARM BOOTCORE INFO 1.1 -hlasi Phone is not powered on , nepomaha ani vytahnot a opet zapojit kabel

2) PXAMD - nahrano do mobilu hlasi Canno create class in system package- zrejme mam spatnou verzi

3) WINSWUP32 versin 1.3 - neumoznuje mimo load file nic

4) M55 Siemens Tool for p-GSM -hlasi Waiting Power ON ....OK potom
Booting Phone .....Transmition Error......

5) X65Flasher/R1.054 - posle vypinaci rozkaz mobilu, ale skonci na (press red button shortly) nepomaha ani vytahnout a vratit kabel

6)SST Profesional Edition 5.38 - registruje zapnuti mobilu ovsem stoji na Entering Boot mode. Zato funguje Phone Contrast adjustment, ktery prepne telefon do Service Modu a take tunning nastroje(Battery, Contrast, ATD)

7) Freia 15 -po nastaveni portu a rychlosti regitruje zapnuti telefonu napise COMM_SENDBOOT:BOOT FILE IS NOT ACCEPTED nepomaha zvolit kterykoliv Boottyp a ostatne zadna z fci nechce fungovat

8) V-klay ver. 3.3 Pri pokusu o spojeni pozna zapnuti tel. potom hlaska A hardware I/O error was reported while accessing com4-loader:Open:No answer from init boot.bin.

9)X65Papuautils v.0.31.a - diky nekorektnimu fontu lze dle uvedeneho navodu vydolovat hlasku XXX.....boot.....ignition zrejme jde o chybu pri inicializaci


Pri otevreni mobilu jsem na zadni strane nenasel cip BMT, pouze nekolik jinych a mimojine i cip s ozn. AMD

Prosim o radu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim,ze uz radil kolega Krokodyl...ked to nejde podflashovat (nahrat nizsi FW) pomoze iba testpoint.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sobolka
kolemjdoucí

Založen: 12. 07. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak sem psal na konci testu na zakladni desce mobilu sem dany cip BMT Electronic nenasel
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group