Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milos trulik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 6:31 pm Předmět: změna melodie budíku |
|
|
Nevíte někdo jak změnit to zvonění budíku na nějakou melodii?Někde jsem četl že to jde za pomoicí FExploreru,ale nemuzu to nikde v adresari najít!Může mi někdo poradit a prípadně napsat cestu a jestli to můžu nahradit třeba 40Mb wav.melodii?Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
rcbandit pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 9:25 pm Předmět: Re: změna melodie budíku |
|
|
milos trulik napsal: | Nevíte někdo jak změnit to zvonění budíku na nějakou melodii?Někde jsem četl že to jde za pomoicí FExploreru,ale nemuzu to nikde v adresari najít!Může mi někdo poradit a prípadně napsat cestu a jestli to můžu nahradit třeba 40Mb wav.melodii?Díky! |
pokud nechces patchovat, tak zkus nainstalovat Psiloc_World ClockPro_v173.Tam jdou budiku priradit vyzvaneni.Mam to naistalovany na N-GAGE a jede super. _________________ SX1_FW15cz_N70Mod_180MHz O.C. CPU_256Mb Nokia MMC, N-GAGE 1Gb_ PQI MMC, Nokia N3230_512Mb Kingston MMC |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 10:14 pm Předmět: Re: změna melodie budíku |
|
|
rcbandit napsal: | milos trulik napsal: | Nevíte někdo jak změnit to zvonění budíku na nějakou melodii?Někde jsem četl že to jde za pomoicí FExploreru,ale nemuzu to nikde v adresari najít!Může mi někdo poradit a prípadně napsat cestu a jestli to můžu nahradit třeba 40Mb wav.melodii?Díky! |
pokud nechces patchovat, tak zkus nainstalovat Psiloc_World ClockPro_v173.Tam jdou budiku priradit vyzvaneni.Mam to naistalovany na N-GAGE a jede super. |
No jenže tyhle budíky nezvoněj při vypnutém telefonu! _________________ NO WAREZ
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|