Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vitek.borec.cz ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: st červenec 27, 2005 10:36 pm Předmět: SAME PROBLEM |
|
|
Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
1, záloha nejduležitějšího
2. z mobilu vyndat baterku tak na 24 h
3, po 24 h dát master reset
4, ručně obnovit kontakty, z přímých souborů a přímo nahrát maily, nesmí se tam nahrát žádné nežádoucí soubory, které při obnově zálohy jsou normální!
Tohle mi pomohlo a SX 100% už zase funguje!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 1:39 pm Předmět: Re: SAME PROBLEM |
|
|
vitek.borec.cz napsal: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
4, ručně obnovit kontakty, z přímých souborů a přímo nahrát maily, nesmí se tam nahrát žádné nežádoucí soubory, které při obnově zálohy jsou normální!
Tohle mi pomohlo a SX 100% už zase funguje!  |
Místem to určitě nebude..Pod 300kB jsem na C určitě neměl!!
Teď už asi 14 dní funguje zase dobře, ale snad budu mít zítra čas a ten firmware stejně radši přehraju.... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: čt červenec 28, 2005 7:26 pm Předmět: Re: SAME PROBLEM |
|
|
Funferr napsal: | vitek.borec.cz napsal: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
Teď už asi 14 dní funguje zase dobře, ale snad budu mít zítra čas a ten firmware stejně radši přehraju.... |
Já nevim, třeba to dělá když máš 500 Kb a mín _________________ NO WAREZ
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 12:16 am Předmět: Re: SAME PROBLEM |
|
|
vitek.borec.cz napsal: | Funferr napsal: | vitek.borec.cz napsal: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
Teď už asi 14 dní funguje zase dobře, ale snad budu mít zítra čas a ten firmware stejně radši přehraju.... |
Já nevim, třeba to dělá když máš 500 Kb a mín |
Já myslím,že s místem na C to vůbec nesouvisí..Teď zrovna mám něco kolem 300kB a funguje naprosto v pohodě...
To je spíš náhoda... Těžko to půjde vysvětlit nějak takhle jednoduše... To musí způsobovat víc vlivů... Třeba nějaký aplikace+něco+něco... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 6:52 pm Předmět: Re: SAME PROBLEM |
|
|
Funferr napsal: | vitek.borec.cz napsal: | Funferr napsal: | vitek.borec.cz napsal: | Když jsem si SX koupil, tak se mi po pár dnech stal stejný problém. Zjistil jsem, že to bylo kvůli tomu, že jsem měl na disku C 1 Kb místa! Celej SX se rázem poblbne! Musíš udělat toto a pak půjde v poho:
Já nevim, třeba to dělá když máš 500 Kb a mín |
Já myslím,že s místem na C to vůbec nesouvisí..Teď zrovna mám něco kolem 300kB a funguje naprosto v pohodě...
To je spíš náhoda... Těžko to půjde vysvětlit nějak takhle jednoduše... To musí způsobovat víc vlivů... Třeba nějaký aplikace+něco+něco... |
Je to divné no. Já si pamatuju, že jsem měl 32MB kartu A-data v té době, a na C málo místa. To bylo, když jsem SX dostal, takže jsem byl rád, že jsem to v té době rozchodil!  _________________ NO WAREZ
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červenec 29, 2005 8:06 pm Předmět: |
|
|
Zajímavý je,že od tej doby co mi to SX1 provedla už maká v pohodě...
Takže virus to určitě nebude.Navíc o žádná data jsem díkybohu nepřišel...
Možná to byla jen nějaká hláška jaký známe z Woken... Taky kolikrát mnoho poviku pro nic... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

3061.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 9:36 am Předmět: |
|
|
Funferr napsal: | Zajímavý je,že od tej doby co mi to SX1 provedla už maká v pohodě...
Takže virus to určitě nebude.Navíc o žádná data jsem díkybohu nepřišel...
Možná to byla jen nějaká hláška jaký známe z Woken... Taky kolikrát mnoho poviku pro nic... |
No až tak se mi nezdá! Uvidíme časem co ti to udělá  _________________ NO WAREZ
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
velin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 5:21 pm Předmět: problém |
|
|
Po zapnutí SXky mi došly nějaký smsky. Když jsem je chtěl přečíst, tak mě to napíše chyba systému. Zároveň mi zmizely všechny kontakty z telefonu. Netuším co se stalo, čím to opravit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
velin kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 6:08 pm Předmět: |
|
|
a ještě, kde jsou na Cčku uložený došlý smsky? jak je přečíst? díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 6:13 pm Předmět: |
|
|
velin napsal: | a ještě, kde jsou na Cčku uložený došlý smsky? jak je přečíst? díky | C:\System\mail\ _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
baja.ja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 7:21 pm Předmět: |
|
|
taky se mi ten h**zl furt zasekával - flashl jsem mu znova fw (15tku) udělal hard reset - obnovil jenom kontakty - a dělá to furt - už letěl do skříně a za 2 dny budu mít komouše (n9500 ) ..... nemám na to nervy - sice je ještě v záruce půl roku, ale vzhledem k tomu, že jsem si musel sám opravit joystick (v servisu byly natolik neschopí, že mi furt tvrdili, že je joy v pořádku - kok**i), tak už o záruce nemůže být řeč ..... siemens u mě skončil - sx1 byl sice dobře vybavenej, ale kvalita provedení i softwareu je KATASTROFÁLNÍ
nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci
tohle je pravděpodobně můj poslední příspěvek tady (ale to asi nikomu vadit nebude )
tak čus ..... stejně jsem se tu nic nedozvěděl .....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne červenec 31, 2005 11:11 pm Předmět: |
|
|
baja.ja napsal: | ..... stejně jsem se tu nic nedozvěděl .....  | Tak si zle cital. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
baja.ja kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 9:20 am Předmět: |
|
|
diablo napsal: | baja.ja napsal: | ..... stejně jsem se tu nic nedozvěděl .....  | Tak si zle cital. |
a nebo jsem chodil na SBfórum  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Funferr začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 11:38 am Předmět: |
|
|
Taky se vám stává,že nemůžete zavřít aplikaci na liště pomocí "C" když jste v pohotovostním menu??Někdy to musím zkoušet třeba 10x a někdy to nejde vůbec..Prostě se musím vrátit do aplikace a ukončit ji normálně odtamtud... _________________ Nikdy neříkej,že něco nejde,protože vždycky se najde iniciativní blbeček,který neví, že to nejde a udělá to... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
diablo táta fóra

Založen: 29. 11. 2004 Příspěvky: 1442 Bydliště: Tonbridge (GB)
7861.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 01, 2005 12:00 pm Předmět: |
|
|
Funferr napsal: | Taky se vám stává,že nemůžete zavřít aplikaci na liště pomocí "C" když jste v pohotovostním menu??Někdy to musím zkoušet třeba 10x a někdy to nejde vůbec..Prostě se musím vrátit do aplikace a ukončit ji normálně odtamtud... | Vacsinou aplikacie zatvaram priamo z nich. Ked sa neda tak ju killnem ako proces v AppManovi. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|