clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Menu ikony m75
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Menu ikony m75

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bob.Master
kolemjdoucí

Založen: 24. 07. 2005
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 5:00 pm    Předmět: Menu ikony m75 Odpovědět s citátem

Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Terrynek
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 10. 10. 2004
Příspěvky: 34
Bydliště: Olomouc

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 5:20 pm    Předmět: Re: Menu ikony m75 Odpovědět s citátem

Bob.Master napsal:
Nemate tu nekdo zkusenost se zmenou menu ikon u M75? Cetl jsem nekde ze jsou ux65 ve slozce Config/japp/FlexMenu/ ale flexmenu jsem nenasel. V Config/japp je jen jedini soubor ktery se po smazani stale obevuje.


Ano, vím jak ... je to jednoduché ... Smile Mám taky M75 a už jsem si to změnil ... stačí takto ... připoj telefon k pc (i přes infra nebo jinak). Pust na to program na otevření skrytých složek, program od nebo nějaký jiný. Pak se Ti objevý složka Config, ikony jsou opravdu v Config/japp/FlexMenu/. TAk nahraj ikony + přepiš soubor main.fs. Raději si vše zálohuj. Odpoj mobil a vypni a zapni mobil a je to.

Měj se.

_________________
My Phone : Siemens M65 > Siemens M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Bob.Master
kolemjdoucí

Založen: 24. 07. 2005
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 2:21 pm    Předmět: Re: Menu ikony m75 Odpovědět s citátem

Zkusil jsem ten OPEN DISK TOOLS propojit pres bluetooth protoze kabel nemam ale nejak mi to nejde. Pise mi to nejakou hlasku jako " ERROR unplug and plug cable then try again..." Pres program spravce slozek co byl na CD v baleni s telefonem se bez problemu propojim. Jedinou skrytou slozku co mi ukaze je system.

Memate nekdo v hlave postup jak spustit ODT pres bluetoot eventuelne
jak a co nastavit v winXP. Budu vdecnej.( Ty skarede ikonky v menu me silene stvou).


Naposledy upravil Bob.Master dne st červenec 27, 2005 2:51 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, mělo by to na 99% fungovat, protože x75 má stejný FW, filesystem i vše ostatní, takže je to sázka na jistou výhru wink
_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Terrynek
(člen klubu SM)
začátečník
(člen klubu SM)<br>začátečník

Založen: 10. 10. 2004
Příspěvky: 34
Bydliště: Olomouc

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 4:30 pm    Předmět: Re: Menu ikony m75 Odpovědět s citátem

Bob.Master napsal:
Zkusil jsem ten OPEN DISK TOOLS propojit pres bluetooth protoze kabel nemam ale nejak mi to nejde. Pise mi to nejakou hlasku jako " ERROR unplug and plug cable then try again..." Pres program spravce slozek co byl na CD v baleni s telefonem se bez problemu propojim. Jedinou skrytou slozku co mi ukaze je system.

Memate nekdo v hlave postup jak spustit ODT pres bluetoot eventuelne
jak a co nastavit v winXP. Budu vdecnej.( Ty skarede ikonky v menu me silene stvou).


Jak píše wizaard ... mě všechno funguje s OD ... takže nevím, kde máš problém ... ale při puštění OD a zobrazení se mi zobrazí všechny složky, tedy i Config. A tady máš dukaz ... :-)

http://email.seznam.cz/getAttachment?sessionId=6Mbcp3Q5HP9O&messageId=27&attachmentId=58

_________________
My Phone : Siemens M65 > Siemens M75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Bob.Master
kolemjdoucí

Založen: 24. 07. 2005
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 2:12 pm    Předmět: nejde Odpovědět s citátem

Zkousel to tu nekdo to ODT propojit pres bluetooth Question Me to proste nejde!!! Zkusim nekde sehnat kabel a jestli ani to nepujde tak se budu muset s tema ikonama nejak poprat Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 2:23 pm    Předmět: Re: nejde Odpovědět s citátem

Bob.Master napsal:
Zkousel to tu nekdo to ODT propojit pres bluetooth Question Me to proste nejde!!! Zkusim nekde sehnat kabel a jestli ani to nepujde tak se budu muset s tema ikonama nejak poprat Crying or Very sad

ODT funguje 100% pres IrDA a Cabel. Přes BT nevim, tobe se BT adapter hlasi v PC jako Com port ?

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bob.Master
kolemjdoucí

Založen: 24. 07. 2005
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 4:11 pm    Předmět: Re: nejde Odpovědět s citátem

ODT funguje 100% pres IrDA a Cabel. Přes BT nevim, tobe se BT adapter hlasi v PC jako Com port ?[/quote]

V ODT vyberu mam zobrazene bluetoth com port 4 a 5.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 28, 2005 6:22 pm    Předmět: Re: nejde Odpovědět s citátem

Bob.Master napsal:
ODT funguje 100% pres IrDA a Cabel. Přes BT nevim, tobe se BT adapter hlasi v PC jako Com port ?


V ODT vyberu mam zobrazene bluetoth com port 4 a 5.[/quote]

Vím, že přes IrDA a kabel to fachalo, nevím ale, jak s BT. Tam bude s největší pravděpodobností problém buď s adaptérem nebo s ovladači.

_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bob.Master
kolemjdoucí

Založen: 24. 07. 2005
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 30, 2005 1:08 am    Předmět: BT Odpovědět s citátem

Tak a mam to odzkousene! Jde mi to jedine pres kabel. "BT" ma u mne velke minus. Dekuji vsem za prispevky a pomoc.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group