Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
P.aja. věrný diskusník

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 471 Bydliště: Moravský Krumlov
2061.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 10:59 pm Předmět: nedostatek pameti .... |
|
|
pořád se mi objevuje hláška "nedostatek pameti smažte některé soubory" a seká se mi mobil tak 4 deně nevím jestli to je nějakýma aplikacema např powerlock a WallpaperChanger _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 11:53 pm Předmět: Re: nedostatek pameti .... |
|
|
P.aja. napsal: | pořád se mi objevuje hláška "nedostatek pameti smažte některé soubory" a seká se mi mobil tak 4 deně nevím jestli to je nějakýma aplikacema např powerlock a WallpaperChanger |
no presne nevim co je to za aplikace ,ale powerlock asi zamyka klavesy ze??no tak tato aplikace jde elegantne nahradit aplikaci eprofiles umi toho vic nez jen zamykat klavesy.Tu druhou aplikaci neznam.Proc se ti to seka netusim ,ale pri instalaci ti to hlasi nedostatek mista z toho duvodu ,ze mas malo mista na disku C....tohle se mi stalo jen jednou a bylo to z toho duvodu ,ze jsem mel vyfocenejch moc fotek a tak sem mel disk C uplne plnej ...i kdyz instalujes aplikaci na E (MMC) tak prece jen to ulozi nejake soubory na C..je to neco jako kdyz nainstalujes na PC program na druhy HDD a,el wokna si zapisou do registru ,ze tam ten program je..takze smaz fotky nebo nejak uvolni misto na C a pak ti to pujde..pokud ne tak nevim maj sa ...jo a prosim aby si mi sem napsal co je to za aplikace ..at se necemu priucim bye _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 7:54 am Předmět: |
|
|
powelockom to neni ten mam aj ja a ide v pohode bez najmensej chyby |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P.aja. věrný diskusník

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 471 Bydliště: Moravský Krumlov
2061.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 8:29 pm Předmět: Re: nedostatek pameti .... |
|
|
cuir napsal: | P.aja. napsal: | pořád se mi objevuje hláška "nedostatek pameti smažte některé soubory" a seká se mi mobil tak 4 deně nevím jestli to je nějakýma aplikacema např powerlock a WallpaperChanger |
no presne nevim co je to za aplikace ,ale powerlock asi zamyka klavesy ze??no tak tato aplikace jde elegantne nahradit aplikaci eprofiles umi toho vic nez jen zamykat klavesy.Tu druhou aplikaci neznam.Proc se ti to seka netusim ,ale pri instalaci ti to hlasi nedostatek mista z toho duvodu ,ze mas malo mista na disku C....tohle se mi stalo jen jednou a bylo to z toho duvodu ,ze jsem mel vyfocenejch moc fotek a tak sem mel disk C uplne plnej ...i kdyz instalujes aplikaci na E (MMC) tak prece jen to ulozi nejake soubory na C..je to neco jako kdyz nainstalujes na PC program na druhy HDD a,el wokna si zapisou do registru ,ze tam ten program je..takze smaz fotky nebo nejak uvolni misto na C a pak ti to pujde..pokud ne tak nevim maj sa ...jo a prosim aby si mi sem napsal co je to za aplikace ..at se necemu priucim bye |
powerlock je aplikace na hodiny (analog nebo digi) nebo kalendář ve spořiči _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|