clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Záruka v servisu Siemens
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Záruka v servisu Siemens

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jack412
kolemjdoucí

Založen: 22. 10. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 9:45 pm    Předmět: Záruka v servisu Siemens Odpovědět s citátem

Nevíte náhodou někdo jak v servisu poznají, že byl mobilní telefon nějak pozměněn (pathem apod.), tedy ztrácí nárok na záruku?

Čistě teoreticky, když si udělám plnou zálohu telefonu siemens, poté si ho budu různě upravovat. Po určité době se u telefonu vyskytne nějaký problém, vrátím do telefonu celou zálohu a půjdu ho reklamovat.

Uznají v servisu záruku na telefon?
Popřípadě, podle čeho poznají, že s telefonem nebylo zacházeno v souladu se záručními podmínkami?

Děkuji
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 10:08 pm    Předmět: Re: Záruka v servisu Siemens Odpovědět s citátem

Jack412 napsal:
Nevíte náhodou někdo jak v servisu poznají, že byl mobilní telefon nějak pozměněn (pathem apod.), tedy ztrácí nárok na záruku?

Čistě teoreticky, když si udělám plnou zálohu telefonu siemens, poté si ho budu různě upravovat. Po určité době se u telefonu vyskytne nějaký problém, vrátím do telefonu celou zálohu a půjdu ho reklamovat.

Uznají v servisu záruku na telefon?
Popřípadě, podle čeho poznají, že s telefonem nebylo zacházeno v souladu se záručními podmínkami?

Děkuji


Pokud máš zálohu FF, kterou jsi udělal v době, kdy jsi telefon koupil, a dáš ji tam zpět, poznat by to neměli...

_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ pokud si uděláš zálohu v té době když tam máš původní ( nebo originální ) firmware, a nemáš tam žádné patche a potom ji tam nahraješ tak ti tu záruku uznají wink
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ešte pred nahratím zálohy by som odporučil sformátovať volné miesto v pmaeti aptchom az potom nahrat FF
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
Ale ešte pred nahratím zálohy by som odporučil sformátovať volné miesto v pmaeti aptchom az potom nahrat FF


Dieg0, nač tento mezikrok, fullflash přehraje naprosto vše wink

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 318
Bydliště: Ivančice (u Brna)

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřív mě někdo strašil čítačem flashování, je to pravda nebo kachna? Případně od kterých modelů telefonů je?
_________________
Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darklord45
pisatel
pisatel

Založen: 23. 04. 2005
Příspěvky: 294
Bydliště: Slovensko, okres PO, J9 KE

670.04 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Keby boli svine môžu dať *#05# a začať príjemné otázky...
_________________
CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)

S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(

K800i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darklord45 napsal:
Keby boli svine môžu dať *#05# a začať príjemné otázky...


A co to má udělat?

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 12, 2005 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhodi ti to udaje Operating time a Talk time, ale neviem co tym chcel Darklord45 povedat. Think
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Bratislava , Petrzalka

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2005 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Vyhodi ti to udaje Operating time a Talk time, ale neviem co tym chcel Darklord45 povedat. Think
Asi tolko ze ako je mozne ze telefon mate rok a bol zapnuty len hodinu ... to by doslo divne snad kazdemu !!
_________________
I have CX 65

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2005 12:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CX65-ka napsal:
Asi tolko ze ako je mozne ze telefon mate rok a bol zapnuty len hodinu ... to by doslo divne snad kazdemu !!


Tak s tymto by argumentovat nemohli. Not talking

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Bratislava , Petrzalka

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 13, 2005 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Inak preco ked nahram FULL FLASH sa mi nezmeni datum a hodiny na chvilu kedy som ho robil ?? Ved predsa Full to ma byt tak co ..... !!
_________________
I have CX 65

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group