Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 9:35 am Předmět: mRouter |
|
|
Zdravím,
po dlouhé době, kdy bylo vše vpořádku, na mě vykouk tenhle problém s mRouter: Když připojím foun, ozve se jen takový ten zvuk, že windows rozpoznal že je něco v USB, ale mRouter nepracuje a ukazuje mi pořád stav, že foun není připojen. Takže ho do něj nic nenarvu. Tohle už se mi stalo 2x. Přeinstaloval jsem celej sx1 data suite a pak to zase ňákou dobu chodilo, ale teď už zase ne. Nevíte někdo co s tím? Přece to nebudu furt přeinstalovávat.
Díkes.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 10:48 am Předmět: Re: mRouter |
|
|
KŘOVÁK napsal: | Zdravím,
po dlouhé době, kdy bylo vše vpořádku, na mě vykouk tenhle problém s mRouter: Když připojím foun, ozve se jen takový ten zvuk, že windows rozpoznal že je něco v USB, ale mRouter nepracuje a ukazuje mi pořád stav, že foun není připojen. Takže ho do něj nic nenarvu. Tohle už se mi stalo 2x. Přeinstaloval jsem celej sx1 data suite a pak to zase ňákou dobu chodilo, ale teď už zase ne. Nevíte někdo co s tím? Přece to nebudu furt přeinstalovávat.
Díkes.  |
No, ono to nejak blbne :-/ Me se to taky stavalo, zapojil sem phone a nic tak jeste jednou zase nic, nekdy az na po 3 se to povedlo.
Ale tedka pouzivam, kdyz chci neco nahrat TC a ani jedna chybicka ani jendou kousnuti
Sezen si plugin do TC, je na SM
No a na ty fce, co ma SDS.. no pro jednou dvakrat za mesic to nejak prezijes  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 11:16 am Předmět: Re: mRouter |
|
|
KŘOVÁK napsal: | Zdravím,
Díkes.  | Tak si pořiď mrouter a symb. plugin do tc. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 12:07 pm Předmět: |
|
|
EHM...TAK ŇÁK SEM NEPOCHOPIL O ČEM STE TU MLUVILI.....
Sry a nekamenujte mě.....  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 12:53 pm Předmět: |
|
|
KŘOVÁK napsal: | EHM...TAK ŇÁK SEM NEPOCHOPIL O ČEM STE TU MLUVILI.....
Sry a nekamenujte mě.....  |
zkus si precist tohle: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=301
Zbytek snad pochopis  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dantm začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 21, 2005 2:59 pm Předmět: |
|
|
Na tyhle problemy si taky matne vzpominam. Mel jsem je v dobe, kdy jsem se pripojoval k netu pres MSWindows. Od te doby co jsem to nastavil v linuxu, tak jsem jeste nezaznamenal podobnej problem. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vladis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 11:38 am Předmět: |
|
|
Taky mi to občas blblo a dělal mi to Kerio Firewall. Tak jsem ho vymáznul a je to v pohodě. Zatím mi to ani jednou neselhalo.  _________________ C35i >> M45 >> SX1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|