Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
flom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 7:59 am Předmět: Update FW43 jinak než přes kabel |
|
|
Hallo!!!
Mám firmware 25 a z pochopitelných důvodů chci provést změnu. Mám již staženou 43, ale nemám datový kabel a také se mi ho rozhodně kupovat nechce Když jsem chtěl program spustit a FW nainsalovat, neměl jsem nárok. Buď COM1 nebo COM2 ohlásil mi nemilosrdně program. To samé se mi stalo u programu SimO- teď si přesně nevybavím jméno . Neměli by naši programátoři nějakou utilitku, na instalaci FW přes IrDA??? Nebo by myslíte stačilo zajít k DEALEROVI Siemensu a ten by provedl bezplatnou instalaci do mobilu??? Nemůže přeci očeká vat, že když jsem od něj za veliké peníze koupil autorizovanou kopii(ačkoli já ji nekoupil, ale on to neví ),že budu kupovat i datovýá kabel.
Poraďte!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 8:03 am Předmět: |
|
|
OMG to už se tu řešilo hafo mockrát. Zajdi si ke kamarádovi nebo k někomu. Klidně do servisu. Pokud máš záruku měli by ti ho tam nahrát bezplatně. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HenX táta fóra

Založen: 09. 10. 2004 Příspěvky: 1172 Bydliště: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 8:03 am Předmět: |
|
|
Přes Irda to nejde,aby fungovalo irda tak musi byt telefon zapnuty a pri updatovani FW je telefon vypnuty,takze nic,ale u dealera by ti to meli nahrat. _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 8:04 am Předmět: Díky |
|
|
Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 8:13 am Předmět: |
|
|
To zkus.Nevim ale jestli ti to udelaji zadara.Ja bych to zanesl tam kde si to koupil.Tam ti to musi udelat,je to jejich povinost.My-C60 _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 8:55 am Předmět: Re: Díky |
|
|
flom napsal: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
Velmi se omlouvám za OT, ale prostě si nemůžu pomoct...
Hele, ale bacha na to! Není dealer jako dealer! Abys mu nevrazil mobil, on ho nezhodnotil a nevrazil ti on pro změnu (v lepším případě) nějakej bílej prášek nebo (v horším případě) kudlu do břicha...
Jinak, servis by ti měl nahrát nový FW zdarma na záruku, pokud vím, protože přece nemůžou nabízet produkt, který je každý jinak funkční, což je jednoznačně prokazatelné, protože u nových FW je dost změn a vylepšení. Ale to je jenom můj názor... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 9:05 am Předmět: Re: Díky |
|
|
wizaard napsal: | flom napsal: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
Hele, ale bacha na to! Není dealer jako dealer! Abys mu nevrazil mobil, on ho nezhodnotil a nevrazil ti on pro změnu (v lepším případě) nějakej bílej prášek nebo (v horším případě) kudlu do břicha...
Jinak, servis by ti měl nahrát nový FW zdarma na záruku, pokud vím, protože přece nemůžou nabízet produkt, který je každý jinak funkční, což je jednoznačně prokazatelné, protože u nových FW je dost změn a vylepšení. Ale to je jenom můj názor... |
|
 |
flom kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 2:49 pm Předmět: Re: Díky |
|
|
My-C60 napsal: | wizaard napsal: | flom napsal: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
Jinak, servis by ti měl nahrát nový FW zdarma na záruku, pokud vím, protože přece nemůžou nabízet produkt, který je každý jinak funkční, což je jednoznačně prokazatelné, protože u nových FW je dost změn a vylepšení. Ale to je jenom můj názor... |
 | No já mám SIEMENS z časopisu yop(to je o mobilech), takže asi pudu do servisu.
Za DEALEREM radši ne(nechci přece tu kudlu v břiše!!!) 8) 8) =P~ =P~  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 3:34 pm Předmět: Re: Díky |
|
|
flom napsal: | My-C60 napsal: | wizaard napsal: | flom napsal: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
 | No já mám SIEMENS z časopisu yop(to je o mobilech), takže asi pudu do servisu.
V yope sa mi zdajú dosť prehnané ceny. _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HenX táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 25, 2005 8:52 pm Předmět: Re: Díky |
|
|
Palio napsal: | flom napsal: | My-C60 napsal: | wizaard napsal: | flom napsal: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
V yope sa mi zdajú dosť prehnané ceny. |
V Yopu pišou same kraviny.Ja jsem se tam docetl ze SE T230 ma FM radio a MP3 prehravac Mno,mobil bych si tam ani nahodou nekoupil  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: pá srpen 26, 2005 4:11 pm Předmět: Re: Díky |
|
|
My-C60 napsal: | Palio napsal: | flom napsal: | My-C60 napsal: | wizaard napsal: | flom napsal: | Díky! Až potkám někde na ulici servis(nebo DEALERA), tak ho poprosím.  |
V yope sa mi zdajú dosť prehnané ceny. |
V Yopu pišou same kraviny.Ja jsem se tam docetl ze SE T230 ma FM radio a MP3 prehravac Mno,mobil bych si tam ani nahodou nekoupil  |
V recenzií na C75 tam bolo že má display 132x160.  _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|