View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mapako kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 02, 2005 11:43 pm Post subject: C60 zblbla |
|
|
Zdravim potrebujem helpnut po zapnuti a zadani PINU na takmer nepouzivanej C60 sa zrazu mobil vypol a potom ked som ho zapol tak uz len zasvietil a vypol sa, vyzeralo to na software tak som mu dal novy FF pomocou freia /+odblok./po tom ff sa telefon zapne na moment nabehne aj Vlozte sim... no to sa po chvili strati a ostane svietit cisty displej, pri com tlacidla su funkce (mam zapnuty zvuk klavesnice:) telefon sa aj normalne nabija. skusal som aj iny ff /cez sst/ a stale to iste. Vie niekto pomoct? dik |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 7:52 am Post subject: Re: C60 zblbla |
|
|
mapako wrote: | Zdravim potrebujem helpnut po zapnuti a zadani PINU na takmer nepouzivanej C60 sa zrazu mobil vypol a potom ked som ho zapol tak uz len zasvietil a vypol sa, vyzeralo to na software tak som mu dal novy FF pomocou freia /+odblok./po tom ff sa telefon zapne na moment nabehne aj Vlozte sim... no to sa po chvili strati a ostane svietit cisty displej, pri com tlacidla su funkce (mam zapnuty zvuk klavesnice:) telefon sa aj normalne nabija. skusal som aj iny ff /cez sst/ a stale to iste. Vie niekto pomoct? dik |
Mořno by stačilo zmeniť kontrast cez Siemens Contrast Tool, ale môže to byť hw chyba. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 8:05 am Post subject: Re: C60 zblbla |
|
|
Borix wrote: | mapako wrote: | Zdravim potrebujem helpnut po zapnuti a zadani PINU na takmer nepouzivanej C60 sa zrazu mobil vypol a potom ked som ho zapol tak uz len zasvietil a vypol sa, vyzeralo to na software tak som mu dal novy FF pomocou freia /+odblok./po tom ff sa telefon zapne na moment nabehne aj Vlozte sim... no to sa po chvili strati a ostane svietit cisty displej, pri com tlacidla su funkce (mam zapnuty zvuk klavesnice:) telefon sa aj normalne nabija. skusal som aj iny ff /cez sst/ a stale to iste. Vie niekto pomoct? dik |
Mořno by stačilo zmeniť kontrast cez Siemens Contrast Tool, ale môže to byť hw chyba. |
Spis HW chyba,protoze kdyby mel blby kontrast tak se mu uz neukaze to info o vložte sim,takže asi je někde jinde chyba  _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:52 pm Post subject: Re: C60 zblbla |
|
|
My-C60 wrote: | Borix wrote: | mapako wrote: | Zdravim potrebujem helpnut po zapnuti a zadani PINU na takmer nepouzivanej C60 sa zrazu mobil vypol a potom ked som ho zapol tak uz len zasvietil a vypol sa, vyzeralo to na software tak som mu dal novy FF pomocou freia /+odblok./po tom ff sa telefon zapne na moment nabehne aj Vlozte sim... no to sa po chvili strati a ostane svietit cisty displej, pri com tlacidla su funkce (mam zapnuty zvuk klavesnice:) telefon sa aj normalne nabija. skusal som aj iny ff /cez sst/ a stale to iste. Vie niekto pomoct? dik |
Mořno by stačilo zmeniť kontrast cez Siemens Contrast Tool, ale môže to byť hw chyba. |
Spis HW chyba,protoze kdyby mel blby kontrast tak se mu uz neukaze to info o vložte sim,takže asi je někde jinde chyba  |
Podla mňa keby to bola HW chyba tak by sa mu tiež nič neukázalo. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:58 pm Post subject: Re: C60 zblbla |
|
|
Palio wrote: | My-C60 wrote: | Borix wrote: | mapako wrote: | Zdravim potrebujem helpnut po zapnuti a zadani PINU na takmer nepouzivanej C60 sa zrazu mobil vypol a potom ked som ho zapol tak uz len zasvietil a vypol sa, vyzeralo to na software tak som mu dal novy FF pomocou freia /+odblok./po tom ff sa telefon zapne na moment nabehne aj Vlozte sim... no to sa po chvili strati a ostane svietit cisty displej, pri com tlacidla su funkce (mam zapnuty zvuk klavesnice:) telefon sa aj normalne nabija. skusal som aj iny ff /cez sst/ a stale to iste. Vie niekto pomoct? dik |
Spis HW chyba,protoze kdyby mel blby kontrast tak se mu uz neukaze to info o vložte sim,takže asi je někde jinde chyba  |
Podla mňa keby to bola HW chyba tak by sa mu tiež nič neukázalo. |
Nemusí,to je fakt,no.Ale jestli mu to nepomáha ani po nahrání FF, možna v servise by mu nějak nahrali sw a tam to vždycky zabere. _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 4:38 pm Post subject: Re: C60 zblbla |
|
|
My-C60 wrote: | Palio wrote: | My-C60 wrote: | Borix wrote: | mapako wrote: | Zdravim potrebujem helpnut po zapnuti a zadani PINU na takmer nepouzivanej C60 sa zrazu mobil vypol a potom ked som ho zapol tak uz len zasvietil a vypol sa, vyzeralo to na software tak som mu dal novy FF pomocou freia /+odblok./po tom ff sa telefon zapne na moment nabehne aj Vlozte sim... no to sa po chvili strati a ostane svietit cisty displej, pri com tlacidla su funkce (mam zapnuty zvuk klavesnice:) telefon sa aj normalne nabija. skusal som aj iny ff /cez sst/ a stale to iste. Vie niekto pomoct? dik |
Podla mňa keby to bola HW chyba tak by sa mu tiež nič neukázalo. |
Nemusí,to je fakt,no.Ale jestli mu to nepomáha ani po nahrání FF, možna v servise by mu nějak nahrali sw a tam to vždycky zabere. |
Pokial ešte má záruku. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|