Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lewa táta fóra

Založen: 30. 12. 2004 Příspěvky: 1037 Bydliště: ČR -> České Budějovice
7861.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 11:36 am Předmět: Program MSVDriveE |
|
|
Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 11:42 am Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
Lewa napsal: | Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? |
Hmm.. asi vis, ze se to tu resilo uz nekolikrat.. dost lidi ma pochybnosti o funkcnosti toho programu, ja bych to tebou moc neresil prece jenom existuje vic moznosti jak si na SXko pretahnou vetsi soubory Moc sem neporadil co .. :-/ ale me to taky nejak nefungovalo..
Jo btw. Vsechno nejlepsi k narozeniam  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 11:55 am Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
Lewa napsal: | Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? |
Zkus format a pote hned jako prvni aplikaci nainstaluj MSVdriveE, pokud mas nainstalovano, tak ji jen spust, chvili neco bude delat( bily display) a pak se sam ukonci... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 3:38 pm Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
ZeeRaX napsal: | Lewa napsal: | Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? |
Hmm.. asi vis, ze se to tu resilo uz nekolikrat.. dost lidi ma pochybnosti o funkcnosti toho programu, ja bych to tebou moc neresil prece jenom existuje vic moznosti jak si na SXko pretahnou vetsi soubory Moc sem neporadil co .. :-/ ale me to taky nejak nefungovalo..
Jo btw. Vsechno nejlepsi k narozeniam  |
No jo, to vím no, ale chtěl jsem se zeptat...
BTW: Dík za přání :-) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: so září 03, 2005 3:39 pm Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
jaramara napsal: | Lewa napsal: | Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? |
Zkus format a pote hned jako prvni aplikaci nainstaluj MSVdriveE, pokud mas nainstalovano, tak ji jen spust, chvili neco bude delat( bily display) a pak se sam ukonci... |
Jestli ti to funguje, tento způsob zkusím... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

Založen: 01. 06. 2005 Příspěvky: 385 Bydliště: V křoví-Afrika
1261.00 SMM
|
Zaslal: ne září 04, 2005 4:40 pm Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
Božínku, to nevíte, že když to nainstalujete a následně spustíte (vytvoří se vám složka Mail na E) tak pak musíte z C/System/složku Mail vymazat? _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne září 04, 2005 6:25 pm Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
KŘOVÁK napsal: | Lewa napsal: | Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? |
Božínku, to nevíte, že když to nainstalujete a následně spustíte (vytvoří se vám složka Mail na E) tak pak musíte z C/System/složku Mail vymazat? |
Tu slozku mazat nemusis, pokud mas po formatu, tak ma nula nula prd Ja osobne ji jeste mazat nezkousel, pac hned po formatu zapinam MsvDriveE, ty ji mas smazlou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: ne září 04, 2005 9:18 pm Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
KŘOVÁK napsal: | Lewa napsal: | Tato symbianová aplikace má fungovat tak, že věci, které přijmu přes BT/IrDA se uloží na kartu MMC... Ale i když program nainstaluju (na MMC ve složce "system" se mi vytvoří složka "mail"), tak se mi věci ukládají na MMC ale taky pořád do paměti telefonu, takže mi nikdo nemůže poslat větší soubor, než mám volnou paměť telefonu. Nevíte někdo, co s tím? |
Božínku, to nevíte, že když to nainstalujete a následně spustíte (vytvoří se vám složka Mail na E) tak pak musíte z C/System/složku Mail vymazat? |
Vymazat jo? To jsem zkoušel a musel jsem přehrát FW, protože mi nešli posílat MMS ani SMS ani Maily... To teda nedoporučuju... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: ne září 04, 2005 9:25 pm Předmět: Re: Program MSVDriveE |
|
|
citace: |
Vymazat jo? To jsem zkoušel a musel jsem přehrát FW, protože mi nešli posílat MMS ani SMS ani Maily... To teda nedoporučuju... |
Diky jeste ze jsi to napsal.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 11:23 am Předmět: |
|
|
Pokud máte zprávy přesměrované na E, tak složku c:\system\mail můžete klidně smazat. _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 1:29 pm Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | Pokud máte zprávy přesměrované na E, tak složku c:\system\mail můžete klidně smazat. |
Ktery je to patch ? na SMO ani na SM sem ho nenasel.. asi na osliku ze ? (teda pokud nekecas ) ...sakra, kde tam vl. jsou ty patche ? chjo blba azbuka  _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 2:08 pm Předmět: |
|
|
citace: | Ktery je to patch ? na SMO ani na SM sem ho nenasel.. asi na osliku ze ? (teda pokud nekecas ) ...sakra, kde tam vl. jsou ty patche ? chjo blba azbuka |
Co to kecas Asi jsi si n nevsiml, ze je tady dizkuse o programu MsvDriveE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 2:15 pm Předmět: |
|
|
Gwin napsal: | Pokud máte zprávy přesměrované na E, tak složku c:\system\mail můžete klidně smazat. |
A to přesměrování zajistí ten program? Nebo pouze vytvoří složku "mail" na Ečku? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 2:21 pm Předmět: |
|
|
Lewa napsal: | Gwin napsal: | Pokud máte zprávy přesměrované na E, tak složku c:\system\mail můžete klidně smazat. |
A to přesměrování zajistí ten program? Nebo pouze vytvoří složku "mail" na Ečku? |
Na E:/System/ si vytvori slozku Mail a zaroven i presmeruje, aby posta chodila na pametovku, ale nezkousel jsem ji nikdy na C:/ mazat... Samozrejme ze nestaci ten program nainstalovat, ale musis ho i spustit, objevi se ti bily display a pak se ten program sam vypne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lewa táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 2:23 pm Předmět: |
|
|
jaramara napsal: | Lewa napsal: | Gwin napsal: | Pokud máte zprávy přesměrované na E, tak složku c:\system\mail můžete klidně smazat. |
A to přesměrování zajistí ten program? Nebo pouze vytvoří složku "mail" na Ečku? |
Na E:/System/ si vytvori slozku Mail a zaroven i presmeruje, aby posta chodila na pametovku, ale nezkousel jsem ji nikdy na C:/ mazat... Samozrejme ze nestaci ten program nainstalovat, ale musis ho i spustit, objevi se ti bily display a pak se ten program sam vypne. |
No tak to je logický, že ho musím zapnout, jinak kde by se mi tam vzala složka "mail" na Ečku, že? Jinak zkusim to smazat..
Jinak díky všem za rady... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|