Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Pumpir kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 12:02 pm Předmět: Problém s joysticem na M65 - jak to dopadlo |
|
|
Asi před třemi týdny jsem přispíval tématem "Problém s joysticem na M65". Jen stručné připomenutí - na úplně nové M65 joystic při kolmém stisku "lupnul" ale nic se nestalo, muselo se opakovaně a silněji mačkat, dokud se nezadařilo. Poprvé mne prodejce vyměnil mobil za nový. Ten měl uvedenou závadu ještě markantnější, tak jsem to odnesl do sevisního střediska Siemens u Anděla. Mrkli na to, řekli že to musejí poslat na opravu. Po týdnu mne přišel opravený mobil - v opravence bylo "Závada rozpoznána, opraveno výměnou joysticu". Problém byl v tom, že závada byla pořád úplně stejná. Tak jsem to odnesl opět do Siemens servisu, opět to putovalo na opravu a dnes mě dorazil opravený mobil, která má skutečne funkční joystic na 100%, který pracuje na první stisknutí (dlužno dodat, že na jeho bocích jsou jakési malé drápance, ale nejsem žádný estét a tak opraváři rád odpustím jeho malý prohřešek - hlavně že to funguje). Tudíž měsíc po koupi nové M65 ji konečně mám k dispozici a s plně funkčním joysticem. Škoda, že to nešlo hned napoprvé :-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukss začátečník

Založen: 25. 08. 2005 Příspěvky: 40 Bydliště: Benešov u Semil
61.00 SMM
|
Zaslal: po září 05, 2005 12:18 pm Předmět: |
|
|
Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám  _________________ Alcatel OT302--->Nokia3310--->SiemensMT50--->SiemensM65 FW50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Zaslal: po září 05, 2005 12:54 pm Předmět: |
|
|
to buďte rádi,mám kámoše s k700i a joystick nejde mačkat.....už to byl vyměnit a po 2 tydnech znovu....  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
blabulabul kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 2:45 pm Předmět: |
|
|
Lukss napsal: | Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám  |
Taky jsem ho na nový M65 musel mačkat hooodně silou, tak jsem ho týden cvičil, bušil do něj, ohejbal na všechny strany a teď je krásně přesnej, reaguje na první zmáčknutí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palio veterán

Založen: 23. 11. 2004 Příspěvky: 1525 Bydliště: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 6:18 pm Předmět: |
|
|
blabulabul napsal: | Lukss napsal: | Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám  |
Taky jsem ho na nový M65 musel mačkat hooodně silou, tak jsem ho týden cvičil, bušil do něj, ohejbal na všechny strany a teď je krásně přesnej, reaguje na první zmáčknutí  |
Takže nová rada pre všetkých s M65 ktorým zle reaguje joy: Mláťte nímj pokial to nebude ono.  _________________ SGS2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004 Příspěvky: 2937 Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Zaslal: st září 14, 2005 9:19 pm Předmět: |
|
|
Nie nepocuvajte palia ja vam dam radu .Vyberte a zalozte joystick par krat a potom sa rozbehnite na bicikly tak aby vam telefon trcal z vrecka aspon 40KM/h.Nechajte telefon vypadnut na zem a potom ho pozbierajte.Zistite ze mate polamany kryt a odpadnuty joystick ktory neviete najst.A toto bol moj pribhe.Teraz si radsej nestriham nechetr na palci aby osm mohol ovladat telefon .Vrelo ODPORUCMA  _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arny_CZ začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt září 15, 2005 8:57 am Předmět: |
|
|
Já mám taky fígl. Joystick na mé M65 taky chodil trošičku hůř při stlačení. Asi před dvěma měsíci jsem si z netu stáhl JAVA hru Solitaire a od té do by ji neustále hraji (i na záchodě)
Nevím proč, ale baví mě víc , než karty ve Windows.
No, a jak furt mačkám, tlačím, hýbu a gameskuju, joystick začal chodit líp a líp, dnes se mi zdá skoro téměř v pohodě.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|