clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Problém s joysticem na M65 - jak to dopadlo

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Problém s joysticem na M65 - jak to dopadlo

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pumpir
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 12:02 pm    Předmět: Problém s joysticem na M65 - jak to dopadlo Odpovědět s citátem

Asi před třemi týdny jsem přispíval tématem "Problém s joysticem na M65". Jen stručné připomenutí - na úplně nové M65 joystic při kolmém stisku "lupnul" ale nic se nestalo, muselo se opakovaně a silněji mačkat, dokud se nezadařilo. Poprvé mne prodejce vyměnil mobil za nový. Ten měl uvedenou závadu ještě markantnější, tak jsem to odnesl do sevisního střediska Siemens u Anděla. Mrkli na to, řekli že to musejí poslat na opravu. Po týdnu mne přišel opravený mobil - v opravence bylo "Závada rozpoznána, opraveno výměnou joysticu". Problém byl v tom, že závada byla pořád úplně stejná. Tak jsem to odnesl opět do Siemens servisu, opět to putovalo na opravu a dnes mě dorazil opravený mobil, která má skutečne funkční joystic na 100%, který pracuje na první stisknutí (dlužno dodat, že na jeho bocích jsou jakési malé drápance, ale nejsem žádný estét a tak opraváři rád odpustím jeho malý prohřešek - hlavně že to funguje). Tudíž měsíc po koupi nové M65 ji konečně mám k dispozici a s plně funkčním joysticem. Škoda, že to nešlo hned napoprvé :-(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukss
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky ho musim silnějc mačkat,ale už si zvykám Smile
J.M.C
mecenáš
mecenáš

33.00 SMM

Příspěvky na SM: 600,-
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to buďte rádi,mám kámoše s k700i a joystick nejde mačkat.....už to byl vyměnit a po 2 tydnech znovu.... Neutral
blabulabul
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 13, 2005 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukss napsal:

Taky jsem ho na nový M65 musel mačkat hooodně silou, tak jsem ho týden cvičil, bušil do něj, ohejbal na všechny strany a teď je krásně přesnej, reaguje na první zmáčknutí Dancing Whistle
Palio
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 13, 2005 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blabulabul napsal:
Lukss napsal:

Taky jsem ho na nový M65 musel mačkat hooodně silou, tak jsem ho týden cvičil, bušil do něj, ohejbal na všechny strany a teď je krásně přesnej, reaguje na první zmáčknutí Dancing Whistle

Takže nová rada pre všetkých s M65 ktorým zle reaguje joy: Mláťte nímj pokial to nebude ono. Laughing

Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie nepocuvajte palia ja vam dam radu .Vyberte a zalozte joystick par krat a potom sa rozbehnite na bicikly tak aby vam telefon trcal z vrecka aspon 40KM/h.Nechajte telefon vypadnut na zem a potom ho pozbierajte.Zistite ze mate polamany kryt a odpadnuty joystick ktory neviete najst.A toto bol moj pribhe.Teraz si radsej nestriham nechetr na palci aby osm mohol ovladat telefon .Vrelo ODPORUCMA Very Happy
Arny_CZ
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám taky fígl. Joystick na mé M65 taky chodil trošičku hůř při stlačení. Mad Asi před dvěma měsíci jsem si z netu stáhl JAVA hru Solitaire a od té do by ji neustále hraji (i na záchodě)
Nevím proč, ale baví mě víc , než karty ve Windows. d'oh!
No, a jak furt mačkám, tlačím, hýbu a gameskuju, joystick začal chodit líp a líp, dnes se mi zdá skoro téměř v pohodě. Dancing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: