View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mikeee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 7:58 pm Post subject: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
Tak me napadlo,existuje aplikace,ktera by dokazala na mobilu spojenym kabelem s PC zobrazovat to,co pisu na klavesnici PC?Treba kdyz jsem nemel net a chtel bych to pouzit pro zrychleni psani v jimmovi nebo v oskarkovi? _________________ Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->
Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ??? |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 10:05 pm Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
Mikeee wrote: | Tak me napadlo,existuje aplikace,ktera by dokazala na mobilu spojenym kabelem s PC zobrazovat to,co pisu na klavesnici PC?Treba kdyz jsem nemel net a chtel bych to pouzit pro zrychleni psani v jimmovi nebo v oskarkovi? |
Tak se pripoj s mobilem pres GPRS k internetu a pouzij nejakyho nizkodatozroutovyho klienta pro pc Takova aplikace kterou chces stezi existuje. Navic si nedokazu predstavit, ze by si mel zaply dve aplikace. Jednu ktera by ti snimala co pises a druhou treba jimma. Proste nesmysl  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sun Sep 18, 2005 10:14 pm Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
XXX wrote: | Mikeee wrote: | Tak me napadlo,existuje aplikace,ktera by dokazala na mobilu spojenym kabelem s PC zobrazovat to,co pisu na klavesnici PC?Treba kdyz jsem nemel net a chtel bych to pouzit pro zrychleni psani v jimmovi nebo v oskarkovi? |
Tak se pripoj s mobilem pres GPRS k internetu a pouzij nejakyho nizkodatozroutovyho klienta pro pc Takova aplikace kterou chces stezi existuje. Navic si nedokazu predstavit, ze by si mel zaply dve aplikace. Jednu ktera by ti snimala co pises a druhou treba jimma. Proste nesmysl  |
ja jsem to pochopil tak ze chce z PC ovladat mobil -- aby tam psal pomoci klavesnice
jasne ze 2 java aplikace jsou blbost  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:39 am Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
sidbin wrote: | XXX wrote: | Mikeee wrote: | Tak me napadlo,existuje aplikace,ktera by dokazala na mobilu spojenym kabelem s PC zobrazovat to,co pisu na klavesnici PC?Treba kdyz jsem nemel net a chtel bych to pouzit pro zrychleni psani v jimmovi nebo v oskarkovi? |
Tak se pripoj s mobilem pres GPRS k internetu a pouzij nejakyho nizkodatozroutovyho klienta pro pc Takova aplikace kterou chces stezi existuje. Navic si nedokazu predstavit, ze by si mel zaply dve aplikace. Jednu ktera by ti snimala co pises a druhou treba jimma. Proste nesmysl  |
ja jsem to pochopil tak ze chce z PC ovladat mobil -- aby tam psal pomoci klavesnice
jasne ze 2 java aplikace jsou blbost  |
A tobe se to zda realny? _________________ Musim, musim, dokud to jede...
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:22 am Post subject: |
|
|
No já myslím že by ocenil nějakou klávesnici kterou by propojil s mobilem a mohl na ní psát třeba když je připojen k ICQ přes jimm.Chce si usnadnit datlování který je na klávesnici fakt opruz Kdysi dávno siemens prodával přídavnou klávesnici.Ale nevim kde by se dala sehnat a za kolik.A jestli by po výměně konektoru(která by byla nezbytná) fungovala správně  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:57 am Post subject: |
|
|
jamaica wrote: | No já myslím že by ocenil nějakou klávesnici kterou by propojil s mobilem a mohl na ní psát třeba když je připojen k ICQ přes jimm.Chce si usnadnit datlování který je na klávesnici fakt opruz Kdysi dávno siemens prodával přídavnou klávesnici.Ale nevim kde by se dala sehnat a za kolik.A jestli by po výměně konektoru(která by byla nezbytná) fungovala správně  |
mno kdyz fungoval ten externi mp3 prehravac (funguje i ve vyssim FW??)...tak by na tom mohlo neco byt bude zalezet na FW _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 10:57 am Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
sidbin wrote: | ja jsem to pochopil tak ze chce z PC ovladat mobil -- aby tam psal pomoci klavesnice |
SiMoCo, menu Telefon a Dalkove ovladani a zapnout "text mode" |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 11:16 am Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
pavelc wrote: | sidbin wrote: | ja jsem to pochopil tak ze chce z PC ovladat mobil -- aby tam psal pomoci klavesnice |
Taky řešení  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
XXX ostřílený diskusník

3062.50 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 11:32 am Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
pavelc wrote: | sidbin wrote: | ja jsem to pochopil tak ze chce z PC ovladat mobil -- aby tam psal pomoci klavesnice |
Diky za tip. O tehle moznosti sem nevedel, vazne to fakci  _________________ Musim, musim, dokud to jede...
|
Back to top |
|
 |
Mikeee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:43 pm Post subject: Re: Psat na klavesnici PC sms nebo byt v jimmovi? |
|
|
No to neni vubec spatny :-) Rozhodne elegantni reseni...dik. _________________ Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->
Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ??? |
|
Back to top |
|
 |
|