clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Patchovanie x65
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Patchovanie x65
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
v.gargulak
kolemjdoucí

Založen: 14. 10. 2004
Příspěvky: 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 18, 2005 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

beardie napsal:
skus prestavit com1 na com2, niekedy com1 blbne


To mě nenapdalo. Zkusím to taky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRZ
kolemjdoucí

Založen: 23. 01. 2005
Příspěvky: 24
Bydliště: Opava

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 29, 2005 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam dotaz, kdyz chci nahrat nejaky ten patch na CX65 (FW50), nemohl bych to jen jednoduse nahrat primo do telefonu pres V-Klay? Kdysi davno s FW25 jsem jich par nahral a slo to.
Jeste jedna vec - pri nahravani grafickeho patche postupu jak? Pokud patch obsahuje soubor *.vkp a obrazky(napr. zmena ukazatele stavu baterie) , tak jak na to? Diky

_________________
Mitsubishi Trium Mars -> Siemens MT50 -> CX65 FW50 + DCA510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 29, 2005 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRZ napsal:
Mam dotaz, kdyz chci nahrat nejaky ten patch na CX65 (FW50), nemohl bych to jen jednoduse nahrat primo do telefonu pres V-Klay? Kdysi davno s FW25 jsem jich par nahral a slo to.
Jeste jedna vec - pri nahravani grafickeho patche postupu jak? Pokud patch obsahuje soubor *.vkp a obrazky(napr. zmena ukazatele stavu baterie) , tak jak na to? Diky


A jak jinak je chceš nahrát než přímo do telefonu??? A když nahráváš grafický patch tak nemusíš nahrávat žádné obrázky prostě všechno je už v tom souboru .vkp

_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
FRZ
kolemjdoucí

Založen: 23. 01. 2005
Příspěvky: 24
Bydliště: Opava

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 29, 2005 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V clanku Patchování x65 - aktualizace 8.11.2004 je napsane, ze nejdriv vytahneme x65flasherem cast FF (podle udaju z patche), pak ji upravime ve V-Klay (prace se souborem) a pak upravenou flash nahrajeme zpatky do telefonu x65 flasherem. Je to ale dost stary clanek, ale je to docela na pytel takhle to obchazet, takze patchovat primo ve V-Klay, prace s telefonem?
U toho grafickeho patche jsem si nebyl jisty jak na nej, ale kdyz jsem otevrel soubor, byly tam velke bloky, jejiz pocet podle oka odpovidal poctu obrazku, ale nebyl jsem si jisty... Diky

_________________
Mitsubishi Trium Mars -> Siemens MT50 -> CX65 FW50 + DCA510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 29, 2005 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne nerozumiem otazke, vlastne som ju tam ani nenasiel, ale dedukujem, ze sa chces uistit ako nahrat graf. patch.
Rovnako ako systemovy. Otvoris ho vo V_Klay a das aplikovat.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Palio MT
začátečník
začátečník

Založen: 24. 09. 2005
Příspěvky: 54

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Najprv vsak skus aplikovat ten patch do vytvorenej zalohy ff. nie je to podmienka, ale to len tak pre istotu ci sa neprekryvaju adresy. (toto ani nie je az take potrebne, lebo ak to budes aplikovat aj rovno do phonu tak ti to nezhodu vyhlasi a opyta sa ci chces pokracovat s vytvorenim repair suboru).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRZ
kolemjdoucí

Založen: 23. 01. 2005
Příspěvky: 24
Bydliště: Opava

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2005 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak patchuju (...zatim) bez problemu primo do telefonu pres V-Klay. Patch vzdycky pred nahranim otestuju (otaznikem) a pak nahraju. Zatim asi kolem desiti patchu, ale ted dost laboruju s mainscreen position a extra infem, takze nahraju, odstranim, upravim. Nahraju (upraveny), pak me napadne to udelat trochu jinak tak zase smazu, upravim, nahraju...
_________________
Mitsubishi Trium Mars -> Siemens MT50 -> CX65 FW50 + DCA510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jan Steinbauer
kolemjdoucí

Založen: 15. 06. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 3:00 pm    Předmět: Servisní menu M65 fw50 Odpovědět s citátem

Je někde v tomto foru popsaný kompletní a hlavně ucelený návod jak v M65 aktivovat servisní menu jak bylo kdysi za blahých časů pro S55 a ne jen jednotlivé výkřiky k aktuálním problémům. Za poskytnutou pomoc předem děkuje Honza Steinbauer / steinbauerova_@iol.cz /
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Jan Steinbauer
V rade x65 sa servisne menu aktivuje patchom. A potom si ho este musis vyviest na hotkey.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
a12a
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 04. 06. 2005
Příspěvky: 506
Bydliště: Studénka,(21,4km od Ostravy)

3074.50 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cau, jak to je pls s patchem : Focení v maximální kvalitě (100% místo 75%)
to jako ze kdyz mam nadstavenou kvalitu fotek na nejvyssi, tak je to vlastne tech 75 %??? d'oh! jake budou mit potom fotky rozliseni u tech 100%? (doufam ze to chapu dobre) Shocked

_________________
M65@CX65, FW50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2005 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riesi sa to od prveho BEZY-ho prispevku na tej strane.
Arrow http://siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9628&postdays=0&postorder=asc&start=30

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Strana 16 z 16

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group