Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Dali byste přednost "véčku", pokud by mělo třeba jen o trochu lepší výbavu? |
Rozhodně, za každou cenu |
|
15% |
[ 3 ] |
Uvažoval bych o něm |
|
52% |
[ 10 ] |
Ne, i kdyby bylo lepší než klasický |
|
31% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 19 |
|
Autor |
Zpráva |
Alex Lebowski začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 18, 2005 9:44 am Předmět: CF75 - máte ho někdo? |
|
|
Zdar,
všechny články a recenze co jsem našel o CF75 jsou už docela prošlé a telefon jsem viděl nějakou dobu v prodeji.
Nemáte ho někdo? Zajímalo by mě jaký je v praxi. _________________ Dancall HP2711 -> N5110 -> Sie C35i -> Sony CMD-J5(ztracen) -> Motorola T180 -> Sie S35i(ukraden) -> Eric. T10 -> Sie MT50 -> CX65 -> S65.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: út říjen 04, 2005 7:50 pm Předmět: |
|
|
Od 3.10. mám v ruke aj CF75 a milo ma prekvapil displej a najmä klávesnica s príjemným bielym podsvietením, čo sa nedá zrovnať s CF62. Klávesnica je jednou z najtichších zo Siemensov (oproti CX75 určite, aj CX65) a dá sa pomerne dobre na nej písať aj prstami dvoch rúk.
Niekomu chýbajú tie svetielka, čo blikajú okolo, inému to zase prekáža.
Mám tam fw 07 a skracuje to SMS pri diakritike, keďže zatiaľ nie je vyššia verzia musím to obísť alebo písaním bez T9 alebo prepínaním slov na bez diakritiky, čo našťastie pri mnohých slovách ide.
Trocha mi tiež prekáža, že pri voľbe farebných tém nemám možnosť vybrať farbu písmen.
CF75 má aj foťák - čo ja nepotrebujem, má ale rýchlejší modem - a infraport, čo mne postačuje.
Od mobilu nečakám ani kvalitné foto, ani rádio, ani hudbu - MP3, ani MMS karty.
Mne stačí kvalitná klávesnica, príjemné podsvietenie, emailový klient, modem cez GPRS do internetu (kde som EDGE nie je a asi ani nebude, bude asi skôr UMTS ?) a to mi CF75 poskytuje zatiaľ k plnej spokojnosti, okrem tých skracujúcich SMS, čo hádam napraví nová verzia.
Takže som milo prekvapený a je možné, že tento mobil sa udomácni dlhšie, pokiaľ nepríde S75... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Zaslal: út říjen 04, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
Mam ho aj ja a oproti CF62-ke,ktoru som mal predtym,je ovela rychlejsi a aj krajsi,sice je trosku tazsi,ale je to krasny V-ckovy kus.CFX65 som nemal,ale pripada mi nejaky velky.Takze CF75 sa vyznamenala v krasnom svetle,akurat ta T9 ma tiez trapi,ale co uz,pisanie bez T9 je rychlejsie ako u predoslych modelov a da sa povedat,ze aj plynule.aj nacitavanie java aplikacii je rychle.Takze je to dobry kusok od siemensu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út říjen 04, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
momentalen to je nejlepsi Vcko od siemensu..
ono taky neni moc z ceho vybirat..ale za ty to neni spatna koupe..sice bych ho kamaradovy doporucil..ale je tam par much ktere doufam opravi vyssi fw. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: út říjen 04, 2005 9:22 pm Předmět: |
|
|
Drobcek9056 napsal: | T9 ma tiez trapi |
Myslím, že čoskoro sa objaví nová vezia fw na SM - to je problém všetkých základných verzií rady x75. Žiaľ, zatiaľ pri CF75 nie je iná okrem základnej verzie aj na SM. ALE nemalo to ujsť pri testovaní. O pár týždňov to bude iné.
CF75 je najlepšie véčko Siemensu a neviem či už bude lepšie, čo do klávesnice sa radí k špičkám, ergonomicky a aj elegatne dobre zladené, celkový dizajn je podarený, a tie tlačítka napravo ako spúšť foťáku, či regulácia hlasitosti, či spustenie horného displeja bez otvorenia mobilu - je tiež pohodlnosť. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|