View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
toms_em kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 9:33 am Post subject: Preferované sítě u S65 a sim T-Mobile |
|
|
Ahoj,
narazil sjem na zajimavý problém a nikde jsem zatím nenašel něco podobného. Mám sim od T-Mobile a S65 s fw.50. Když jsem si chtěl upravit seznam preferovaných sítí pro roaming tak ho mám prázdný. Zkoušel sjem ale vložit do telefonu sim od Eurotelu a seznam tam najednou je. Neví někdo čím to může být a jak to vyřešit? M8m se obrátit na T-Mobile?
Díky TomS |
|
Back to top |
|
 |
pvever začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Mě to u T-mobile taky dělá. Chtěl jsem si změnit název operátora, ale nic se mi tam nezobrazí.
Je zajímavé, že na staré MC60 to jde vpohodě. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
Kdyz vypnete SIM Toolkit (funkce SIM karty) melo by vas to k tem seznamum pustit. Ale nejsem si jist, u CX65 jsem to taky resil, myslim ze sem to vyresil timhle, ted tam ale mam ET. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|