View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vajko15 kolemjdoucí
Joined: 25 Oct 2005 Posts: 7 Location: hlavna 340 pohronsky ruskov
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 8:35 am Post subject: Skapal mi c60 |
|
|
Nevie mi niekto pomoct ako ozivim mrtvolku c60.Patchoval som telefon a on mi proste skapal.pokusal som sa zrusit patch ale nepomohlo to.pokusal som sa ho aj flashnut a nefunguje aj tak.Ak mi niekto pomoze budem mu velmi vdacny. |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 9:01 am Post subject: Re: Skapal mi c60 |
|
|
vajko15 wrote: | Nevie mi niekto pomoct ako ozivim mrtvolku c60.Patchoval som telefon a on mi proste skapal.pokusal som sa zrusit patch ale nepomohlo to.pokusal som sa ho aj flashnut a nefunguje aj tak.Ak mi niekto pomoze budem mu velmi vdacny. |
skuš nahrát zálohu FF a vyndat a zandat baterku někdy to pomáhá _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
vajko15 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 9:08 am Post subject: Re: Skapal mi c60 |
|
|
skuš nahrát zálohu FF a vyndat a zandat baterku někdy to pomáhá[/quote]
no ibaze ja ten FF nemam a ten co je na tejto stranke robi haluze vyhodi mi error. Mohol by si mi napisat cely postup ako sa to da urobit??A kde ten FF zozeniem ??? A ake programy na to potrebujem?????Budem ti eňvelmi vdacny |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 9:46 am Post subject: Re: Skapal mi c60 |
|
|
vajko15 wrote: | hairy.pecker wrote: | skuš nahrát zálohu FF a vyndat a zandat baterku někdy to pomáhá |
no ibaze ja ten FF nemam a ten co je na tejto stranke robi haluze vyhodi mi error. Mohol by si mi napisat cely postup ako sa to da urobit??A kde ten FF zozeniem ??? A ake programy na to potrebujem?????Budem ti eňvelmi vdacny |
no musíš někde sehnat zálohu FF, tady na SM je a neměla bi dělat haluze skuš to znovu a pak musíš odblokovat IMEI přes freiu, podívej se byl tady někde návod _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit
Last edited by hairy.pecker on Tue Oct 25, 2005 1:24 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 10:28 am Post subject: |
|
|
No pokud jsi nahrál fullflash, předpokládám cizí, tak musíš odblokovat jak již bylo psáno. Jinak obnova umrtvených telefonů je hezky a jasně popsána od hanniho zde .
Jinak ta FF v zálohách je v pohodě, mnohokrát jsem ji použil. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
vajko15 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 1:11 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No pokud jsi nahrál fullflash, předpokládám cizí, tak musíš odblokovat jak již bylo psáno. Jinak obnova umrtvených telefonů je hezky a jasně popsána od hanniho zde .
Jinak ta FF v zálohách je v pohodě, mnohokrát jsem ji použil. |
no skusal som to ale nejak mi ten telefon nejde zapnut.Neexistuje aj nejaky ini sposob ako sa da ta c 60 ozivit. Odblokoval som aj ten imei a stale to nejde. poradte ako si ho mam ozivit.Dakujem |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
Nechci být zapšklý rejpal, ale je to ten samý návod co psal hanni a na který jsem odkazoval výše, tak nevím proč odkazuješ na cizí stránky. A jak jsem psal též výše, ta fullflash na našich stránkách je OK, včera odpoledne jsem s ní oživoval jeden kousek. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
vajko15 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Nechci být zapšklý rejpal, ale je to ten samý návod co psal hanni a na který jsem odkazoval výše, tak nevím proč odkazuješ na cizí stránky. A jak jsem psal též výše, ta fullflash na našich stránkách je OK, včera odpoledne jsem s ní oživoval jeden kousek. |
pani ja nechcem aby ste sa tu hadali ale potrebujem pomoct a za akukolvek pomoc budem vdacny teraz som doprepaloval ten FF a stale to nejde ani ked som tam odblokoval ten IMEI stale nejde zapnut ani sa neozve a ani nenabija.Prosim pomozte niekto Dakujem |
|
Back to top |
|
 |
Honza Bouma táta fóra

7912.98 SMM
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 5:51 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Nechci být zapšklý rejpal, ale je to ten samý návod co psal hanni a na který jsem odkazoval výše, tak nevím proč odkazuješ na cizí stránky. A jak jsem psal též výše, ta fullflash na našich stránkách je OK, včera odpoledne jsem s ní oživoval jeden kousek. | jde oto,ze navod na ktery jsem odkazal ja,muze na zacatecnika pusobit specificteji,a pokud jde o FF,netvrdim,ze zde na SM je spatny,ale pokud se nepletu,tak ten co je v kategorii Fullflash ma zvetsenou pamet a jeste nejake upravy,coz muze nekomu vadit,ale jstli se pletu,tak se omlouvam.Pokud jde o problem s telefonem:Mozna,ze je to teda problem s RF deskou... _________________ MOTOROLA d520>SIEMENS C35i>NOKIA 3410>back to SIEMENS C35i>SIEMENS C60>SIEMENS SX1>SIEMENS SXG75 White
Zadáno 12.5.2012-Nabízím k prodeji autorádio: http://aukro.cz/show_item.php?item=2342361883 |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: |
Nechci být zapšklý rejpal, ale je to ten samý návod co psal hanni a na který jsem odkazoval výše, tak nevím proč odkazuješ na cizí stránky. A jak jsem psal též výše, ta fullflash na našich stránkách je OK, včera odpoledne jsem s ní oživoval jeden kousek. |
Tie návody sú odlišné. A dosť. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
vajko15 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 10:07 am Post subject: |
|
|
Borix wrote: | Krokodýl wrote: |
Tie návody sú odlišné. A dosť. |
Sakra nenajde sa tu niekto kto mi s tym poradi ako sa to da spravit?????? |
|
Back to top |
|
 |
Borix veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Skús:
1. Prehrať firmware, ak nepomôže tak:
2.Stiahnuť ten ff, čo je na týchto stránkach, dať ho do mobilu cez v-klay, odblokovať podľa http://borix.wz.cz/borix.wz.cz/unlock.htm ak nepomôže tak
3.Servis, ak ani ten nepomôže tak:
a.) predať na náhradné diely
b.) zahodiť _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|