Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Luke_chiptuning začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 7:07 pm Předmět: S65 - Otazník v menu - nastavení |
|
|
chlapi dával jsem kompletní tuning balíček Caged Plasma z konkurenšního serveru, pak nějaká témata ... no a i po dalším swup reflashi a čachrami se zálohama EEPROM atd. mi pořád zůstává v menu NASTAVENÍ mezi položkami ZOBRAZENÍ a VYZVÁNĚNÍ položka, která se jmenuje "?" (otazník) a když se na ni klikne tak se nic neděje... měl jsem tam i developper menu, ale sakryš pořád stejně nevím, co to může být zač... nesetkal jste se s tím někdo ? _________________ 23rd phone: Nokia 3650 + 24th phone Siemens SX1 + 25th phone Siemens S65 www.calver.cz/luke ............. nostalgie:www.luke-chiptuning.ic.cz/sl45 ............. www.calver.cz/luke/s65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 7:13 pm Předmět: Re: S65 - Otazník v menu - nastavení |
|
|
Luke_chiptuning napsal: | chlapi dával jsem kompletní tuning balíček Caged Plasma z konkurenšního serveru, pak nějaká témata ... no a i po dalším swup reflashi a čachrami se zálohama EEPROM atd. mi pořád zůstává v menu NASTAVENÍ mezi položkami ZOBRAZENÍ a VYZVÁNĚNÍ položka, která se jmenuje "?" (otazník) a když se na ni klikne tak se nic neděje... měl jsem tam i developper menu, ale sakryš pořád stejně nevím, co to může být zač... nesetkal jste se s tím někdo ? | Otvor si v menu creator subor Setup.fs a odstran stade polozku Dinamic light _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 7:14 pm Předmět: |
|
|
Je to Dynamic Lights. Máš tam config.fs z M65 nebo CX65. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 7:18 pm Předmět: |
|
|
Staci Setup.fs. Nemusi byt cely Config. _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luke_chiptuning začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 29, 2005 8:12 pm Předmět: |
|
|
no, tak to s tím souvisí... díky chlapi - protože ten patch byl původně pro M65, pak to někdo předělal na S65, ale chybně - některé věci chyběly a musely se ještě dodatečně pak brát z M65 balíčku a navíc v_klay píše chyby při patchování, pak jsem snad přišel na to, že v jiném pořadí aplikace patchů už ty chyby nebyly.. no ale jedna věc tam ještě blbne a to, že při nabíjení se tam nějak bortí obrazovka okolo stavu baterie
viz http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche/tunings/4/&detail=34&tabulka=patche_tunings
bývá tam vrchní polovina čísel stavu baterky a celá část stavu signálu překreslena bílým místem, ale s tím už jsem se smířil... To téma se mi moc líbí, ale stejně přemýšlím, že mi nějak nesedí k černostříbrnému decentnímu telefonu a navíc, bůhví, co jsou tam tedy za boty (vzniklé konverzí M65>S65)..
moc díky za vaši radu, hned na ten config vlítnu  _________________ 23rd phone: Nokia 3650 + 24th phone Siemens SX1 + 25th phone Siemens S65 www.calver.cz/luke ............. nostalgie:www.luke-chiptuning.ic.cz/sl45 ............. www.calver.cz/luke/s65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|