clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S65 - Otazník v menu - nastavení

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S65 - Otazník v menu - nastavení

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luke_chiptuning
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 7:07 pm    Předmět: S65 - Otazník v menu - nastavení Odpovědět s citátem

chlapi dával jsem kompletní tuning balíček Caged Plasma z konkurenšního serveru, pak nějaká témata ... no a i po dalším swup reflashi a čachrami se zálohama EEPROM atd. mi pořád zůstává v menu NASTAVENÍ mezi položkami ZOBRAZENÍ a VYZVÁNĚNÍ položka, která se jmenuje "?" (otazník) a když se na ni klikne tak se nic neděje... měl jsem tam i developper menu, ale sakryš pořád stejně nevím, co to může být zač... nesetkal jste se s tím někdo ?
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 7:13 pm    Předmět: Re: S65 - Otazník v menu - nastavení Odpovědět s citátem

Luke_chiptuning napsal:
chlapi dával jsem kompletní tuning balíček Caged Plasma z konkurenšního serveru, pak nějaká témata ... no a i po dalším swup reflashi a čachrami se zálohama EEPROM atd. mi pořád zůstává v menu NASTAVENÍ mezi položkami ZOBRAZENÍ a VYZVÁNĚNÍ položka, která se jmenuje "?" (otazník) a když se na ni klikne tak se nic neděje... měl jsem tam i developper menu, ale sakryš pořád stejně nevím, co to může být zač... nesetkal jste se s tím někdo ?
Otvor si v menu creator subor Setup.fs a odstran stade polozku Dinamic light
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to Dynamic Lights. Máš tam config.fs z M65 nebo CX65.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romulus
VIP
VIP

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tohoto souboru použij config.fs:

Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/other/ConfigCaS65_Siemensmania.zip

EDIT: nebo setup.fs? teď si nejsem jistý... Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

romulus napsal:
Z tohoto souboru použij config.fs:

Arrow http://www.siemensmania.cz/download.php?file=/other/ConfigCaS65_Siemensmania.zip
Staci Setup.fs. Smile Nemusi byt cely Config.
Luke_chiptuning
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so říjen 29, 2005 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, tak to s tím souvisí... díky chlapi - protože ten patch byl původně pro M65, pak to někdo předělal na S65, ale chybně - některé věci chyběly a musely se ještě dodatečně pak brát z M65 balíčku a navíc v_klay píše chyby při patchování, pak jsem snad přišel na to, že v jiném pořadí aplikace patchů už ty chyby nebyly.. no ale jedna věc tam ještě blbne a to, že při nabíjení se tam nějak bortí obrazovka okolo stavu baterie
viz http://www.beinspired.cz/index.php?s=patche/tunings/4/&detail=34&tabulka=patche_tunings
bývá tam vrchní polovina čísel stavu baterky a celá část stavu signálu překreslena bílým místem, ale s tím už jsem se smířil... To téma se mi moc líbí, ale stejně přemýšlím, že mi nějak nesedí k černostříbrnému decentnímu telefonu a navíc, bůhví, co jsou tam tedy za boty (vzniklé konverzí M65>S65)..

moc díky za vaši radu, hned na ten config vlítnu Applause

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: