View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Milan David kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 1:58 pm Post subject: Odstranění graf. patche - C55 |
|
|
Při změně A55->C55 jsem do founu nahrál FF s již aplikovanými patchy. Nyní se pokouším software "doladit" podle svých potřeb. Všechno jde, jen jsem nenašel grafický patch, dík kterému jsou vyměněny původní ikonky signálu a baterie za nové; rád bych tam vrátil původní.
Místo baterky jsou čísla v hranatých závorkách (%) a místo signálu jsou dva "satelity" s číselnou hodnotou síly signálu.
Díky za rady a nápady.
[email protected] _________________ MilDa |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
Prehraj cisty FW vo Winswupe a mas patche prec. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Milan David kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:32 pm Post subject: |
|
|
No, to teda fakt díky ) Tohle taky vím, šlo mi o ten jedinej patch. IMHO ani tady jsem čistou FF(24) nenašel - jsou tam odchozí hovory atp. - nepamatuju si to přesně - takže kdo ví, jak moc čistej vlastně je , a u Siemensů mají jen 18. Ale díky za snahu. _________________ MilDa |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:46 pm Post subject: |
|
|
A ten FF s patchmi si nahraval od nas?Skusal si aj ten v zalohach pamate? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
warior kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
Da sa to aj trochu zlozitejsie, ale je to trochu istejsie. Pokial som ta spravne pochopil tak ty chces odstranit tu baterku v percentach a signal. Skus si vytvorit patch na zmenu signalu v SPC alebo cez C55PE a potom z neho zisti adresy a tie z toho patchu vymaz.  _________________ A55>AC55+veelka kopa patchov>M55+veelka kopa patchov>S55 fw.20 +kopka patchov |
|
Back to top |
|
 |
Skvedo badatel

Joined: 17 Sep 2004 Posts: 157 Location: Vracov (jižní morava)
261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 1:05 pm Post subject: |
|
|
warior wrote: | Da sa to aj trochu zlozitejsie, ale je to trochu istejsie. Pokial som ta spravne pochopil tak ty chces odstranit tu baterku v percentach a signal. Skus si vytvorit patch na zmenu signalu v SPC alebo cez C55PE a potom z neho zisti adresy a tie z toho patchu vymaz.  |
nebo trochu jinak vytahni si z ciste ff ikonky a vytvor si ¨patch pro tvou soucasnou ff
a pokud se nebojis tak u grafickeho patche bys asi mohl prepsat aj bez shody starych dat, ale neni to uplne jiste, pouze muj nezkouseny odhad _________________ I love my M55 |
|
Back to top |
|
 |
Milan David kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
Všem děkuji za příspěvky, ale spíš jsem doufal, že někdo napíše, ža má sbírku grafických patchů a já se mrknu, jestli tam není ten jeden konkrétní, abych ho odstanil "korektně". Pokud to tak není, asi za dlouhých zimních večerů zkusím nahrát FF, který je tady na SM pro C55 ke stažení a zkusím do toho nasypat patche, které jsem taky stáhnul tady. Ale je to škoda, protože teď to mám už podle svých představ (např 180 míst v tel. seznamu, dvě special skupiny proti "prozváněčům", ... atd.) Všechno mi vyhovuje, jen ty ikonky
Ještě jednou díky!
P.s. Pro případ, že by se ještě našel někdo, kdo má staženou sbírku grafických patchů, popř. ZARUČENĚ ČISTOU FF, uvádím ještě jednou e-mail: [email protected] _________________ MilDa |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|